Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

usa standarti Eiropā? Ko jūs par to domājat?

 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
15.03.2015 12:11 |
 
Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Lielveikalos nopērkamā gaļa tā jau ir milzīgs mēsls, kas apmazgāts ar nezin ko, mērcēts etiķī, nemaz nerunājot par hormoniem, ar ko tie lopiņi un putni baroti. Ja kaut ko tādu atļaus/neaizliegs, būs tikai par vienu iemeslu vairāk gaļu iepirkt mazajos tirdziņos pa taisno no zemniekiem, un biežāk apciemot omes.
Drīz normālas pārtikas veikalos vairs nebūs un tapēc viem būs jāpārvācas uz laukiem, kur audzēt savu.
15.03.2015 13:10 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
būs tikai par vienu iemeslu vairāk gaļu iepirkt mazajos tirdziņos pa taisno no zemniekiem, un biežāk apciemot omes.


++
15.03.2015 13:13 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
būs tikai par vienu iemeslu vairāk gaļu iepirkt mazajos tirdziņos pa taisno no zemniekiem

+
vai arī radikāli samazināt gaļas patēriņu.
15.03.2015 13:13 |
 
Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Gaļu veikalā cenšos pirkt tikai ārkārtas gadījumos :D Parasti tēvs sestdienās brauc pirkt no lauksaimniekiem un tad ieved gaļu arī man. Tie paši kūpinājumi...gaļas gabals var ledusskapī nostāvēt nedēļām un nebojāties, bet tikai izžūst. Veikalā pērkamās kūpinātās karbonādes paliek lipīgas un sabojājas ātri.
15.03.2015 13:21 |
 
Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
57days, tas neizbēgami papildinās viens otru. Ja gaļa nav rokas stiepiena attālumā lielveikala plauktā, ne vienmēr būs iespējams tikt pie tās kvalitatīvās lietas. Aizvietojot gaļu ar dārzeņiem arī jāuzmanās, jau svaigēšanas diskusijās te vairākkārt ir izskanējis par no ķīmijas nenomazgājamiem augļiem un dārzeņiem, kas arī satur visādus brīnumus.
Kādreiz neskatījos, ko pērku, kas garšo, to ņēmu. Tagad mācos lasīt produktu sastāvus. Kā jums liekas, kam jābūt maizes sastāvā? Bez kā nevar iztikt, lai uzceptu maizi? Šodien iesiet uz veikalu, pārcilājiet kādus 5 dažādus kukuļus un palasiet sastāvu. Iztērējiet tās 2 minūtes, salīdziniet. Kāpēc maizei vajadzīgi šādi E un tādi E, kaut kādi antioksidanti utt.? Pārsvarā raugu saturošiem produktiem pievieno vielas, kas aptur rūgšanas procesus un sēnīšu veidošanos, taču tas iedarbojas ne tikai uz maizi, bet arī ēdāju, nopietni ietekmējot mūsu mikrobioloģiju. Un tad ir jācīnās ar visādām piena sēnēm, alerģijām, slimībām, kas visu laiku atkārtojas, svīšanām utt. Uzņemot konservantus iekonservējamies arī mēs paši.
15.03.2015 13:41 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es arī lasu sastaavus ljoti uzciitiigi. Tas mani rosina izveeleeties gatavot maajaas :D
15.03.2015 13:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits