Oi, jā, es esmu no tām, kas šādā veidā atbild uz katru komentāru. Kāpēc? Tāpēc, ka es lasu citus blogus un man ir svarīga atgriezeniskā saite. Man šķiet tizli, it īpaši, ja uzdod kādu jautājumu, bet no otras puses - ignore vienkārši. Es saprotu lielos ārzemju blogotājus, ka nevar atbildēt uz 100000 komentāru, bet man patīk kontaktēties ar lasītāju un atbildēt uz padsmit komentāriem nav grūti, kaut vai pasakot paldies, lai cilvēks zina, ka čukča nav tikai rakstītājs, bet arī lasītājs :D
Un man arī nepatīk ņemties ar negatīvām atsauksmēm. Ne jau tāpēc, ka baidos, ka kāds uz mani apvainosies :D Man patīk izdomāt kādu kompozīciju, lai sanāktu skaista bilde, parādīt arī kā produkts izskatās uz ādas un tā tekstūru. Bet, ja produkts man nesagādā baudu, tad to negribas darīt. Tāpat, ka te meitenes raksta - "Tik ļoti negribas mācīties, ka eju un iztīru visu mājokli, izvedu pastaigā suni, aizeju uz veikalu un tt.". Turpretī par foršu produktu gan viegli rakstīt, gan prieks bildēt. Es vai nu sakrāju vairākus lūzerus, vai arī rakstu par vairākiem līdzīgiem produktiem un tad ielieku tur to slikto zēnu.
Par šo slikto īpašību noklusēšanu es gan nesaprotu. Kāda jēga rakstīt pozitīvu atsauksmi, ja produkts nepatīk, vai arī patīk, bet ir liels un resns "BET"? Bailes, ka ar tevi vairāk nesadarbosies un zīmols X nedos savus sliktos produktus? PR cilvēki arī ir tikai cilvēki un viņi lieliski saprot, ka ne visiem viss patīk. Lasītāju krāpt arī nav jēgas. Diez vai, ja trīs reizes iegrābsies ar neveiksmigiem produktiem, saglabās uzticību tavam vārdam.