Šodien sajutos stulbāk, kā jebkad.

Reitings 50
Reģ: 07.07.2013
Sākšu uzreiz.

Divas nedēļas atpakaļ bijām izplānojuši, ka brauksim brīvdienās uz Igauniju atpūsties, izbraukšana 5dien no rīta, šodien no rīta es pūcīgā garstāvoklī un teicu, lai īpaši nekaitina, jo ātri sadusmošos, galva sāp visu dienu, nu diena nekāda.

Pirms pāris stundām, mans mīļotais burtiski vilka uz kašķi, rakstija kaitinošas īziņas, kad atbildēju, lai nekaitina labāk, pateikšu ko lieku un būs kašķis, viņš nelikās mierā un tā kā azartā iegāja un turpināja kaitināt, neizturēju un sabļāvu un visā kašķa iespaidā izspļāvu frāzi, ka redzēju, kā runā vairāk kā 30minūtes ar svešu numuru un pajautāju ar ko tad tā pļāpāja.
viņš apklusa un bija miera pauze, kad sapratu, ka sabļāvu nepamatoti, jo zinu, ka tas noteikti saistīts ar darbu, grasijos viņam rakstīt īziņu, kad jau zvana un frāze bija tāda "Tu uz Igauniju nebrauksi, es braukšu ar draugiem" un nometa klausuli.

vienkārši vāks, darbā grūta diena, nakts negulēta, vēl šitais viss pa virsu.

Kā jūs rīkotos manā vietā? Es netaisos lūgties viņam, lai ņem mani līdzi, bet reizēm tā pieriebjas tie dažu vīriešu gājieni, ka mums var teikt da jebko, bet nabadziņam pateiksi ne pa spalvu, viss būs pa gaisu. (e)
17.03.2015 14:51 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
nu cerams, ka beibe vismaz atgūs savu naudu nevis draugs uz viņas rēķina uzsauks savējiem izbraucienu :D
17.03.2015 16:43 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
es nevaru iedomāties veci, kas sapsihotos par to, ka es viņam rakstītu un jokotos par to slikto garstāvokli

Bet vari iedomāties tādu, kas sapsihojas par to, ka viņam pasaka,ka viņš ar svešu numuru 30 min runājis? Saki vēl, ka tā nav drāma.. :D
17.03.2015 16:44 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Nespēju iedomāties ko darītu, ja manējais tā pateiktu.
Visticamāk tad arī brauktu viens vai ar saviem draugiem. Neredzu Igaunijā neko īpašu, lai būtu jāraud spilvenā par to, ka paliku mājās.
Es laikam noorganizētu sev ideālas brīvdienas ar draudzenēm, vai vienkārši tāpat vienatnē aizbrauktu atpūsties uz kādu SPA.
Neesi lupata un parādi savu mugurkaulu!
17.03.2015 16:47 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Bet vari iedomāties tādu, kas sapsihojas par to, ka viņam pasaka,ka viņš ar svešu numuru 30 min runājis? Saki vēl, ka tā nav drāma..

+1
Par to, ka sievieti kaitina - nekas traks. Par to, ka pasaka, ka runājas pus h pa telefonu - ak vai, ak vai :D
17.03.2015 16:48 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Ja man ir slikts garastaavoklis, mans viirietis neuzvedas kaa meerkakjis, runaajot vai rakstot infantilas atklaasmes vai jocinjus no teemas "melnais humors". Taapat arii es, ja viirietim ir bijusi smaga darbadiena vai kaadas citas probleemas, nesaakshu dumji kjikjinaat un drukaat n-taas sms ar jeeliem jocinjiem vai provoceejoshaam fraazeem.

Jaa, mees esam abi ap 30, tachu tik slimi kaa teemaa mineetais meerkakjeens (esmu paarliecinaata, kaut gan tolaik nepazinu) mans viirietis neuzvedaas arii 20 gados.

Pieaugushi cilveeki par sliktu garastaavokli nejokojas (ja vien taa iemesls nav izsmeereeta nagu laka vai sakaltusi skropstu tusha), bet gan piedaavaa atbalstu vai vienkaarshi paklusee, ja nav ko teikt.
17.03.2015 16:50 |

Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
šī gaudošana uzjautrina, goda vārds.

Bet gaudo jau tās "aizvainotās dvēseles":-D
Vajag sēdēt mājās un gaidīt, kamēr viņš forši pavadīs brīvdienas ar draugiem Igaunijā,

Vajag aizdomāties līdz tam,ko viņš darīs,ko darīsi tu,kā uzvedīsies..,bet varbūt der arī padomāt par scenāriju,kurā vīrietis vienkārši ,tik pat pliki izmeta šo frāzi.. Gadījumu,kurā vīrietis nemaz negrasās reāli atcelt braucienu un pārplānot to ar draugiem? Nē? Šāds variants neeksistē?
:-D
17.03.2015 16:50 |

Reitings 10185
Eksistē arī variants, ka puisis nokritīs pa trepēm, dabūs smadzeņu satricinājumu un nekur pats nebrauks.
Tas tā zināšanai, ka pastāv vēl simtiem citu variantu, Haskij. ;-)
17.03.2015 16:52 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
nu ja man pateiktu, ka brauks ar saviem draugiem, tad es apvainotos. ja jau mēs plānojām šo braucienu, tad kāda vellna pēc būtu tā jārīkojas? lai vai tas būtu bēŗnišķīgi, bet nu viņa rīcība jau nav labāka.
17.03.2015 17:00 |

Reitings 273
Reģ: 24.02.2015
Vajag sēdēt mājās un gaidīt, kamēr viņš forši pavadīs brīvdienas ar draugiem Igaunijā, ceļojumā

tas ir joks? Igaunijā tak nav ko darīt, pat uz Siguldu būtu lietderīgāk aizbraukt
17.03.2015 17:05 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Tipiskā sieviešu domāšana... pati uzpūšos, tad kad mani mēģina uzjautrināt, apvainojos vēl vairāk, tad pati pasaku preteklību, tad vēl vairak apvainojos, jo vīrietis nevēlas ar mani krāmēties... loģika? Puisis malacis, nav ko paciest drāmu būšanu :D
17.03.2015 17:05 |

Reitings 10185
Kādu preteklību meitene pateica?
17.03.2015 17:12 |

Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
pastāv vēl simtiem citu variantu

Nu re,tad jau varbūt nav vērts vel plānot draudzeņu ballīti;-)
17.03.2015 17:15 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Varbūt viņam arī apnika un viņš pateica kaut ko tik pat stulbu pretī. Sakaitinājāt viens otru, pateicāt pirmo, kas mēles galā un viss, ne nu domājāt kaut ko sliktu, ne nu kā.
Bet vispār jautri minēt, kas kuram galvā notiekas :D jo īpaši forumā
17.03.2015 17:18 |

Reitings 278
Reģ: 04.07.2014
A kurš rezervēja viesnīcu?
Ja Tu pati, tad atcel rezervāciju, ja jau Tu nebrauc :D vismaz es tā darītu. Vienīgais, ka maz laika un tizli, ja ir bijusi priekšapmaksa.
17.03.2015 17:19 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Varbūt viņam arī apnika un viņš pateica kaut ko tik pat stulbu pretī. Sakaitinājāt viens otru, pateicāt pirmo, kas mēles galā un viss, ne nu domājāt kaut ko sliktu, ne nu kā.
Bet vispār jautri minēt, kas kuram galvā notiekas jo īpaši forumā

+++

tā visbiežāk arī ir. Tāpat no zila gaisa puiši parasti nesacepjās, bet ja apnīk, ka meitene regulāri bur drāmu ne no kā... arī vīriešiem pacietības mērs ir tikai tik liels, cik tas ir :D Ja man puisis sāktu aizrādīt par to, ka ar kādu runāju pa telefonu, es arī saceptos un pateiktu pāris vārdus. Greizsirdību netolerēju, uzskatu, ka tā ir necieņa pret otru, pilnīgi bez jebkāda pamatojoša iemesla man aizrādīt par tādām lietām!
17.03.2015 17:21 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Kas kuram skaitaas uzjautrinaashana, jeeliibas un infantilisms pieaugushiem cilveekiem nav uzjautrinaashana, bet gan necienja.

Ja kaadai jaunkundzei ir taada veida humora izjuuta, tad jaauzgjeerbj "Hello Kitty" jacinja un jaaiet pagalmaa zirgoties ar savas kaapnjutelpas tiinjiem

Dazhaam te domu gaajiens liidzinaas tam, kaa nesen zinju portaalos redzeetajaa "joku" video, kaa viirietis "izjoko" sievu gruutnieci, bij tur uzfilmeeta baroshana kaa suni - no bljodinjas uz griidas, jeeliibas braucot uz dzemdiiba namu un dzemdiibu namaa utt.

Ja dazhaam patiik, ka pret vinjaam izturas kaa pret kaiminju Janku pie alus kausa, taa ir juusu izveele, tikai atcerietie to, ka attieksme kaa pret kaiminju Janku ies liidzi visu dziivi, ja jau taadu buusiet pienjeemushas un akcepteejushas. Savam viirietim arii buusiet tas "kaiminju Janka" nevis sieviete, kura jaamiil, jaaciena un jaalolo. Bet katram jau savs.

Normaalaas paaru attieciibaas ir veseliigas humora devas, tachu taas nav nedz infantilas, nedz aizskaroshas. Nebuut nav jaakontakteejas kaa stiiviem aristokraatiem, tachu elementaarai cienjai pret otro pusi ir jaabuut.
17.03.2015 17:22 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja Tu pati, tad atcel rezervāciju, ja jau Tu nebrauc vismaz es tā darītu.

Vai tad gana kašķi nepietiek vienai dienai. .
17.03.2015 17:22 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Vajag aizdomāties līdz tam,ko viņš darīs,ko darīsi tu,kā uzvedīsies..,bet varbūt der arī padomāt par scenāriju,kurā vīrietis vienkārši ,tik pat pliki izmeta šo frāzi.. Gadījumu,kurā vīrietis nemaz negrasās reāli atcelt braucienu un pārplānot to ar draugiem? Nē? Šāds variants neeksistē?

Eksistē arī variants, ka puisis nokritīs pa trepēm, dabūs smadzeņu satricinājumu un nekur pats nebrauks.
Tas tā zināšanai, ka pastāv vēl simtiem citu variantu, Haskij

+++ :D

Un atkal nonācām pie varianta, ka sievietei vienmēr par visu jādomā, par iespējamiem drama queen izgājieniem no džeka puses. Tāpēc jau minēju, ka ir tāda sieviešu suga, kurai vajag, lai vecis klāt - un veča kvalitāte, ja tā var izteikties, nespēlē nekādu lomu. Toties kādas niecīgas sabiedrības daļas acīs šai sievietei/meitenei ir statuss, jo redz, nav viena, bet ar džeku. Droši!
17.03.2015 17:24 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
tas ir joks? Igaunijā tak nav ko darīt, pat uz Siguldu būtu lietderīgāk aizbraukt

Nē, tas nav joks. Bet galīgi domu neuztvēri. Žēl. Galvenais, ar KO pavadīt, nevis kur. Nešaubos, ka viņš labi pavadīs laiku kaut vai Raganā :D
17.03.2015 17:25 |

Reitings 10185
kaa nesen zinju portaalos redzeetajaa "joku" video, kaa viirietis "izjoko" sievu gruutnieci, bij tur uzfilmeeta baroshana kaa suni - no bljodinjas uz griidas, jeeliibas braucot uz dzemdiiba namu un dzemdiibu namaa utt.

Es nesūdzos par savu humora izjūtu, bet tas bija vienkārši kaut kāds ārprāts. Tā pazemot sievieti. Ja man būtu jāmocās tādās sāpēs un manējais tik idiotiskus gājienus taisītu es tiešām zveltu viņam ar kaut ko cietu un labi stipri.

Domāju, ka sievietei sen pašcieņa zudusi vai arī apveltīta ar tikpat īpatnēju humora izjūtu kā viņas vīrs.
17.03.2015 17:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits