Sportistu draudzenes

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Kā jūs samierināties ar visām spēlēm, treniņiem? Neizjūtat to,ka ir maz laika vienam priekš otra?
Abi strādājam garas stundas.Es vēl mācos.Pirms darba sporto,pēc darba sporto.Brīvdienās spēles.
Kopā nedzīvojam. Un es uz sporta esmu uz Jūs. Nevaru īsti nosēdēt un skatīties.
Saprotu,ka viņam tā ir sirds lieta,bet nu.
Puisis tiešām dikti mīļš un rūpējas,tik tas,ka laiks nav.:-/
14.03.2015 12:58 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Par mīlestību utt. būtu pāragri spriest,jo neesam tik ilgi kopā.
Pēc neilga laiciņa,kad sagādām kopā,arī pieliku visam punktu,jo es vienkārši ciest nevarēju to,ka viņu gandrīz neredzu,tas arī būtiskākais iemesls,jo citādi-puisis lielisks. Pēc neilga laika jau viss atsākās un viss iet uz saiešanu atpakaļ,bet nezinu,vai to man vajag, vai varēšu samierināties ar to,ka man laiku veltīt varēs maz.
14.03.2015 21:58 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Par mīlestību utt. būtu pāragri spriest,jo neesam tik ilgi kopā.

Nu, tad atliek vien izvēlēties, kas dotajā brīdī ir svarīgāks - darbs vai attiecības. Jo kaut ko noīsināt, nedarīt - tev vai viņam - izskatās, ka būtu pagrūti.
14.03.2015 22:03 |

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Dažreiz žēl, ka visu savu enerģiju ir atdevis sportam un man sāk šķist, ka priekš manis paliek par maz

ai kā piekrītu sim +++

Ar sportu jāsamierinās. Ja godīgi - es turpināju attiecības ar cerību, ka drīz jau tas sports beigsies (ap 26+ gadiem) un tad mums sāksies normāla dzīve..

teikšu tā - labāk lai sports nebeidzas, jo tad puisim vietā paliek tukšums, ko aizpilda ne vienmēr ar tām labākajām lietām (piem. alkohols, azartspēles)... :-/

Ir grūti būt ar sportistu, tas tiešām kaitina, ka darbdienās abi strādā, bet nogales ir nevis abiem, bet gan viņam ir sacensības... vai nu sēdi mājās vai brauc līdzi.. visu enerģiju viņš izliek sportā, ja sanāk brīvdiena kopā - tā visbiežāk tiek pavadīta pa mierīgo - pie tv, jo viņam negribas nekur iet... :-|

ja vēl neesi ļoti iesaistījusies attiecībās, iesaku bēgt prom. sportists nebūs mājām piesaistīts ģimenes cilvēks, viņš skraidīs apkārt un 1. vietā vienmēr būs sports, tikai pēc tam tu, sekss uc lietas :-D
14.03.2015 23:20 |

Reitings 544
Reģ: 29.01.2009
Es arī tiekos ar sportistu, kuram treniņi ir katru dienu un ļoti bieži spēles ir brīvdienās.
Jāsaka, ka mani apmierina, jo man ir laiks sev. Un kad viņam ir brīvs, viņš velta savu laiku tikai man un tāda ir viņa nostāja (visi viņa draugi ir komandas biedri, pretnieki komandas biedri utt., kas jau tā ikdienā sastopas). Vienīgais, kas besī - tas, ka nevar ieplānot ceļojumu laikus. Viss ir jādara pēdējā mirklī, jo zināms, ka viņam nebūs spēles, treniņi utt.
14.03.2015 23:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits