Es nedomāju izņēmumus, kad jaunā māmiņa uzstāda visādus ultimātus un pieprasa kaut ko, es runāju par parastu situāciju, esmu jaunā māmiņa, man ir grūtniecības pats sākums, nepieciešama ir naudiņa, pirms bērniņš piedzimst, eju strādāt, daru savu darbu un eju BKA, punkts. Neredzu neko tur sliktu, ja darba devējs nevēlas lai atgriežas, kāju neliktu priekšā, vienotos, ka tad arī darba attiecības beigušās, bet nu ne jau tāda attieksme it kā māmiņas būtu krāpnieces, ziniet, kaut nedaudz cilvēcībai arī jābūt
kas tas par murgu?
Pēc šeit izteiktajiem viedokļiem sanāk, ka māmiņas ir svētās un neaizskaramās, kuras var atļauties darīt jebko, arī melot darba devējam. Savukārt darba devēji ir cūkas, kas ar necieņu izturās pret melīgām grūtniecēm. Nu kas tas par idiotismu!?
Darba devējs nav tiesīgs uzdot jautājumu par grūtniecību darba intervijā, savukārt potenciālajai darbiniecei nav pienākums to teikt.
Kas Tev grūtniecē liekas neuzticams?
Saki vien godīgi, ka esi materiāliste un Tev svarīgāk ir tas, cik daudz strādā darbinieks, cik nopelna darba vietai utt.
savu priekšnieku nekad nevarētu čakarēt ar palikšanu stāvoklī, lai gan mani te atbalsta, bet ja tagad sataisītos otru dzemdēt, tad jau justos kā nodevēja
Kāds murgs? Padomā loģiski, ja pieņem darbā jaunu sievieti, apmāca, bet te pēkšņi viņa pasaka, ka ir stāvoklī, prasa vieglāku darbu.. darba devējam papildus apgrūtinājumi, izmaksas. Vai nākamreiz, ja būs jāizvēlas starp Annu un Pēteri, viņš ņems Annu? Diez vai..
Saki vien godīgi, ka esi materiāliste un Tev svarīgāk ir tas, cik daudz strādā darbinieks, cik nopelna darba vietai utt.
Gurri, nav runa par ģimenes pieaugumu darba attiecību laikā, bet par pieteikšanos strādāt, kaut reāli apzinās, ka nestrādās..
Pasēdi, padomā, tad uzdod jautājumu vēlreiz.
Ja es plānotu otro bērnu, tad mans priekšnieks būtu viens no pirmajiem, kas uzzinātu par maniem centieniem
Saki vien godīgi, ka esi materiāliste un Tev svarīgāk ir tas, cik daudz strādā darbinieks, cik nopelna darba vietai utt.Un grūtniece ir kas? Iet tikai pēc lielākas māmiņalgas. Nemaz nav materiāliste.
Kāds murgs? Padomā loģiski, ja pieņem darbā jaunu sievieti, apmāca, bet te pēkšņi viņa pasaka, ka ir stāvoklī, prasa vieglāku darbu.. darba devējam papildus apgrūtinājumi, izmaksas. Vai nākamreiz, ja būs jāizvēlas starp Annu un Pēteri, viņš ņems Annu? Diez vai..
Kārtējā diskusija,kur mammas un grūtnieces tiek ierindotas VIP personu sarakstā,kad var atļauties daudz vairāk kā parasts mirstīgais,uztverot to kā absolūtu normu.
Kas tur tik sarežģīts-pieņemt darbā un apmācīt? Kādi apgrūtinājumi? Tu to sauc par grūtībām? Man ir nācies vadīt simtiem apmācību darbā
Nu tad cerēsim, ka būs mazāk tādu Annu, kuras, stājoties darbā, neinformēs darba devēju, ka ir stāvoklīTiešām cerams. :)