Sveikas! Nesen apprecējos ar savu dārgo vīrieti un prieks un laime kur tu rodies :) Vīrs man ir ļoti aizņemts, iziet no mājas ap 7 no rīta un ir atpakaļ 7 vakarā un tā 6, citreiz visas 7 dienas nedēļā. Neko nepārmetu, viņš mums lielais naudas pelnītājs un viņa nodarbošanās ir viņa īstais aicinājums un tas mums nodrošina ļoti skaistu dzīvi. Nedaudz pārdzīvoju, tomēr, ko gan es varu viņam pateikt.
Lieta tāda, ka tiklīdz kā apprecējāmies, vīrs pateica, ka, lai es pabaudu dzīvi un aizeju no darba, jo viņš mūs abus bez problēmām uztur, galvenais, lai uzkopju, gatavoju un uzturu sevi formā. Likās ļoti aizraujoši, jo nekad neesmu bez darba bijusi, tāpēc piekritu. Tagad - burtiski katru dienu nezinu, kur likties. Vingroju no rīta un vakarā, tīru līdz pusdienlaikam, apkopju sevi teiksim nedaudz pēc pusdienlaika, bet tik un tā, brīva laika jūra. Iesaistījos labdarībā, bet tas arī 3 dienas nedēļā, audzēju baziliku uz palodzēm, arī īsti laiku neaizpilda :D
Īsumā, tas, ko gribēju pavaicāt - kā jūs aizpildītu to lielo brīvā laika kvantumu? :)