Nezinu vai tas ko līdzēs, bet mans ikdienas make-up ir šāds (man ir taukaina/kombinēta āda)
1. Sajaucu sejas krēmu ar šķidro higlighteri (pašlaik man vēl ir technic high lights, maksāja ap 3-4eur, pasūtīju i-netā). Iesmērēju seju, ļauju tam iesūkties.
2. Lancome BB krēms vai Loreal CC krēms violetais, kas domāts nogurušai ādai.
3. Konsīleris zem acīm un ja ir kāda pumpiņa vai apsārtums, uz tā arī. Pašlaik lietoju Maybelline Fit Me, bet pēc šī pasūtīšu BareMinerals wide awake laikam saucās, pūderveida minerālais konsīleris. Ja neko labāku neatradīšu (lētāku, bet līdzvērtīgi labu).
4. Kontūrēšanai un izgaismošanai lietoju kā kuru dienu....
4.1. GOSH bez spīdumiem tumšs bronzeris + Chanel highligther
4.2. Borjois chocolate dual bronzeris + highlighters komplekts (Latvijā gan tādu neesmu redzējusi. Šeit ir parastais chocolate bronzeris, bet tas nav tas.
5. Uz vaigu kaulu aplīšiem uzlieku mazliet vaigu sārtuma, pašlaik ir no essence, ļoti foršs tonis. Pirms tam bija Artdeco, tie arī ļooooti patīk!
6. Visu iztušēju un nostiprinu ar Clinique caurspīdīgo pūderi. Starp citu, NYX ir baigi foršs finishing powder. Kad man beigsies tagadējais, ņemšu to! Liels iepakojums ļoti un maksā jēdzīgus 15eur!
7. Ar uzacu ēnām mazliet ietonēju uzacis (laigan man ir permanentās, vienmēr gribas vēl tumšākas mazliet :D, plus patīk, ka ar ēnām tā uzacu līnija neizskatās tik
cieta)
8. Skropstu tušu lieku pašu pēdējo, lai nekādi pūderi utt man nemaisās pa skropstām :)
Pašlaik gaidu, kad saņemšu savu BareMinerals original foundation (pūderveida tonālais), tad man izpaliks hoghlightera jaukšana ar krēmu, un šķidrais bb/cc krēms, plus tik daudz arī highligtheri nelikšu pa virsu, jo viņš pats par sevi ir jau tāds ar
svaigas sejas efektu!
No otām lietoju bodyshop vaigu ēnu otu, kaut kādu neatceros kādas izcelsmes tonālā otu klasisko plakano, uzacīm man ir MAC slīpā, pūderim lietoju otu no CLARINS, šķidrajam tonālajam dažreiz arī beauty blender.
Nu un te bildes -
Nu tas laikam viss :D