Es eju uz baznīcu regulāri, lasu Bībeli ikdienā. Ticu Dievam, kā arī esmu vairākkārtīgi pārdzīvojusi to, kā pārdabiski sakārtojas dažādas dzīves situācijas, pateicoties lūgšanām. Ir pat bijušas reizes, kad tikai prātā nodomāju, Jēzu, lūdzu palīdzi un atbilde nāk momentā. Tā kā Jauno derību esmu izlasījusi vairākas reizes, uzskatu, ka pati būtība nav baznīcā iešanā vai neiešanā, bet gan ticībā un tajā, kāds ir tavs sirds stāvoklis, tajā cik patiesi cilvēks nožēlo savus grēkus un izvēlās sekot Jēzum. Ir daudzi cilvēki, kas sēž baznīcā, un pieskata sevi ticīgajiem, veic dažādus rituālus, taču tajā pašā laikā apzināti grēko, dara pāri citiem cilvēkiem utt. Kam liekuļot, Dievs tāpat redz visu.
Par jautājumu, vai nav, kam tas vajadzīgs utt. Uzskatu, ka cilvēks sastāv ne tikai no miesas, bet katram cilvēkam ir arī dvēsele, loģiski, ka pēc nāves dvēselei kaut kur ir jāpaliek, jautājums ir - kur. Parasti ateisti apvainojas, ja viņus nosauc par bezdvēseles cilvēkiem, kā arī bieži pat ateistiem gribas ticēt, ka pēc nāves viņi nonāks labākā vietā, jo bijuši "labi cilvēki", bet diemžēl tā nebūs. Kā arī krītošā lidmašīnā ateistu nav.. :) :-P