Vinila
Es pati ļoti labi apzinos ka tā pareizi nav jaēd, pat zinu kas un kā būtu pareizi jādara, ir pat mēģināts, bet ilgtermiņā es tā nevaru, ne ar manu stresiem pilno dzīvi. Vienu laiku es ļoti sekoju līdiz kalorijām(kad bija mierīgāks grafiks), tad arī ēdu ar normām, skatijos līdzi ko es apēdu, bet ne apsēsti ka obligāti jāiekļaujas 1300 kaloriju skaitā, bet gan vienu dienu 1300 bet citu dienu 1800 kalorijas, atkarīgi no tā kad gribējās vairāk un kad varēju mierīgi ar iztikt mazāk. Tā es apmēram 2-3 mēnešus dzīvoju, biju pieradusi, nebija ēst griba pat, jutos labi, vitamīni ar tika gana uzņemti un viss pārējais, bet tad man nāca saspringtais laiks, kad jā, es centos iztikt ar to ko ēdu līdz tam, bet man tīri priekš tā lai domāšana strādāja vajadzēja, daudz vairāk, kad paēdu kārtīgāk, uzreiz spēju padomāt un pastrādāt. Man grafiki ir mokoši un vispār organisms pašlaik ir drusku sačakarēts, jo ceļos es no rīta sākot no 4 līdz 6 tad ko vel pamācos vai pastrādāju, knapi kafiju no rīta izdzeru, tad jau jāskrien uz mācībām kur pavadu pusi dienas, apmēram līdz 16:00, tad kamēr tieku mājās tad ar tik varu normāli pirmo reizi paēst, citu reizi ja paveicas ar pārtraukumu kādu garāku, tad jā aizeju to pašu bulciņu nopirkt, lai gan tas jau dārgi iznāk, bet tā mums parasti grafikā pārtraukumi ir 5 min, un par tām 5 min es ne velna nevaru paspēt ne ko normālu aizskriet nopirkt ne arī vispār apēst ko normāli. Tad nu mājās pēc 16 iznāk kārtīgi pirmo reizi paēst, tad atkal dēļ noguruma es eju parasti +- pagulēt 2-3 stundas, tad paēdu vakariņas kārtīgas un tad jau sēžos pie darbiem vai mācībām un tā es sēžu pat līdz 2 naktī, kamēr aizmiegu ir jau 3 naktī un tad atkal no 4-6 jāceļas.
Un šādā grafikā dzīvoju jau pāris mēnešus, jūtos pārgurusi, bet galu šim ar vel drīzumā nejūtu. Ja jau man būtu tas brīvais laiks vai mierīgs grafiks tad gan jau varētu atkal pievērsties normālai ēšanai, normālam miega grafikam, normālai dzīvošanai, bet pašlaik tas ir ļoti neiespējami.
Man pašlaik visas problēmas ar svaru un stresiem ir saistītas + kamēr ir stress tikmēr lūk man vajag to ēdienu lai vispār spētu būt kaut cik mierīga.
Man svars vairs neceļas, viņš tik mēdz svārstīties +- 5kg, liekais tā pat ir gana un es gribu dabūt to nost(bet ne pārāk daudz ar jo apaļīgums man tomēr ar patīk), bet nu laika vingrošanai/ sportošanai man nav un spēka ar nav.