57days-man prieks ka tu tik citigi seko lidzi tam ko komenteju :-D pat nedaudz nobrinijos, lai to visu apkopotu vajag tiesam asu redzi vai uztveri ;-)
bet kopuma tu mani mazliet nepareizi saprati ;-), es jau pasa sakuma jautaju vai lai iepatiktos sievietem, galvenais ir but tadam kads esi un neko netelot, es nesaku ka vienmer ir jatelo vienaldzibu, nee, bet es parak biezi ar to esmu saskaries lai ta nebutu patiesiba, jo ta ari tiesam ir, ka parasti meitenei neintereses tas puisis kurs tiesam bus jauks, forss un tiesam velesies ar meitenei but kopa. vinai intereses tas, kuram par vinu bus pilnigi vienalga, ta nenotiek vienmer, bet ta notiek LOTI biezi. un netikai pusaudzu vecuma.....
Bet protams ka tas nav normali.
Manas domas ir tadas ka cilvekam nav jamainas, jo ipasi kada/kadas deelj, vinam vienmer un visur ir jabut tadam, kads vins ir, nav jacensas izpatikt, vai speciali iepatikties un vienmer jabut ar savam domam un jadara, ka pats uzskata par pareizu. Tikai tada veida ir iespejams iepatikties istajiem cilvekiem. (Jo istie cilveki, nekad tev neko neparmetis un pienems tadu, kads esi, tu viniem patiksi kads esi) tas ir mans viedoklis un velejos uzzinat vai sievietes seit doma tapat?