Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jelgava - ko darīt un ko nedarīt?

Reitings 21
Reģ: 24.12.2014
Sveikas!

Tā kā esmu tikko pārcēlusies uz Jelgavu, īpaši nezinu, kur un ko darīt.

Tādēļ man ir 2 jautājumi! Pirmais, iesakiet, lūdzu, kādas foršas vietas uz kurieni aiziet paēst, iepirkties, izklaidēties...
Un otrais - vietas, kādu šeit nav, bet jūs gribētu, lai būtu. Piemēram, man ļoti gribētos zupu ēstuvi, nu, tā kā Tikai Karotes, bet nezinu vai te maz tāda ir utt.

Paldies!
16.03.2015 15:28 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Hmmm... zupu ēstuves tiešām šeit nav :) Man ir tā: ja gribas paēst lēti, ēdu Mehu kojās. Bet nu ēdnīcas variants. Ja gribās iztērēt tā vidēji, tad Silva. Ja gribās tā mazliet labāk nekā parasti, tad Chilli. Istaba (Čakstes bulvārī), Plate. Ā vēl Hercogs! Ēdnīcā ir tīri ok un restorānā ir vēl vairāk ok. Vēl jau, protams, maķis, hesis un Deli Snack. ĀĀĀĀ! BALERIJA! Ja gribas garšīgi un DAUDZ paēst, tad jāiet uz baleriju, bet tas galīgi nav glauni'n'smalki variants. Principā tas ir metālistu klubs, kur patiesībā ir ļoti labi.
Iepirkties- nu principā Pasāža vai pārlielupes Maxima. No apģērbiem man ir iepaticies (kā mēs to ģimenē saucam) "Smuko kleitu veikals", kurš ir blakus pasāžai (pa ceļam uz Rimi), Tur blakus ir Jelgavas novada amatnieku veikaliņš un lietoto apavu veikals. Sanāk pēdējais (pa trepītēm augšā). Bet pārsvarā jau apģērbus Rīgā... No kurpēm patīk Stilīgie apavi, tie tagad pretī Drogām.
16.03.2015 15:37 |

Reitings 6750
Izklaides- Toņķis ir galīgi garām, kreklos studenti :) Balerija- ja gribas ar draugiem vakarā pasēdēt. Tiem jau putni galvā- nu tur pārsvarā tiešām iet ar putniem :D Neizprotu tās vietas jēgu- mūzika tik skaļa, ka nekad nevar parunāties un vietas par maz, lai izdejotos. Ru bārs-attiecīgajai auditorijai :)

Jelgava ir forša pilsēta, ceru, ka tev patiks(l)
16.03.2015 15:39 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Protams nevienu nevēlos aizvainot, bet man Jelgava nepatīk!!
cik tur būts, kkā ne tā.. šausmīgi ceļi bija, nu dramatiski, vienubrīdi domāju, ka cauri ar nesasistu mašīnu neizbraukšu, vienās bedrēs un ielāpos!.. :D
Tonusā visi galīgi apdzērušies vienmēr tur kāds kaujas, deguni, galvas pārsisti, zilas acis, asinis, tas ir tas, ko es tur parasti redzu, varbūt tik tā sakritis neveiksmīgi.
man liekas, ka veikali nekādi arī nav, nerunājot par kkādām pasēdēšanas vietiņām.
Tik promenāde tagad skaista, tur vismaz sakopts, bet, kad sanāca Jelgavā uzturēties pat tā nebija. :D
Bet varbūt jau šo pāris gadu laikā kkas pamainījies uz labo pusi!.. ;-)
16.03.2015 15:48 |

Reitings 6750
Ā, jā. Tā kā Carpe Diem atgādināja par pārsistajiem un zilajiem, tad uz Argo arī neej :D Tonuss un Argo nav vietas, kuros gribās attapties piektdienas vakarā :D

Mīlīgām vakara sarunām varu ieteikt tējas namiņu Pasta salas sākumā :) Tur tiešām jauki, tēja un maizītes garšīgas :)
16.03.2015 15:50 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
mhm!..Un par tējas namiņu esmu vēl labas atsauksmes dzirdējusi no kolēģiem!!!
16.03.2015 15:54 |

Reitings 21
Liels paldies par ieteikumiem, ņemšu vērā! :)

Man gan Jelgava vienmēr ir patikusi un bijusi mīļākā pilsēta kopš bērnības.
Gan kājām izstaigāt, gan ar auto izbraukt (nu, ok, ceļi...), nevis kā Rīgā, ka pat nav kur noparkoties.. :/

Bet, cik meklēju, nekādas "ķīniešu" virtuves vai arī ēstuves tā kā rawgarden.lv, smart food (kur pasniedz ēdienu svaigēdājiem, veģetāriešiem..nu vai vnk veselīgu ēdienu) arī nav?
16.03.2015 15:57 |

Reitings 6750
Hmmm... Atceros, ka kaut kādas Sushi iestādes gan agrāk bija. Vai tagad ir, nezinu gan :( Par raw vai smart food- tādu gan nav. Bet, hey, brīva niša biznesam :D (Tikai nezinu, cik ļoti tāds Jelgavā "aizietu")
16.03.2015 15:59 |

Reitings 21
Nu skaidrs, tad būs jāgatavo mājās.

Man jau liekas, ka apmeklētāju nebūtu pārāk daudz. Nav daudz tādu gribētāju, manuprāt. Rīgā ar ne vienmēŗ pilns un cenas dārgas. Bet nu biju pieradusi, ka visu zinu, kur ko varu dabūt, kad vēlos, šeit ir bišķi grūtāk. Pēc googles arī nesaprast, info viena, bet realitātē tāda iestāde vairs nepastāv utml..
16.03.2015 16:03 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Hercogaa man patika, ali gan sen neesu Jelgavaa bijusi.:)

Par iepirksanos taa pati Pasaaza jau bus vislabaakais veikals.

Ar kompaniju ja ir uz tiem pasiem krekliem var aiziet.

+/- visa visumaa Jelgavai nav ne vains. Diezgan sakopta pilseetina un ari Riiga nav paarak taalu
16.03.2015 16:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits