psihoterapeits pēc tuvinieka nāves

Reitings 131
Reģ: 08.12.2014
Sveikas,

Pirms laika rakstīju, ka traģiski un negaidīti savā dzimšanas dienā aizgāja boja mans tētis. Ir pagajuši 2 menesi un paliek arvien grūtak, reali neko negribās, turos bērna dēļ un ja nebūtu pienakumi kā darbs, droši vien guletu gulta un neko nedarītu. Saprotu, ka pati netieku galā un diezvai tikšu, jo nezinu kā, vel tam klāt bojajas attiecības ar vīru jo nespēju paskaidrot kas ar ir ar mani, negribu ne runāt ne skaidrot, zinu, ka iespējams egositiski, bet nevaru...
Iesakiet kūdzu labu psihoterapeitu rīgā.
11.03.2015 14:09 |

Reitings 131
Beibe.Marta
Noteikti saprastu. Pašai jāsaņemas sākt par to runāt.

zaciits21
Man arī jūra, jo tētis bija jūrnieks.
11.03.2015 15:09 |

Reitings 131
Vētrasputns
Protams. Tapēc jau saku, ka viņš visdrīzak nezin kā un ko. Tas ir normāli.
11.03.2015 15:10 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Ar Tevi viss ir kārtībā - Tu sēro! Ļauj tam izsāpēt!
Es, pēc tēta zaudējuma, ierakos bērnu audzināšanā (puišiem bija tikai 5 mēneši), nebija citu variantu. Ļooti daudz runājos un sarakstījos ar māsu - vienkārši atceroties vai pieminot tēti, braucu uz kapiem un tur runājos ar viņu. Daudz runāju arī ar savu vīrieti. Lēnām viss mainījās, protams, joprojām sāp un ir neticība, bet esmu izsērojusi.:-/
Izturību Tev un pastāsti savam vīrietim kā Tu jūties, ļaujies emocijām, neturi sevī!
11.03.2015 16:08 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Tev noderētu paklausīties P.Kļavas domas par pēcnāves dzīvi.
+Es gribeetu noteikti kaut ko vairaak palasiit par so teemu,jo zinu,ka tas noteikti man dotu taadu kaa sirdsmieru,ja kas notiktu taaads manaa gimenee.
Izsaku tev liidzjuutiibu!
11.03.2015 16:23 |

Reitings 342
Reģ: 21.08.2012
Es pēc ļoti tuva cilvēka nāves biju pilnībā iegrimusi sevī,daudz slimoju, nebija nekādas vēlmes kaut ko darīt. Darīju tieši ka tu teici-gulēju gultā, aizgāju no darba, pametu visus skolas darbus un ne ar vienu negribēju runāt. Nelaidu savu vīrieti nekur tālāk par uni un darbu, kaut gan arī viņš no manām raudāšanam bija piekusis un dusmojās, kas arī pabojaja mūsu attiecības.. Ir pagājuši 3 mēneši un tikai pāris dienas atpakaļ sāku iet skolā, jo saprotu, ka vidusskola ir jāpabeidz, sāku vairāk kontaktēties ar draugiem, doties pastaigās, atradu darbu, piektdien jau iešu līgumu noslēgt. Tāpat nespēju dažām lietām tikt pāri, bet tam vēl ir vajadzīgs laiks.. Uz to brīdi likās, ka dzīve apstajusies un nekad vairs nebūs kā agrāk, bet ar laiku sapratu, ka ar gulēšanu gultā nekas uz priekšu tiešām neies, lai nu cik grūti būtu bijis. Bija doma iet pie psihoterapeita vai kautvai pie psihologa, bet nebiju spēka pilna uz turieni doties, lai svešam,kaut arī speciālistam ko stāstītu.
Kā es nomierinājusies? Devos uz turieni, kur patiešām bija daudz darba, stāstīju savu sāpi draugiem un daudz reizes ar to runāju ar radiniekiem, atminos labu par mirušo, smaidu pretī debesīn ar cerību, ka mans sargeņģelis mani redz un priecājas, ka beidzot esmu "uz kājām".. Runājos ar dvēselīti augšā, stāstu kā man veicas un pasaku paldies par palīdzību. Vissāpīgāk bija sapņos redzēt to cilvēku dzīvu, kurā es histēriski raudu, lai parlircinatos vai tas ir sapnis un priecāties, ka beidzot es to neesmu nosapņojusi, bet tad psmosties un rūgti bēdāties.. Neturi sevī, runā, runā, daudz runā par to. Man uz to mirkli visai pasaulei gribējās izstastit savu sāpi, pat tev biju vēstuli garu nosūtījusi.. TURIES!!!! :-(
11.03.2015 16:47 |

Reitings 131
Jā, atceros Tavu vēstuli, tikai nesanaca visām atbildēt. Atvaino.
Turies un malacis, ka esi saņēmusies. Man tā padoties neļauj pienakumi, arī bērns un darbs.
12.03.2015 12:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits