Tās negatīvās atsauksmes ir tas, par ko es pēdejā laikā nedaudz vairāk domāju.
Ja runā par negatīvajām atsauksmēm, pilnīgiem "fail produktiem" - es esmu sapratusi, ka man vienkārši nav tik daudz laika, lai es rakstītu negatīvas atsauksmes (tas nenozīmē, ka man nav neveiksmīgu produktu), jo es tāpat fotografēšu, apstrādāšu bildi, veidošu rakstu... un tas kopuma aizņem diezgan daudz mana laika. Tad es labāk to laiku izmantoju, lai uzrakstītu par kaut ko foršu.
Lai gan es pēdējā laikā aizvien vairāk cenšos atrast produktos to, kas man nepatīk, man šķiet, ka reizēm pat par traku "piesienos". :D
Un otrs aspekts, kāpēc es nevaru saņemties negatīvām atsauksmēm: parasti produkti, ko es iegādājos un kas man kaut kādu iemeslu dēļ nepatīk, nepavada ilgu laiku pie manis un es tiem cenšos atrast jaunas mājas. Piemēram, man neiepatikās ķermeņa krēms, jo tas vēlās uz manas ādas, atdevu draudzenei un viņa sajūsmā. Un tā gadas gandrīz ar katru produktu, kas man līdz galam nepatik - atdodu kādam, kam man šķiet, ka varētu patikt un tiešām patīk. Pat nezinu, kas tas tāds ir. :-D Līdz ar to, visas atsauksmes tomēr ir subjektīvas un, kas der vienam, neder otram.