Nedaudz grauž..

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
Tātad, mans draugs jau ilgu laiku apmeklē deju treniņus- precīzāk sakot salsu.
Tā kā pati nenodarbojos ar to, tas mani īpaši neinteresēja un nekādi iebildumi neradās, jo tomēr tas taču ir viņa hobijs, un apspiest viņu es netaisos.
Bet problēma radās tajā mirklī, kad viņa, tā sauktā deju partnere sāka nākt pie mums uz mājām, trenēties.
Es parasti esmu mājās tajā laikā, tāpēc iespēja, ka viņš mani varētu krāpt ir maza, vismaz tajā laikā.
Esmu sabiedrisk cilvēks, un mannav iebildumu pret jaunām paziņām, taču tas cik mans draugs ar savu deju partneri mīļi runāja un kā viņa "ķiķināja" lika parādīties griezsirdībai.
Un arī vēl tas, ka viņi dažreiz kopā iet uz klubiem- "patrenēties" vai tā teikt sastādīt kompāniju deju partnerei.
Nezinu, varbūt man ir paranoja vai arī skauž, ka tā meitene "vismaz ar savu deju prasmi" aizrauj manu draugu vairāk nekā es.

Ko Jūs iesāktu šādā situācijā.

P.S. Esmu ar draugu apspriedusi šo tēmu. Viņš tikai pasmējās par manu teikto.
14.03.2015 22:03 |

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
Viņš ar dejām nodarbojās jau labu laiku pirms mēs sākām satikties- iemesls, tas viņu vienkārši aizrauj.
It kā jua tik daudzl laika viņš nepavada kopā ar to meiteni. Tās ir 1-2x nedēļā pa 2-3h.
Bet nu tāpat man tas īpaši nepatīk.
14.03.2015 22:48 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Nu nevajadzētu ignorēt signālus, kas norāda, ka ir tomēr kaut kāds risks- ķiķināšana, kopīga došanās uz naktsklubu.. Es noteikti neieteiktu iet ar viņu mācīties salsu, jo ir skaidrs, ka viņa līmenī tu dejot nevarēsi. It īpaši ja saki, ka dejas nepatīk un nepadodas, tu tikai parādīsi tās partneres plusus un savus mīnusus. Tāpat jūs visdrīzāk nevarēsiet dejot kopā, viņš tikai būs laimīgs, ka varēs kārtīgi izdejoties ar partneri beidzot. Tas ir tāpat kā spēlēt tenisu vai jebko citu ar kādu, kas to prot daudz sliktāk kā pats- garlaicīgi un kaitinoši. Es drīzāk ieteiktu iet mācīties to pašu salsu vai vēl kādu deju citā vietā un tā starp citu pieminēt savu partneri. Ja sāk uztraukties, tad skaidrs- viņš saprot, cik intīmi tas ir, jo pats tam iet cauri. Kā saka- kas bailīgs, tas vainīgs. Bet ja viņš priecātos un tieši pats piedāvātos kopā iet dejot, tad jau viss ok. varbūt šādi pārbaudīt nav pārāk ''pareizi'' , bet tomēr labāk tā, nekā visu laiku grauzt sevi no iekšas.
14.03.2015 23:25 |

Reitings 170
Reģ: 26.01.2015
Tas ir interesanti, jo, cik man zināms, tad salsas nodarbībās nedejo ar vienu vienīgo partneri, partneri vispār ļoti daudzos deju stilos treniņos mainās/iet pa apli, jo jāiemācās ir dejot nevis ar to vienīgo partneri, bet ar dažādiem cilvēkiem. Pat ja atnāk pāris uz nodarbībām, viņi tāpat nedejo visu laiku viens ar otru. Varbūt visur tā nav, bet tas ir tas, kas man zināms.
14.03.2015 23:43 |

Reitings 13
Reģ: 14.03.2015
Viņi ir profesionāļi vai piedalās sacensībās, ka tik daudz jādejo? Pat mājās? Neriktīgi tas izklausās.
14.03.2015 23:47 |

Reitings 44
Reģ: 14.03.2015
Ultraviolet. Pamegini savam puisimn naktī dibenā gurķi iebāzt.
Ja gurķis viņam patiks, tad neuztraucies, viņš ir Tavs. :)
14.03.2015 23:54 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Ja viņi mācās tikai salsu, tad tas nav nekas traks, jo salsa nav intīma deja. Bačata, Kizomba ir. Pat ļoti.

Bet kopumā es tāpat negribētu, lai manam draugam, mācoties šīs dejas, būtu viena konkrēta partnere. Tas ļoti satuvina un beigās visādi var sanākt. ;)
15.03.2015 00:30 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Kā var nepatikt dejot? :00 man liekas, ka vaina ir nemācēšanā un bailēs izgāzties, nervozēšanā, ka nesanāks.

Par tēmu, nepieļautu to nākšanu uz mājām, bet tā kā aizliegt nevar un pat reāli nedrīkst, jo tas izpurgātu atiecības, tad es pati samācītos dejot vai otrs variants parunātu par to ar draugu.
15.03.2015 00:31 |

10 gadi
Reitings 4362
Reģ: 03.08.2009
Tieši kāpēc viņiem tik daudz jātrennējas?? Sacensībām vai kam? koncertiem? Kaut kā dīvaini liekas. ja jau pat latviešu tautasdejās var sadejoties un paķert intīmos brīžus, tad salsa visu laiku ar vienu partneri varētu kļūt bīstama attiecībām.
15.03.2015 01:23 |

10 gadi
Reitings 4362
Reģ: 03.08.2009
Un dejošana vispār man liekas tāda lieta, kas izraisa kaisli un emocijas pret partneri. Varu saprast dejošanu treniņos, bet staigāt pa klubiem...? mums jau tautasdeju ballēs reizēm tā karstāk iet, ka es pati sevi nelaistu vēl ar tiem pašiem puikiem pa klubiņiem dauzīties :D
15.03.2015 01:29 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Nevienu nenosodu, bet man tas liktos kaut kā nepieņemami. Labi, nodarībās dejot, bet kādēļ jānāk uz mājām. No otras puses, iespējams, ka tas tikai pierāda to, cik ļoti starp viņiem nekā nav, ja jau neslapstās kaut kur un vīrietis tiešām vēlas draudzīgas attiecības + lai arī jūs sadraudzējaties.

Un vai tad salsā nav jāmainās ar partneriem, vai tad tur vispār ir kāds konkrēts partneris?
15.03.2015 12:12 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Man liekas, ka tie klubi nav domāts kā vienkārši ballēšanās, bet gan reāli iet dejot salsu klubos. Zinu, ka Vecrīgā Cuba bārā reizi nedēļā ir salsas vakari. Esmu ārzemēs bijusi salsas klubos. Viens bija Londonā, tā arī saucas Salsa Club un viens Berlīnē, saucas Havana club. Tur tik tiešām cilvēki iet dejot tikai salsu. Viena zāle ir iesācējiem, bet otra ir jau fanātiem. Londonā augšpusē bij tāds kā balkoniņš uz kura varēja stāvēt un skatīties kā citi dejo, jo noejot lejā uzreiz kāds rauj aiz rokas dejot un nekāda skatīšanās nesanāk :) :D
15.03.2015 12:15 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Jā, tieši tā. Ballītēs visi mainās, dejo, priecājas. Nav tā, ka pielīp vienam partnerim klāt. :)
15.03.2015 12:17 |

Reitings 850
Reģ: 24.10.2014
Atceries Blaubuku un Kositi! Da- dejojas lidz kazam. Viola un Vidzis, Sokolovs ar Martu, utt. Iemili salsu, mila! Ka jau meichas teica- dejosana ir intima lieta...
15.03.2015 12:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits