Horoskopi

Reitings 107
Reģ: 21.01.2015
Sveikas, un labs rītiņš!

Kas esat pēc horoskopa? Vai pašas ticat šīm lietām? Ja jā, kāda ir jūsu ir raksturīgākā iezīme, skatoties pēc horoskopā aprakstītā un vērtējot sevi no malas?

Veiksmīgu dienu! :)
17.03.2015 10:28 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Senjorita, neko nenozīmē, ka tukša! :) Tad vairāk jāskatās tās mājas pārvaldnieks - kur atrodas, kādos aspektos, utt. Grūtāk varētu būt, ja tai mājā kāda no tālajām planētām. Piemēram, Urāns dotu nestabilitāti attiecībās, nekonvenciālas attiecības, neuzticību, utt. Saturns - grūtības attiecību veidošanā, vai partneri ar lielu gadu starpību, attiecības vēlāk dzīvē, toties stabilas un noturīgas. Draudzenei ir Neptūns tieši uz septītās mājas ass, un pilns komplekts - sapņošana par ideālu, idealizēšana un vilšanās, platoniska mīlestība uz kādu nesasniedzamu tēlu, utt. Apmēram tā.
17.03.2015 20:40 |

Reitings 548
Reģ: 07.02.2013
Mana zodiaka zīme ir vēzis, pašai grūti spriest, cik tipisks, bet kaut kas noteikti no šīs zīmes manī ir. Esmu ļoti emocionāla, bieži mainās garastāvoklis, ir nosliece uz melanholiju un depresiju, varu ātri aizsvilties, bet dusmas ātri pāriet. Esmu diezgan neizlēmīga, arī sīkumos. Ļoti patīk meklēt skaisto sev apkārt. Esmu romantiska. Mēdzu būt arī diezgan egoistiska, godkārīga un spītīga. Labi saprotos ar visām zīmēm, bet esmu ievērojusi, ka īpaši labs kontakts ir ar mežāžiem, zivīm, citiem vēžiem un lauvām.
17.03.2015 22:43 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Dvīnis. Nezinu, vai baigi ticu, bet apraksti saskan nu ļoti. Bet jāpamēģina sevi saskatīt citu zīmju aprakstos :D
17.03.2015 22:47 |

Reitings 226
Reģ: 22.12.2014
Sunshine5 sorry, ne tā sapratu. :)
18.03.2015 00:53 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
Teiksim tā.Es esmu uz robežas starp Ūdensvīru un Zivīm. Tas ir tieši tas datums, tā tukšā vieta, kad nav ne 3.dekāde Ūdensvīram un ne 1. dekāde Zivīm. Robeža. Lasot aprakstus, Ūdensvīra raksturojums man atbilst var teikt uz 99,9%. Nav problēmu komunikācijā ar citām zīmēm, izņemot Jaunavas. Lai gan man visas draudzenes ir Jaunavas zīmē, tomēr tā zīme man pie sirds neiet. Man patīk viss košais un neparastais. Diezgan ātri interese par kko pazūd. Ciest nevaru d*rsā līdējus. Iespējams šur tur iedomīga. Ar mani ir grūti strīdēties, jo nepiekāpjos, pat ja nav taisnības vienalga taisnība būs man. Neklausos pamācībās, it īpaši tas ir kulinārijā, visu daru pa savam, kā es gribu. Es varu klausīties un klausīties, bet tāpat manu viedokli tas nemainīs. Kad kāds cenšas kāpt uz galvas, dodu pretsitienu un tas cilvēkiem parasti nepatīk. No malas var likties, ka esmu dīvaina. Man nav kauns pazorīties cilvēku priekšā. Var teikt neuztrauc, ko citi domā par mani.
18.03.2015 08:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits