Privātā dzīve un darbs.

10 gadiPatīk
Reitings 4935
Reģ: 31.10.2010
Šodien darbā saskāros ar situāciju, ka kolēģes, pamanījušas manu draugiem.lv nomainīto statusu uz "aizņemta", sāka mani tincināt par to, kāds tad viņš ir, cik pelna, utt. Nevēlējos atbildēt, jo nevēlos savu privāto dzīvi pārspriest ar principā svešiem cilvēkiem, kolēģus par draugiem neuzskatu. Rezultātā visas apvainojās.

Tāpēc vēlējos pavaicāt jums - cik daudz par savu privāto dzīvi stāstat darba kolēģiem/kolēģēm?
14.03.2015 20:48 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
izdzēs draugiem.lv profilu un dzīve kļūs vieglāka.
14.03.2015 21:57 |

Reitings 129
Reģ: 20.11.2014
Tā, ka pēc kaut kādiem statusiem sociālajos portālos kāds kaut ko jautātu, reti ir bijis. Kopsummā gan darbā ar kolēģēm savā nodaļā reizēm šādas tādas privātās dzīes lietas apspriežam - ar kādu vairāk, ar kādu mazāk. Bet tas, iespējams, tapēc, ka padaudz gadus kopā strādāts un ir tāda draudzīga atmosfēra.
14.03.2015 22:12 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Man FB ir daudz koleegju, pati neaicinu, bet neapstiprinat nevaru, padomaas, ka iedomiga, it sevishki prieksnieciba. Divas koleges zina loti daudz, bet ari es zinu loti daudz par vinju privato dzivi. Vinas ir kas vairak par koleegjeem. Tie parejie neko tik jeelu nejautaa.
14.03.2015 22:23 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Principā reāliem cilvēkiem stāstu visu ko grib zināt , man nav ko slēpt un nav kompleksu šai sakarā.
14.03.2015 22:32 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
Es laikam atbildētu, ja man jautāju, taču neko daudz nestāstītu. Konkrēta atbilde- konkrēts jautājums. Esmu diezgan atvērta, ar to man nav problēmu, kā arī nesaskatu nekādu lielu bēdu tajā, ja kolēģi zinās, ka man ir draugs.
Man atkal bišku bēdu sagādā tas, ka kolektīvā dikti daudz tiek rīkoti dažādi ārpus darba pasākumi, tāds kā "brīvprātīgais piespiedu" variants. Kolēģi ir jauki, sirsnīgi cilvēki, tomēr tie ir tikai kolēģi, kurus ārpus darba laika es pārāk satikt nevēlos- man ir savi draugi, ģimene un puisis. Piemēram, es labprātāk brīvdienās ar prāmi aizbrauktu kopā ar draugu nekā ar baru kolēģu. Ja šāds pasākums ir 1-2 reizes gadā, ok, bet biežāk- nē, nē. Nelaime, ka viņi šādus pasākumus plāno bieži. :D Un tad man rodas jautājums- visām savas ģimenes un bērni apnikuši vai savu draugu nav? :D
14.03.2015 22:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits