Esmu sūtījusi no benefit, origins, ELF, clinique u.c. lapām, arī pāris beauty boxus esmu no USA saņēmusi.
Uzreiz varu piebilst, ka no tādām populārākajām lapām arī Victoria's Secret nesūta uz forwarderu adresēm.
Sūtīšanas cena ir atkarīga no paciņas svara un kastes lieluma. Bet es vienmēr izvēlos Airmail Economy un bez apdrošināšanas, pati lētākā opcija, bet vienmēr viss ir atnācis. Vidēji par paciņu, kas sver 300 g sanāk maksāt kādi 7$ (no tiem 1$ shipito nodeva). Shipito mājaslapā ir arī kalkulators, kur var parēķināt piegādi. Tāpēc vnm parēķini vai gadījumā preci nesanāk lētāk nopirkt Latvijā.
Es parasti pērku un sūtu zīmolus, ko vispār Latvijā nevar iegādāties, vai tikai stipri dārgāk.
Piem. Clinique Beyond Perfecting Foundation and Concealer viņu mājaslapā maksā 27$, Stockmannā skaistuma dienu katalogā cena bija 42 eur. Parēķini, kur izdevīgāk iegādāties. Plus mājaslapās pierakstoties newsletteriem var dabūt pirmajiem pasūtījumiem no 10-20% off. Pirms kaut ko pasūtu, paskatos arī retailmenot.com mājas lapā vai nav pārdevējam kādi atlaižu kodi.