Tie paši burgerīši - gatavo no liesas liellopa gaļas! Masā iemaisi apceptus sīki sagrieztus sīpolus, ķiplokus, es lieku arī dažādus garšaugus, čili.. tad iejauc olu, lipini plakanus un zem grila apakšā! Nav obligāti jāliek dubultā maizīte, var tikai apakšā, tas jau ietaupīs kaudzi kaloriju un ogļhidrātu :)
Vēl var pittas maizē taisīt takā kebabveidīgu. Tāds pats variants kā burgeriem sastāvdaļu jomā (izņemot olu), tikai visu to masu apcep pannā. Es eļļu klāt nelieku, jo ar gaļas taukiem un sulām pietiek, lai izcepās un izsautējas.. tad kaaaaudzi ar svaigiem salātiņiem - ķīnas kāposts vai iceberg, paprika, sīpoli/lociņi, garšaugi, tomāti, gurķis. 12% krējumu sajauc ar čili vai liec tāpat, lai ir "slapjāks" un patīkamāks uz mēles un voala! :)