Nē. Man tas liekas tāds...es nezinu...izmisums. Apmēram tā, ka gatavi precēt vienalga ko, ka tikai precēt. Es tomēr gribu precēt cilvēku, kuru mīlu, kura raksturu zinu un ar kuru vēlos būt kopā visu mūžu(nevis obligāto mēnesi un tad, kā sanāks) utt. Nevis kko, ko man būtu izvēlējušies kaut kādi ''eksperti''. Man laulības ir pārāk nopietns solis, lai ar to spēlētos...
Patika tas viens čalis, kurš savai māsai prasīja, cik tad bērnus dzemdēt viņiem eksperti ir paredzējuši?
Tikko sāku skatīties. Nu nezinu, nezinu, ko tik vēl neizdomās. Precēties jau ir par traku. A, kas ir tad, ja galīgi neiet kopā? Jākārto šķiršanās, vai arī tur viss nav tik nopietni? :D
Pati noteikti, ka tādā šovā nepiedalītos.
Es neskatos, bet cik redzēju reklāmas, biju pārsteigta, ka tur ir tik jauni un arī simpātiski cilvēki. Pārsteigta, jā, jo es nezinu cik izmisušam ir jābūt, lai ko tādu darītu, pat nedaudz apkaunotu sevi, ņemot vērā cik kvaliatīvi ir vietējie šovi..
man nav tv, tādēļ neko tādu nebiju dzirdējusi, bet jau ieritinājos gultā ērtāk, jo cerēju, ka šis būs kādas meitenes stāsts par to, ka precās ar inetā iepazītu cilvēku, kuru vēl nav satikusi, vai kas uz to pusi.. :D ehhh, vilšanās! :D