Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

CSDD braukšanas eksāmens

 
Reitings 4
Reģ: 06.03.2012
Labdien,vēlējos Jums jautāt, vai kāda pagājušā gada beigās vai šī, 2015 gada sākumā ir kārtojusi braukšanas eksāmenu CSDD? Pirmdien ir lielā diena, kas nenāk viena....Nervi var teikt ka ir čupā, kaut gan braucu pārliecinoši ir problēma ar to uztraukumu, kura laikā smadzenes var pārstāt dot lādzīgus impulsus.
Pastāstiet, lūdzu, kā jums gāja, ar ko saskārāties, kas patika un atdžgārni.:-)
19.03.2015 12:53 |
 
Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Es gan kārtoju pirms 9 gadiem, bet nu man bija tāāāds stress, ka es aizmirsu, kā autiņš jāiedarbina. Sēdēju kā iemieta. Tad inspektors teica-nu tak, ieliec atslēgu aizdedzē :-D Tajā reizē manas smadzenes ar mani arī runāt negribēja, tāpēc eksāmenu izgāzu. Bet nu otrajā reizē saņēmos un viss bija ok. Iedzer baldriāņus;-)

P.s. Tavs atdžgārni rakstās ačgārni.
19.03.2015 13:00 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Izdzer dažās krūzes ar piparmētru tēju ;) es ik pa laikam darbā tā daru, kad aiziet pilnīgi crazy jau :-D vienīgi mīnuss tāds, ka pēc 3.krūzes miegs sāk nākt...
19.03.2015 13:07 |
 
10 gadi
Reitings 1529
Reģ: 27.03.2011
http://cosmo.lv/forums/topic/170548-jauno-soferisu-beztema/
šeit var palasīt daudzus stāstus, arī manējo, nokārtoju oktobrī.
19.03.2015 13:34 |
 
Reitings 210
Reģ: 10.03.2015
Kārtoju pagaišā gada februārī. Bija satraukums, vēl vairāk satraukumu papildināja tas, ka mana random figūra bija gabarītvārti. Eksāmena pieņēmējs jautāja, ko braukšu pirmo, gabarītbārtus vai sāna kabatu. Izvēlējos sākt ar gabarītvārtiem, jo eksāmena mašīnas novietojums bija ka reiz precīzā attālumā no šīs figūras, man tikai bija pareizi jāiestumjas. Par laimi viss bija labi, galvā pārliku visus punktus kur man jāskatās, visus knifiņus, ko intruktors iemācīja. Braukšana satiksmē man likās vieglākā daļa, eksāmenā laicīgi deva norādes, kur būs jāgriežās u.t.t. Pēdējā posmā bija brīvi izvēlēts maršruts, par cik eksāmena pilsētu zināju praktiski nemaz, tad braucu pilnīgi uz dullo kaut kur, lai tiktu atpakaļ uz CSDD. Dīvainā kārtā tiku pati saviem spēkiem atpakaļ, eksāmena pieņēmējs bija apmieirnāts, jo nepanikoju, mierīgā garā, iekļaujoties laikā, tiku galā. Es uzreiz teicu, ka esmu satraukusies un nobijusies...par laimi man paveicās ar eksāmena pieņēmēju, lāga onka. Parunāja ar mani mierīgi, pa ceļam vēl papļāpājām. Nevajag lieki satraukties. Man satraukums beidzās pēc figūrām. Man tikai eksāmena laiks bija tāds, kad satiksme ir dzīvāka.
19.03.2015 13:54 |
 
Reitings 185
Reģ: 16.03.2015
Kārtoju 2014.gada februārī... pareizāk sakot tad tikai nokārtoju, izdevās man tikai no trešās reizes. Tādu uztraukumu kā tad es vēl nekad nebiju piedzīvojusi un ceru, ka vairāk arī nebūs jāpiedzīvo... Par laimi jau pirmajā reizē nokārtoju figūras un tad visās turpmākajās bija tikai braukšana pa pilsētu jāatkārto. Ļoti daudz kas atkarīgs no cilvēka, kas pieņem eksāmenu. Jo pirmajā reizē bija čalis, kurš nereāli smirdēja visu laiku un beigās mani tā nostrostēja par manu braukšanu, ka izkāpu no mašīnas un apraudājos. Onkulītis pie kura nokārtoju gan bija riktīgi foršs, parunāja, nomierināja pa ceļam, pavisam savādāka tad tā braukšana. Tā kā ceri, ka nebūs kaut kāds īgņa :-D
Baldriāņus gan neiesaku dzert, var sākt smadzenes drusku bremzēt. Vismaz man tā instruktors teica,ka nav īsti laba pieredze ar to vielu.
Veiksmi ;) Atceries, ka pat ja nenokārtosi, tas ir sīkums, vienīgais, ka naudas bišku žēl...Citādi tāda prakse vien ir :-)
19.03.2015 14:27 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
man gan stresa nebija. uztveru to pilnigi mierigi. nekas traks jau nebuus,ja nenoliksi ar pirmo reizi, par ko tur stresot? :D
19.03.2015 14:32 |
 
Reitings 64
Reģ: 29.01.2009
liku eksāmenu pavisam nesen š.g. 9.martā. biju ļoti sanervozējusies, man ir tāda daba, ka stresoju par visādiem niekiem, kgan saprotu ka nekas traks nav. sadzēros balderjāņus, bet neko īsti nepalīdzēja, braukšanas laikā kājas trīcēja no uztraukuma.
Sākums - iesēdāmies auto un eksāmena pieņēmēja uzdeva tā saucamo tehnisko jautājumu - man bija par stāvbremzi, kā var zināt ka tā ir ieslēgta, diezgan elementāri, nebiju gatavojusies nevienam šim jautājumam, bet mans instruktors teica, ka nekas traks nebūs, ja neatbildēsi.
Braukšanas sākšana - līdz figūru laukumam izmēģinājuma brauciens, lai pierastu pie auto, šajā posmā 1x noslāpa auto, biju mācījusies braukt ar jaudīgāku mašīnu, tādēļ bija problēmas uzsākt braukt, ilgāk jāpietur sajūgs, iesaku šajā laikā pāris reizes apstāties un uzsākt, lai pierastu pie auto.
Figūru laukums - izpildīju figūras parkošanos un kases aparātu, tad pirms izbraukšanas pieņēmēja prasīja lai apstājos pirms vārtiem, nedaudz sabījos kādēļ, jo figūras biju perfekti izbraukusi, bet viņa pastāstīja instrukciju par braukšanu un braucām.
Braukšana pilsētā ļoti elementāra, izbraucām pārdaugavu un nokārtoju eksāmenu. Man bija ļoti patīkama eksāmena pieņēmēja un vispr ļoti patīkama pieredze ar braukšanas eksāmenu.
19.03.2015 15:01 |
 
Reitings 4655
Reģ: 23.11.2014
Es arī tiesības kārtoju jau pirms gandrīz 5 gadiem un man arī bija baigais uztraukums. Man pat spiežot pedāli kāja drebēja sākumā :D Nu šausmīgs uztraukums :D Bet zināju kā jābrauc, pa tiem ceļiem jau taču bija braukāts, zīmes zināmas, tā ka nekur jau neliksies, centies būt mierīga, vēro zīmes un spoguļus un viss būs kārtībā.
Ar visu uztrauku beigās man neielika pilnīgi nevienu kļūdu par braukšanu :)
Lai veicas!
19.03.2015 19:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits