Viss bija labi un mani neuztrauca nekas lildz mirklim kad zaudēju nevainību, pat neskaitot to ka divu gadu laikā tās nebija nostabilizējušās...
Pēc nevainības zaudēšanas manas mēnešreizes nav tādas kādas viņas bija... Mēnešreizes sākas ar brūnganiem izdalījumiem, bet tur arī ir tās sauktās "asinis". Viņas ir nekādas, nereāli mazs... Bet agrāk tās bija diezgan spēcīgas un daržreiz bija vieglas...
Pirmo mēnesi es novēlu visu to uz nevainības zaudēšanu... Bet nu jau ir otrais mēnesis.
Īsti nezinu, kas notiek...:'-(
Tad aizej pie ginekoloģes, ja ļoti satraucies, ka tā ir izmainījušās MR. Man lai gan sen jau nevainība zaudēta, vēl joprojām dažreiz ir tādas nemanāmākas MR, bet dažreiz savukārt izteikta asiņošana.
Nu tev pirms nevainības zaudēšanas nebija stabils MR cikls, nu un tgd arī nav, nav jau par ko īsti uztraukties, turklāt, ja tests negatīvs. Bet varbūt tik tiešām der aiziet pie ginekoloģes profilakses pēc, ja nu ir vajadzīga konsultācija par izsargāšanos.
Iesaku uztaisīt nevis testu, kuri bieži mēdz būt arī kļūdaini, bet analīzes - tās nemelo.. Ja nu vienīgi tiešām kārtīgi izsargājāties, tad ginekologs, kas arī droši vien uz analīzēm aizsūtīs.