Šodien sajutos stulbāk, kā jebkad.

Reitings 50
Reģ: 07.07.2013
Sākšu uzreiz.

Divas nedēļas atpakaļ bijām izplānojuši, ka brauksim brīvdienās uz Igauniju atpūsties, izbraukšana 5dien no rīta, šodien no rīta es pūcīgā garstāvoklī un teicu, lai īpaši nekaitina, jo ātri sadusmošos, galva sāp visu dienu, nu diena nekāda.

Pirms pāris stundām, mans mīļotais burtiski vilka uz kašķi, rakstija kaitinošas īziņas, kad atbildēju, lai nekaitina labāk, pateikšu ko lieku un būs kašķis, viņš nelikās mierā un tā kā azartā iegāja un turpināja kaitināt, neizturēju un sabļāvu un visā kašķa iespaidā izspļāvu frāzi, ka redzēju, kā runā vairāk kā 30minūtes ar svešu numuru un pajautāju ar ko tad tā pļāpāja.
viņš apklusa un bija miera pauze, kad sapratu, ka sabļāvu nepamatoti, jo zinu, ka tas noteikti saistīts ar darbu, grasijos viņam rakstīt īziņu, kad jau zvana un frāze bija tāda "Tu uz Igauniju nebrauksi, es braukšu ar draugiem" un nometa klausuli.

vienkārši vāks, darbā grūta diena, nakts negulēta, vēl šitais viss pa virsu.

Kā jūs rīkotos manā vietā? Es netaisos lūgties viņam, lai ņem mani līdzi, bet reizēm tā pieriebjas tie dažu vīriešu gājieni, ka mums var teikt da jebko, bet nabadziņam pateiksi ne pa spalvu, viss būs pa gaisu. (e)
17.03.2015 14:51 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
kleine kukste.... normālās attiecībās cilvēki prot pasmieties par sevi, par otru un kopā ;) ja tev ir 50 gadu un tev liekas, ka joki ir bērnudārzniekiem, tad rodas iespaids, ka tavās attiecībās pat smaidīt nav atļauts. Mēs ar draugu pa jokam šad tad pakaujamies, kutinam viens otru, kad jūdzos tad mēdzu viņu pakaitināt un vienārši bakstīt ribā utt... bērnišķīgi? Iespējams... bet toties mums kopā ir jautri, mēs smejamies, gan viens par otru, gan kopā :) Un mums nav 12 gadu :D
17.03.2015 17:28 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Uzdaavinaatu vinjam laapstinju, spainiiti un uzziimeetu karti uz tuvaako smilshukasti, un ar to saruna arii buutu pabeigta. Ja cilveeks pasaka otram, ka saap galva un veelaas mieru, tad to arii ir jaarespektee. Ja gribaas riikot draamu, shantazeet un sodiit otru, tad lai iet kastiitee paspeeleeties.
17.03.2015 17:32 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Vai tad gana kašķi nepietiek vienai dienai. .

Svētās dievgosniņas sarosījušās.
Tak protams. Labāk uztaisi garšīgas vakariņas, atvainojies un izlūdzies lai ņem tomēr tevi līdz.

Šķiet lielākajai daļai te nav ne kripatiņas pašcieņas.
17.03.2015 17:34 |

Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
Tā pazemot sievieti.

17.03.2015 17:37 |

Reitings 2425
atkal drāma... :D sievietes mūždien sevi cietējas lomā ieliek.. :D ja reiz gribēja lai liek mieru, vajadzēja izslēgt telefonu, nevis čatot ar to vīrieti un tad vēl psihus laist ārā :D
17.03.2015 17:37 |

Reitings 10185
Tā arī neatbildēji kas, tavuprāt, bija tie psihi dēļ kuriem jāpaziņo kaut kas tik pretīgs kā:"Tu uz Igauniju nebrauksi!" ??? :D
17.03.2015 17:39 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tak protams. Labāk uztaisi garšīgas vakariņas, atvainojies un izlūdzies lai ņem tomēr tevi līdz.

Nekur neesmu teikusi lai taisa vīrietim vakariņas vai lūdzas lai ņem līdzi. . Beidz provokācijas veidot labāk.
Tā tomēr ar nav normāla rīcība provocēt uz kašķiem vel vairāk. Labāk kā pieaugušiem cilvēkiem izrunāties vai ja tiešām liekas ka šis vīrietis nav tā vērts tad šķirties, vai gaidi kamēr viņš atvainojas, bet tas ka cenšas cilvēku vairāk provocēt neliecina par to cik pieaugušas esat.
17.03.2015 17:41 |

Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
Tikai pēc komentāriem varētu noprast,ka čalis meiteni piespēlējis saviem draugiem un tad nu viņus aizsūtījis uz viesnīcu...:-D
17.03.2015 17:41 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu te jau bišķī pārspīlējumi sākas...

Neviens jau nezina, varbūt puisim pašam bija slikts noskaņojums. Nu un tā sanāca, ka gribēja pakasīties, neskatoties uz to, ka tika brīdināts. Gadās tā un tas nav nekāds bērnudārzs, tā vnk mēdz sagadīties. Citreiz taču mums jebkuram mēdz būt nevis slikts noskaņojums, bet tāds pariebīgs un ass. Nu šoreiz sagadījās tā, ka abiem vienlaicīgi... Svarīgākais ir nevis tas, ko abi darīja (jo to jau vairs neizmainīsi), bet tas, ko tagad darīt tālāk!
Ir grūti ko ieteikt, jo abi kopā nedzīvo un sazinās ar sms palīdzību, kur daudz ko viegli pārprast un grūtāk atjaunot kontaktu...
17.03.2015 17:47 |

Reitings 2425
Nuuu, kaut vai tas, kāda velna pēc viņa čalim aizrādīja par to telefona zvanu? Kā jau minēju, ja man puisis sāktu prašņāt kam zvanu un ko daru, es pati pateiktu pāris jaukus vārdus. Neciešu greizsirdības scēnas, jautājumus utt!
17.03.2015 17:55 |

Reitings 10185
Neaizrādīja, bet pajautāja.
Kāpēc nevar pajautāt ar ko tik ilgi runāja?
Ā, pareizi, te jau pārsvarā visām ir vienalga kam viņu vīrieši raksta, zvana, tiekas utt. Ja gadījumā kāda tomēr uzdrošinās pajautāt kaut ko tamlīdzīgu, tad visticamāk viņa ir histēriska greizsirde. :D
17.03.2015 17:59 |

10 gadi
Reitings 5588
Reģ: 23.11.2014
Liāna11 - kā viss beidzās? Parunājāties, noskaidrojāt kaut ko, salīgāt mieru? Vai arī ignorējat viens otru / turpinat kašķus? :)
17.03.2015 18:17 |

Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Nezinu, varbūt es esmu jocīga un manas attiecības- zem katras kritikas, bet jo vairāk lasu Cosmo, jo vairāk nevar saprast dažas komentētājas.
Šajā gadījumā- " Es novēlētu labu ceļavēju, bet atpakaļceļu pie manis lai aizmirst...

Nopietni? Dēļ šitādiem niekiem kā strīda laikā pateikta kaut kāda , visticamākis, pat ne nopietni domāta figņa, esiet gatavas šķirties no cilvēka , ar kuru ir nopietnas attiecības?

Protams, ja iet runa par pazemošanu, rokas pacelšanu utt- tad jā- lai kratās uz visām četrām debess pusēm , bet.. šādi sīkumi ?!?
Ko Jūs īsti gribat? Bezmugurkaulnieku ,kas nekad pat pušplēstu vārdu uz jūsu histērijām pretī neteiks?
Arī manās attiecībās ir strīdi- un mēs ABI esam tiesīgi izteikties, jā, gadās apvainoties, sapīkt , bet nu nejau sūtīt ratā, jo pateica kaut ko, kas man neiepatikās.
Vai arī tas ir tikai tāds cosmo " ledus karalienes" tēls?
17.03.2015 18:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nopietni? Dēļ šitādiem niekiem kā strīda laikā pateikta kaut kāda , visticamākis, pat ne nopietni domāta figņa, esiet gatavas šķirties no cilvēka , ar kuru ir nopietnas attiecības?

Jap, ja apzinaati kaitina un tad veel izdomaa beigaas sodiit par to, ka paluudzu taa nedariit, aizvedot savus draugus par manu naudu atpuusties. Man tas noteikti nebuutu pienjemami. Uzskatu to par klaju necienju.
17.03.2015 18:27 |

Reitings 10185
Vai arī tas ir tikai tāds cosmo " ledus karalienes" tēls?

Šķirties ir pārāk skaļi teikts. Zinot mani viņam nāktos krietni papūlēties, lai izskaidrotu man tādu gājienu. I nemaz netaisītos uz to Igauniju, kamēr nepateiktu man kādā veidā tāda ideja var ienākt prātā.
Protams, tā jau esmu tikai es un man personīgi tiešām kaut kas tāds nebūtu pieņemams. Par tādiem izteicieniem tiešām pārdomātu mūsu attiecības un katra lomu tajās.
Varbūt arī tāpēc man nav nācies no sava vīrieša dzirdēt kaut kādus apvainojumus vai šāda veida pavēles kaut kur nedoties vai doties.
17.03.2015 18:37 |

Reitings 99
Reģ: 19.10.2014
Atriebies,un brauc ar draudzenēm uz Lietuvu! :) :D
17.03.2015 18:42 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Ai da labi, ko var sabiezināt krāsas. Vai tad neviena nekad no Jums emociju uzplūdā nav pateikusi to, ko īstenībā nemaz nedomā? Un vai cilvēks pretī Jums arī neko tādu nav pateicis? Te jau aiziet tādas galējības.. Vai tad vienas telefona sarunas dēļ, kurā meitene bija sliktā noskaņojumā, tātad nespēja objektīvi domāt, un puisis, kas vienkārši nesaprata mēru savai kaitināšanai, tāpēc tagad viens otru tā pazemojuši, ka nevar vienkārši parunāt? Abi divi viens ar otru, nevis viena morāle otram. Pateikt jau var sazin ko, saprast var sazin ko, bet tāpēc jau nav jāmetas galējībās, atriebībās vai lūgšanās, ja pēc normālas sarunas (tak kaut vai ar kliegšanu vai jeb ko citu) ir skaidrs, ka tas viss bija domāts nopietni, tad cita lieta, bet nu viena telefona saruna sliktā garastāvoklī tagad ir traģēdija.
17.03.2015 19:16 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Te jau aiziet tādas galējības..

+ tev TRY :-)
17.03.2015 19:19 |

Reitings 10185
Vai tad neviena nekad no Jums emociju uzplūdā nav pateikusi to, ko īstenībā nemaz nedomā?

Nē, esmu pateikusi tikai to ko patiesībā domāju, bet neesmu vēlējusies teikt.
17.03.2015 19:28 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Nu... Teikšu tā, zinot tikai vienas puses versiju par notikumiem, grūti izdarīt secinājumus (kādā formā kas tika teikts vai jautāts). Taču, ja autore situāciju izstāstījusi objektīvi, tad - es viņas vietā būtu pamatīgi apvainojusies.
Jebkurā gadījumā nejēdzīgi šķiet tas, ka puisis viņas vietā "izlemj", ko viņa darīs vai nedarīs. Vispār es viņas vietā darītu tā, ka - uz Igauniju nebrauktu, bet par to braucienu arī ne centa nemaksātu, - tā vietā par naudu, kas ietaupītos sevi palutinātu - vai nu aizietu uz kādu skaistumkopšanas procedūru, vai nopirktu ko tādu, ko jau sen gribas, taču visu laiku tas tiek atlikts.
Un pat, ja puisis to pateicis patiesībā nemaz nedomājot, tad tāpat savu naudu tam braucienam netērētu. Par saviem nepārdomātiem izteikumiem ir jāatbild.
17.03.2015 19:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits