drēbju daudzums

Reitings 208
Reģ: 03.01.2015
zinaams, ka sievieteem parasti neesot ko vilkt( vismaz zurnaalos taa raksta),bet praktiski vienmeer pieejot pie skapja liekaas ka nav ko vilkt;) man skapii ir zakete, 1 paaris biksu, pasris dzemperu un maiku...

taapeec gribeeju pajautaat, cik jums dzaudz drebju? dazzreiz liekaas ka ir taa kaa par maz, bet kad ieeju veikalaa, tad nekas neipatiikaas...

no otras puses jau arii ar mazu dreebju daudzumu var iztikt, ja labi kombineejamas dreebes...

kaadi ir juusupraat must have lietas skapii?
19.03.2015 14:51 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Lai arī iepērkos pat ļoti regulāri, skapja saturs paliek arvien plānāks. Periodiski revidēju skapi un atbrīvojos no acīmredzami nekvalitatīvām drēbēm un lietām, kas ilgi nav valkātas. Man ir daudz bikšu un svārku, mazāk kleitu, ir dažas žaketes, bet es tās, lai kā arī vēlētos, nespēju ieintegrēt savā stilā. Patīk baltas blūzes salikums ar jaciņām un džemperīšiem. Aksesuārus lietoju minimāli- vai tas būtu kāds bruļiks ap kaklu ar pulksteni vai auskari un pulkstenis, taču nekad visu kopā. Apavi man nav daudz, bet lielākoties visi ir kvalitatīvi, labi ādas apavi. Man ir tikai divas, bet labas rokassomas. Šobrīd vēlos iegādāties labu džinsu pāri- klasiskus tumši zilus džinsus. Izlasīju, ka manam auguma tipam labi varētu izskatīties džinsi ar nedaudz paplatinātām starām.
19.03.2015 23:52 |

Reitings 233
Reģ: 26.01.2015
Šobrīd atkal ir punkts, kad visa kā ir pārāk daudz, bet nekas vairs nepatīk. Gatavojos lielajam notikumam - savākt beidzot visu maisos un... varbūt saņemties Andelei? :)

Kam vienmēr vajadzētu būt manā skapī - labai, melnai žaketei. Džinsiem - melniem un tumši ziliem. Melnai, klasiskai midi kleitai no stingra auduma. Tās ir tās ejošākās lietas, ko parasti paķeru bez liekas domāšanas.
Un obligāti vairākām šifona blūzītēm, kuras var pievilkt jebkuros apstākļos, ar kādu interesantu detaļu, banti - piemēram. Tad nu ar tiem pašiem džinsiem vai melniem svārkiem.
Un dažām lielajām kaklarotām, kas pieskaņojas jebkur. Viss pārējais priekš manis principā ir lieks.

Virsdrēbes - šopavasar centīšos iekļauties vienā tumši zilā trencī.

Ar somām neaizraujos - man ir divas ejošas šobrīd, nekad nav paticis pārkrāmēt.

Uhh, tagad tik skaisti sarakstīju, jautājums ir tikai - kur manā skapī tā neviļus saradies viss tas kalns?
20.03.2015 00:14 |

Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Es arī esmu par kvalitāti, ne kvantitāti. Protams, to var arī apvienot.
Tas ir relatīvi, novērtēt vai ir daudz, vai maz apģērba,
es teikšu, man ir tik cik man ir nepieciešams, ne vairāk, ne mazāk. Kaut kā tā.
Man priecē, ka darbā ir noteikts apģērba veids un nav īpaši jādomā, ko vilkt uz darbu, ir savi komplektiņi un miers.
Man ir labs pamats, bāze un man favorīti. Un ik pa laikam papildinu ar kādām aktualitātēm. Bieži vien atvedu ko no ceļojuma.
Iepirkties neeju bieži, bet eju diezgan mērķtiecīgi, jau iepriekš internetā apskatot, ja tas iespējams, manu iecienītāko iepirkšanās vietu mājas lapas. Manuprāt, iepirkšanās bieži vien ir ļoti laikietilpīga un mēdz nogurdināt.
20.03.2015 00:23 |

Reitings 33
Reģ: 30.09.2014
Man ir daudz drēbju, lai gan iepirkšanās mani bieži vien nogurdina, ātri apnīk pa veikaliem staigāt.
Bet ik pa laikam izrevidēju skapi un drēbes tiek atdotas un pavisam novalkātas tiek izmestas.
Pagaidām vēl dzīvoju ārzemēs, kur daudzas kvalitatīvas lietas vai ne tik kvalitatīvas :D var ,piemēram, uz izpārdošanām par daaaudz lētāku naudu sapirkt :) Kad dzīvoju LV, daudz mazāk kko pirku, jo bija žēl izmest naudu par lupatu, kuru cenas gandrīz visos veikalos ir tik pārspīlētas.
Manuprāt, skapī noteikti būtu jābūt viemaz viena blūze, klasiski melni svārki vai bikses, kuras pati mēģinu atrast un tml klasiskas lietas, kuras pēc tam jau var kombinēt :)
20.03.2015 01:58 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
3 bikšu pāri, viens kostīms, ko nekad neesmu uzvilkusi, vairāki balti un krāsaini krekli un blūzes, 2 svārki, 2 kleitas, 1 žakete, dažas maikas un laikam 3 džemperi. Daudz virsdrēbju, minimums apavu. Veļasgabalus neskaitu, to ir liels maiss.
20.03.2015 02:19 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Man drēbju ir pietiekami. Kādi 10 % ir spontāni pirkumi kuri apnīk. Pārējās drēbes man patīk pilnīgi visas un neapnīk. Man katra no šīm drēbēm ir mīļa, neizsakami ērta un vienmēr liek labi justies. Agrāk pirku visu ko redzu, ja laba cena, pirku kaut īsti nevajag. Tagad man reti kas iepatīkas, bet kad iepatīkas, man VAJAG in viss. Un tieši šis drēbes neapnīk. Ir ādas jaka, gadus 3 veca, bet joprojām kā jauna, joprojām ļoti patīk.
22.03.2015 11:22 |

Reitings 438
Reģ: 18.03.2013
Mans must have - plēstas džinsas, melnas bikses, ērti tomboy zābaciņi, papēžzābaciņi, augstpapēžu kurpes, converse kedas, laiviņas, melni skater svārki, zīmuļsvārki, augšai- daži smuki topiņi, jaciņas, balta gaisīga blūze, silts džemperis ziemai, melna žakete, melna kleita, kleitiņas vasarai, clutch, plecu somiņa un laba vidēja izmēra rokas soma, kas kalpo ilgi. Ar to ari pietiek, daudzas lietas esmu atdevusi labdarībai vai ielikus atverskapi.lv, jo vnk nepatīk, ka vietu aizņem mantas, kas nekam man vairs neder.
22.03.2015 11:29 |

Reitings 438
Reģ: 18.03.2013
Un, protams, ādas jaka un vilnas ziemas mētelītis. Man ir pilns skapis un lāde ar aksesuāriem, ar tiem var visu ko uzfrišināt, lai smuki izskatās.
22.03.2015 11:32 |

Reitings 461
Reģ: 05.02.2015
TLL
Paldies par ideju - franču garderobi :D Man bieži arī sanāk sezonā izmest 3-5 drēbju gabalus. Tātad garderobē būtu līdzsvars.

Man ir daudz drēbju, taču, ko neesmu vilkusi vismaz gadu, metu ārā. Bikses nenēsāju, tāpēc tās ir vienīgās, kas man ir gadiem un nemetu laukā. Balles kleitiņas arī nemetu laukā.

aurorei
Cik bieži maini drēbes, ka viss ir tikai par 1 gab. vai maksimums 2? Es nerunāju par apakšveļu. Ja maini katru dienu un mazgā veļu reizi nedēļā, tad attiecīgi ir jābūt vismaz 10 komplekti, jo drēbes var neizžūt līdz rītam. Pie tam, ziemā vai vasarā tas būs pavisam citādāks komplekts.
22.03.2015 11:41 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
kaadi ir juusupraat must have lietas skapii?
Jābūt vismaz 2 mājas kleitām. Kamēr viena mazgājas.. otra mugurā.
Dažiem skaistiem veļas komplektiem un zeķubiksēm, zeķēm..

2 ikdienas bikses/svārki + dažas siltākas/plānākas augšiņas :)
Dažas neitrālas izejamās kleitiņas, pie kurām var pieskaņot dažādus aksesuārus :)

Sporta kostīms..
22.03.2015 11:50 |

Reitings 208
Angella- es paarsvaraa staigaaju tajaas vienaas biksees un mainu augsinnas( dzemperi, maikas apmetnni), protams ir kleita, kuru velku, ja vajag vilkt kleitu, bet taa kleitaas nestaigaaju....

Vasaras un pavasara dreebju man nav taadu kuraas vareetu raadiities cilveekos, jo paarsvaraa staigaaju taadaas vecaas maajas dreebees....

saprotu, ka vajag steidzami uz veikaliem, bet nekas veikalis nepatiik un ja nu tomeer ko nopeerku, tad peec 2 nedeellam apniik jo sanaak paarsvaraa neesaat to lietu 2x nedeellaa
22.03.2015 11:59 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Jābūt vismaz 2 mājas kleitām. Kamēr viena mazgājas.. otra mugurā
Man laikam ļoti nepatīk drēbes, bet tāda apģērbu kategorija kā "mājas drēbes" man vispār nepastāv... Tieku mājās - tieku vaļā no drēbēm. :D

22.03.2015 12:06 |

Reitings 208
zaptesburka- es arii taa daru, bet kad paliek auksti uzvelku trenuskas un briivu kreklu( taas tad ir taas maajas dreebes):-D
22.03.2015 22:30 |

Reitings 171
Reģ: 15.02.2015
Šodien izrevidēju savu skapi. Diezgan liela kaudze ar drēbēm stāv uz grīdas kā ārā metamas, bet tomēr skapis arvien ir piebāzts. Skatoties uz savām drēbēm pat nesaprotu kāpēc esmu tās nopirkusi, jo tās ir uzvilktas labi, ja trīs reizes.
Bet ja runā par to kas manī skapī ir visvairāk tad tās noteikti būs džinsu jakas, t-krekli un bikses. viss pārējais tā mazdrusciņ, lai reizēs, kad varbūt jāizskatās mazliet glaunāk būtu ko uzvilkt.
22.03.2015 22:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits