ja pati sev neliecies interesanta

Reitings 153
Reģ: 25.01.2012
kā lai citiem ar mani ir interesanti, ja pati sevi nemāku izklaidē? jūtu ka kaut kas neiet attiecībās ar draugu, jo liekās, ka neesmu vairs interesanta viņam. protams, ir runāts un viņš taču neteiks. kā arī skatos, ka paziņu paliek arvien mazāk un mazāk, liekās, ka ar citiem ir interesantāk. un es nenosodu , jo es arī negribētu kavēt laiku , ja man būtu galīgi garlaicīgi ar šo cilvēku. taču es nesaprotu, kas man jādara, lai būtu interesantāka? man tiešām pašai ar sevi ir garlaicīgi, nevaru viena pati iet uz kafejnīcu, braukt ar riteni, doties uz pasākumiem. laikam kādi kompleksi. vai jums pašām ar sevi ir labi? vienatnē? jo jūtu , ka es visu laiku sienu sev kādu klāt, jo negribu būt viena :-/
18.03.2015 13:14 |

10 gadi
Reitings 5588
Reģ: 23.11.2014
Mani apmierina manis pašas sabiedrība. Protams, ar draugiem ir savādāk un ir forši, bet arī vienatnē var daudz ko jauku darīt un izbaudīt mieru un klusumu!
19.03.2015 19:57 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Man ir otrādāk.. bieži vien pārāk patīk visu ko darīt vienai un izvēlos labāk viena nekā ar citiem. :D Protams, ne visu, bet gana daudz tādu situāciju..
19.03.2015 20:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits