es gan nemācēšu teikt neko par darbu tur, bet piekritīšu viedoklim, ka jābūt zinošam sportā, jāinteresējas kā arī jāpārzina sortiments. Izstāstīšu situāciju ar 2 dažādiem pārdevējiem. Gribēju nopirkt skrituļslidas, tādēļ iegāju GC sportlandā paskatīties un uzdot pāris jautājumus pārdevējam, jo interesēja 2 konkrēti modeļi un to atšķirības, bet viņš tikai stostījās un vispār man neko neatbildēja, jo vienkārši nezināja. nu neko, aizgāju prom. Tad sanāca pabūt arī dominā, iegāju tur sportlandā, skatījos slidas un pie manis pienāca pārdevējs. Nu tik sakarīgs čalis un tik zinošs. Visu man izstāstīja par skrituļslidām, atšķirībām, firmām, ritenīšiem, pašu skrituļošanu utt. uz visiem jautājumiem super atbildēja un tad ņēmu un uzreiz laimīga nopirku tās slidas. Izrādās, viņš pats arī skrituļo un ir sporta akadēmijas students.
tā kā... varu teikt tikai to, ka ietirgojums noteikti būs atkarīgs no tā cik zinošs esi un cik ļoti par to interesējies, jo ja man sporta preču veikalā nevar atbildēt uz vienkāršiem jautājumiem, es tiešām aiziešu prom un neko nepirkšu.