Man kā darba devējas šāda situācija ļoti nepatiktu un es tāpat atrastu par ko cilvēku atlaist pēc atgriešanās no bērna kopšanas atvaļinājuma + attiecīgu atsauksmi dotu arī nākamajā darba vietā.
Bet ja es būtu autores vietā un naudu ļoti vajadzētu, tad iespējams arī neteiktu neko. Justos par to ļoti slikti gan.
Man kā darba devējas šāda situācija ļoti nepatiktu un es tāpat atrastu par ko cilvēku atlaist pēc atgriešanās no bērna kopšanas atvaļinājuma + attiecīgu atsauksmi dotu arī nākamajā darba vietā.
Par to, ka sieviete stāvoklī vēlas strādāt un būt noderīga?
Jansone, darba līgums tiek slēgs par noteikta darba veikšanu, nevis par sociālo nodrošinājumu. Tikpat labi, var teikt, ka zemiski ir izmantot darba devēju, lai pati sev izsistu pabalstu.
Tas gan izklausās zemiski Var saprast darba devēju, bet "atrast par ko atlaist, kad atgriežas no kopšanas atvaļinājuma?! + vēl nodot sliktas atsauksmes tālāk?! Par ko? Par to, ka sieviete stāvoklī vēlas strādāt un būt noderīga?
Sieviete vēlas strādāt, lai nopelnītu lielāku māmiņalgu, nevis būt noderīga darba devējam.
Meitenes, Jūs taču saprotat, ka šādi gājieni veicina sieviešu diskrimināciju darba tirgū? Viena darba devējam noklusē, pēc tam darba devējs darbā ņems principā tikai vīriešus.
Gurri, nav runa par ģimenes pieaugumu darba attiecību laikā, bet par pieteikšanos strādāt, kaut reāli apzinās, ka nestrādās..