Sveikas! Tad nu tā, daudz jau it kā par šo tēmu izrunāts, bet gribējās uzrakstīt konkrēto situāciju. Mana mamma (aptuveni 45 gadi) pirms dažiem gadiem izšķīrās no mana tēva, ar laiku sāka satikties ar citiem, protams. Tagad jau divus gadus (varbūt pat vairāk) tiekas ar vienu konkrētu vīrieti, ar kuru arī esam četratā ar manu brāli vēl braukuši uz kūrortu atpūsties. Viss jau forši un labi, BET stāsta lielā daļa - viņš ir precējies! Turklāt laimīgi precējies! (Vismaz ļoti to uzsver). Sieva neko par sānsoļiem nezin. (!!!!) Mana mamma to zin, viņus ļoti daudz saista vien fiziskas attiecības. Līdzko ar māti par šo tēmu runāju, viņa stāsta, ka viņš tikuntā mīl savu sievu, tas tak nekas, ka guļ ar citām, tas neko nenozīmē. Jāpiebilst, ka manai mammai galīgi iebildumu nav, viņai viņš ir tiešām fiziskām attiecībām. Arī esmu ar to vīrieti runājusi, šis visu laiku uzsver, ka mīl ļoti savu sievu, arī zinu, ka ļoti rūpējas gan par 7gadīgo dēlu, gan par sievu, bet tikuntā jau entos gadu visu laiku krāpj un tās ''otrās''draudzenes, tajā skaitā mana mamma ir uz ļoti ilgu laiku! Vai tiešām vīrieši tik labi nodala mīlestību no seksa? Esmu jau ar šādu stāstu apradusi, bet es viņa sieva, manuprāt, par apsmieklu tiek padarīta! Tas viss slēpjoties tajā, ka sieva daudz laika veltot bērnam, tādēļ vīrietim prasās daudz vairāk fiziskā kontakta un meklē to pie citām, bet sievu mīlot. KAS TAS PAR SVIESTU?