iepatikties

Reitings 244
Reģ: 15.03.2015
vai taisniba ka galvenais un var teikt vienigais nosacijums ka iepatikties meitenei ir vienkarsi but tadam kads esi un neko netelot?
18.03.2015 16:14 |

Reitings 244
Agī- pareizi, par to neviens nestridas, bet atkal kas ir patkama izturesanas? nejau batonu sprausana un banalu komplimentu teiksana....

zaptesburka-taa atkal bus telosana vai pielagosanas ko nekad nevajag darit. un kas vienai ir nepatikams tips, citai bus kareiz laikaa.
18.03.2015 17:27 |

Reitings 244
un kas vienai ir nepatikams tips, citai bus kareiz laikaa.

+++
18.03.2015 17:40 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
.Reiks - Es nerakstīju, ka būtu jātēlo tāds, kas sievietei patiktu. Rakstīju, ka ir tādam jabūt. Ir liela atšķirība.

Jā, varbūt ar dažiem ekstremāliem izņēmumiem, vairums cilvēku varētu atrast kādu citu, kam viņi patiktu (jautājums tikai, vai pašiem tie "citi" šķistu apmierinoši partneri). Bet ko vispār jautā šajā diskusijā, ja reiz pēc Tavām domām jebkura rakstura vīrietis kādai būs "laikā"? Tad nav nekādu priekšnoteikumu, lai patiktu sievietēm, ja jau
kas vienai ir nepatikams tips, citai bus kareiz laikaa
Un to var attiecināt arī uz tiem, kas tēlo un liekuļo, - būs sievietes, kam tādi patiks.
18.03.2015 17:44 |

Reitings 244
zaptesburka- pats attiecibu pamats ir tads ka cilveks iepatikas del ta ka vins ir tads kads vins ir, nevis tads kads gribetu lai butu.

palielam ari nav, tur jau ta lieta. galvenais ir nemeginat iepatikties ka teica agii, tad ari ir lielaka iespeja iepatikties, sievietes vienmer skrien pakal tiem kas pret vinam ir vienaldzigi.

Jaa varbut, bet bus ari sievietes kuram patiks ka vinjas sit, bet tie visi ir reti iznemumi, es runaju par normalam meitenem ar normalu domasanu.
18.03.2015 17:50 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
.Reiks, tev nu gan klišejiska domāšana....
18.03.2015 17:58 |

Reitings 244
57days- kada zinja? man, ka jau jebkuram normalam virietim ir savs viedoklis par visu.
18.03.2015 18:02 |

Reitings 244
vai tad manis teiktaja bija kaut kas nepareizs?
18.03.2015 18:13 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Tu jau nonāc drusku pretrunās, vienā vietā raksti
kas vienai ir nepatikams tips, citai bus kareiz laikaa
, jau nākamajā
bus ari sievietes kuram patiks ka vinjas sit, bet tie visi ir reti iznemumi, es runaju par normalam meitenem ar normalu domasanu

Ja reiz Tu atzīsti, ka norma ir nevēlēties saskarties ar vardarbību no vīrieša puses, tad kāpēc Tev tik grūti saprast, ka ir vīrieši, kuri vairākumam sieviešu "ar normālu domāšanu" (kā raksti) šķitīs nepatīkami?

galvenais ir nemeginat iepatikties (..) sievietes vienmer skrien pakal tiem kas pret vinam ir vienaldzigi
Nez, varbūt tīniskas meitenes tā dara, bet domāju, ka vairums sieviešu vēlas no vīriešiem saņemt sajūtu, ka tie viņas uzskata par īpašām un novērtē.

man, ka jau jebkuram normalam virietim ir savs viedoklis par visu
Tu nevari pārzināt visas dzīves jomas, tādēļ, ja arī Tev ir viedoklis par visu, tad tas tikai parāda, ka Tavs viedoklis ir paviršs un nav ne graša vērts
18.03.2015 18:31 |

Reitings 244
zaptesburka- ir vienkarss lietas kuras normali cilveki neuzskatis par normu. Piemeream sieviesu sisana, ja tev tas liekas normali, ok. Tas ir tavas domas. Es ta nedomaju.

Nez, varbūt tīniskas meitenes tā dara, bet domāju, ka vairums sieviešu vēlas no vīriešiem saņemt sajūtu, ka tie viņas uzskata par īpašām un novērtē.

Cik es redzu, ta ir ar sievietem visos vecumos, vienkarsi tie viriesi kuri baigi censas rupeties par sievietem vai baigi tur es nezinu, miiligos, jaukos teelo, loti atri apnik sievietem.

Tu nevari pārzināt visas dzīves jomas, tādēļ, ja arī Tev ir viedoklis par visu, tad tas tikai parāda, ka Tavs viedoklis ir paviršs un nav ne graša vērts

Visas neparzinu protams, neviens visas jomas neparzin, bet vienkarsi jebkuram cilvekam ir jabut ar savu viedokli, kas varbut loti atskirsies no lielako dalu domasanas, bet bus personigs viedoklis. Tikai tadam viedoklim ir kada vertiba vai ne?
18.03.2015 18:49 |

Reitings 17280
Tev nav viedokļa, tu mētājies ar klišejiskām idejām, kuras viena ar otru nonāk pretrunās.

Skatamies:

but tadam kads esi un neko netelot

+

taa atkal bus telosana vai pielagosanas ko nekad nevajag darit

+

sievietes vienmer skrien pakal tiem kas pret vinam ir vienaldzigi.

+

galvenais ir nemeginat iepatikties

Tātad, TĒLOT vienaldzīgo, lai piesaistītu meiteni, kas patīk tev - to NEDRĪKST darīt (jo tēlot ir slikti).

Mēģināt iepatikties arī nevar, jo meitenēm patīk tie "vienaldzīgie"

Tātad, atliek gaidīt, ka tev sāks skriet pakaļ kāda, pret kuru tu tiesām, pa īstam, izjūti vienaldzību.

Tā varētu gadīties. Bet nocitēšu zaptesburku:

vairums cilvēku varētu atrast kādu citu, kam viņi patiktu (jautājums tikai, vai pašiem tie "citi" šķistu apmierinoši partneri)

Un novēlēšu tev, lai tā meitene, kuru tava īstā, netēlotā vienaldzība pret viņas personu piesaistīs, ar laiku iepatiktos arī tev, loģikas karali ar savu "viedokli visos jautājumos"....
18.03.2015 18:49 |

Reitings 244
57days-man prieks ka tu tik citigi seko lidzi tam ko komenteju :-D pat nedaudz nobrinijos, lai to visu apkopotu vajag tiesam asu redzi vai uztveri ;-)

bet kopuma tu mani mazliet nepareizi saprati ;-), es jau pasa sakuma jautaju vai lai iepatiktos sievietem, galvenais ir but tadam kads esi un neko netelot, es nesaku ka vienmer ir jatelo vienaldzibu, nee, bet es parak biezi ar to esmu saskaries lai ta nebutu patiesiba, jo ta ari tiesam ir, ka parasti meitenei neintereses tas puisis kurs tiesam bus jauks, forss un tiesam velesies ar meitenei but kopa. vinai intereses tas, kuram par vinu bus pilnigi vienalga, ta nenotiek vienmer, bet ta notiek LOTI biezi. un netikai pusaudzu vecuma.....

Bet protams ka tas nav normali.

Manas domas ir tadas ka cilvekam nav jamainas, jo ipasi kada/kadas deelj, vinam vienmer un visur ir jabut tadam, kads vins ir, nav jacensas izpatikt, vai speciali iepatikties un vienmer jabut ar savam domam un jadara, ka pats uzskata par pareizu. Tikai tada veida ir iespejams iepatikties istajiem cilvekiem. (Jo istie cilveki, nekad tev neko neparmetis un pienems tadu, kads esi, tu viniem patiksi kads esi) tas ir mans viedoklis un velejos uzzinat vai sievietes seit doma tapat?
18.03.2015 19:02 |

Reitings 17280
.Reiks, tad esi labs, turpmāk raksti tā, lai to domu var saprast no tā, ko tu ESI uzrakstījis, nevis "piedomājot klāt" :) Jo tiešām ir cilvēki, kas lasa rūpīgi.

Tēlot sazin ko, protams, nav prāta darbs - pirmkārt jau tāpēc, ka ne vienmēr izdosies uzminēt, kura tēla tēlošana varētu patikt konkrētajai meitenei (ne visām patīk vienaldzīgie, ne visām patīk dzejnieki, ne visām patīk saldo vārdu teicēji....)
18.03.2015 19:12 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Nav jatelo, bet paradit tads, kads esi-jaa, bet jajut robeza. Tu nevari iet pa ielu ar meiteni pirmaja randina un nosplauties vai skali atraugaties, jo tu tads esi. Vai runat kkadas stulbibaa, jo tu tads esi..vnk japrotas atrast meruit visa.
18.03.2015 19:22 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
bet atkal kas ir patkama izturesanas? nejau batonu sprausana un banalu komplimentu teiksana....

.Reiks - komplimenti vienmēr ir labi ;) bet nu vairāk biju domājusi cieņu, respektēšanu, džentelmeniskas uzvedības pazīmes, pieklājību utt., arī tādā ziņā, ka Tavās acīs meitene nav "vecene", bet princese ;-)
19.03.2015 08:57 |

Reitings 244
Agī-atkariba kadi, visam jau nepatik ka vinam saka komplimentus, tu zini ;-) nu tas viss ir logiski, bet nu parlieku milja izturesanas atkal ir loti apniciga, ta var sievietei loti atri apnikt vai ne?
19.03.2015 09:15 |

Reitings 17280
Cieņa, pieklājība un respektēšana NAV tas pats, kas "pārlieku mīļa" (vai pat vienkārši mīļa) izturēšanās.

Tas tā, informācijai.
19.03.2015 09:18 |

Reitings 5632
.Reiks - ir jau atšķirība starp banāliem komplimentiem un patīkamiem komplimentiem ;)
Nu ar mīļu izturēšanos nevajag pārspīlēt, tas gan ir fakts...bet sakarīga attieksme ir laba lieta.
19.03.2015 09:19 |

Reitings 244
Agī-nu par to es ari runaju, ka nevajag jaukt sis 2 lietas ;-)
19.03.2015 09:22 |

Reitings 244
tatad kopuma lai sievietei iepatiktos galvenais ir but tadam kads esi, iztureties ar cienu pret sievieti,bet netelot baigo dzentlmeni un but ar labu humora izjutu?
19.03.2015 09:30 |

Reitings 5632
.Reiks - kuras tieši 2 lietas? Komplimentu veidus vai pārspīlētu mīļumu un sakarīgu attieksmi?
Bet kopumā, jā, laikam Tu esi nonācis pie noderīga secinājuma beigu beigās ;)
19.03.2015 09:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits