Resnas meitenes

Reitings 273
Reģ: 24.02.2015
Labvakar

Gribētos uzzināt jūsu domas kāpēc Latvijā ir tik daudz resnu meiteņu?

Kas pie tā varētu būt vainojams? Nav vielmaiņas , neveselīga, modificēta pārtika? Mazkustīgs dzīvesveids?
09.03.2015 22:44 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
A kāpēc tik daudz džeku ir ar lieko svaru???? Vienu pēc otra tādus redzu un satieku :-|
10.03.2015 06:14 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu tas bija vairāk tāds subjektīvs vīratēva viedoklis... Bet, jā, protams, fast food te ir pieejams uz katra stūra, un šitās iestādes īsti tukšas nemēdz būt, bet vēl jau jāmin arī dažas nācijas, kā, piem, indieši un filipīnieši, kuriem dabiski ķermeņa aprises nav diez cik proporcionālas un smukas pēc noteikta vecuma sasniegšanas. Un tas viss rada sava veida kopainu...
10.03.2015 06:17 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man patīk ka galvenais iemesls liekajam svaram ir fast food, lai gan protams daļēji tas tā ir, bet realitātē neviens jau neliek to draņķi ēst, tā kā tā vien ir paša cilvēka vaina, nevis kādai iestādei kas neveselīgi gatavo. Visu mūžu man bijis apaļīgums, bet ātrajās ēstuvēs esmu ļoti ļoti maz ēdusi un pat turienes ēdiens negaršo, vienīgais kad tur ēdu ka reizi pus gadā eju iedzert par godu kādiem svētkiem, tad pēc tam jā, sagribās arī kādu čisburgeru apēst, bet ar to mana ēšana šādās iestādēs ar aprobežojas.

Kad biju jauna, principā biju noslēgta, nebija iespējas vienmēr ar pagalma bērniem rotaļāties, nebija izbraucieni, kopīgas ģimenes aktivitātes, pulciņi utt. kas nodarbinātu gana, tā vietā biju mājās lielākoties, tāpēc ar ir tāds neaktīvs dzīves veids, jau no bērnības, velmes uz kativitātēm jau bija, bet bieži vien bailes, neziņa un naudas trūkums ļoti atturēja no to īstenošanas. Kā piemēram velme bērnībā braukt uz nometnēm - jāšanas, hokeja utt. Iet uz baseinu, braukt ar riteni ar nevarēju, jo tāds man parāijās daudz vēlākā vecumā, kad principā velme pēc aktivitātēm jau bija izzudusi + kompānij ar nebija, bet tā kā es esmu kompānijas cilvēks līdz pat šai dienai, man vienai grūti uzsākt kaut kādas aktivitātes, jo vienatnē atri apnīk, vajag savā ziņā atbalstu kas palīdz noturēties un motivē, jo svara zaudēšana mani nemotivē, jo man tas svars godīgi sakot maz traucē, 5 kg nomestu un man ar pietiktu, jo patīk apaļīgums.

Protams arī vienkārši mājas dzīvi aizstāja datora ekrāns salīdzinoši agrā vecumā, tad nu tas ar bija papildus iemesls kāpēc nebija aktivitātes, kaut ko tak tam bērnam ar mājās jādara ir? Bet vismaz tas nāca dzīvē par labu un esmu iemācijusies jau agrā vecumā noderīgas lietas :)

Bet goda vārds ja man brīvajā laikā kāds piedāvātu kādu pabraukāšanu ar riteni, izbraucienu, pastaigu. . es neatteiktos, jo zinu ka tas man noderētu un gribās jau ar, tik nav jau vairs ar ko, visi tuvākie draugi katrs savās tālienēs ir.
10.03.2015 06:33 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
arī cosmo esmu novērojis daudz resnu meiteņu

es gan Cosmo esmu novērojusi daudz tādus eksemplārus kā Mony (t)
10.03.2015 10:10 |

Reitings 273
up
10.03.2015 11:35 |

Reitings 273
ir arī resni čaļi Latvijā, bet ne tik daudz kā resnu meiteņu

Latvijas zēnu problēma pārsvarā ir ka viņi ir netrenēti, bet ne resni
10.03.2015 11:36 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
cik UK, ASV ir cilvēku? 60 un 360 miljoni, respektīvi 30 un 180 reizes vairāk

skaita ziņā tur ir vairāk, bet resno meiteņu īpatsvara ziņā uz vienu iedzīvotāju Latvija ir līderis

Mazliet jau bezjēdzīga paliek tā tukšā vāvuļošana, tādēļ nākošreiz, veicot skaļus apgalvojums, lūgums likt atsauces no Tavas puses, lai izvairītos no "viena tante teica" situācijām (kā šī).

Pēc Eurostat datiem (globāli nemeklēšu, jo pat Eiropas līmenī Tava teorija ir apgāzta) Latvija tik tiešām ir starp līderiem (otrā, ja esam precīzi, bet atpaliek no UK, līdz ar to ieteikums apskatīties divreiz pirms kaut ko rakstīt boldā). Taču šī informācija pati par sevi neko nepasaka. Pievienoju linku uz grafiku, kur sadalījums redzams pa vecuma grupām:

http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/File:Overweight_and_obesity_-_women,_by_age.png

No šī arī diezgan skaidri redzams, ka līderi mēs esam tikai vecuma grupā pēc 65 (atturēšos veikt minējumu, kas tam par iemeslu, taču par meitenēm šo sadaļu nosaukt pagrūti.. atvērts interpretācijai). Jebkurā gadījumā - sadaļā, kuru tik tiešām varētu pieskaitīt pie meitenēm (18-24), ir viens no zemākajiem līmeņiem Eiropā.

Jā, pētījums nav pirmā svaiguma (2008), bet, ja vien Tev nav nekas jaunāks no vismaz tik pat uzticama avota, rosinu, ka diskusija izbeigta!
10.03.2015 11:53 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Haha, autors nav bijis ārzemēs :D Salīdzini skatu uz ielas Latvijā un Anglijā - cik resnu meiteņu ies pretī? Un tad runā!
10.03.2015 12:02 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Nesen ar draugu skatījāmies vienu dokumentālo, kur vīrs savu sievieti speciāli uzbaroja, lai būtu resna, jo tādas sievietes viņam liekas seksīgas un vienmēr ir gribējis sev resnu sievu, tas nekas, ka mīļotā nevar pat piecelties. Tie gan ir amerikāņi, viņi ir jocīgi.
10.03.2015 12:07 |

Reitings 273
tēma ir par jaunām meitenēm nevis 65 gadīgām tantēm
10.03.2015 12:15 |

Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Miss Joker, tas galīgi nav labi, ka tikai 16:00 brokastis ēd. Līdz tiem 16:00 Tev jau jābūt kārtīgām brokastīm paēdušai, un vēl jāietur 2 maltītes un starpā uzkodas vieglas.
Man nebija liekais svars, svars bija kkur 58,7 - 59, un nedēļu ēdu veselīgo pārtiku, un pēc tiem 16 nekādus ogļhidrātus, vien kādu ābolu, vieglus salātus, biezpienu un zaļo smūtiju, un es tiku pie 57,3 kg. Praktiski es gandrīz visu laiku ēdu kko un nometu svaru un atbrīvojos nedaudz no liekajiem taukiem uz vēdera un gurniem. Pamēģini, ja ir iespējams.
10.03.2015 12:24 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
un? ir vīrieši, kam tās šausmīgi tievās nemaz nepatīk.

cita tieši ir ļoti skaista ar saviem apaļumiem, piemēram, aktrise Pukinska, ļoti simpātiska sieviete, un vēl ļoti daudzas. bet ja tas resnums ir tāds tiešām nolaists, tad gan fui, bet Latvijā šādu sieviešu tiešām nav daudz. ;)
10.03.2015 12:24 |

Reitings 17203
Vinila

Es pati ļoti labi apzinos ka tā pareizi nav jaēd, pat zinu kas un kā būtu pareizi jādara, ir pat mēģināts, bet ilgtermiņā es tā nevaru, ne ar manu stresiem pilno dzīvi. Vienu laiku es ļoti sekoju līdiz kalorijām(kad bija mierīgāks grafiks), tad arī ēdu ar normām, skatijos līdzi ko es apēdu, bet ne apsēsti ka obligāti jāiekļaujas 1300 kaloriju skaitā, bet gan vienu dienu 1300 bet citu dienu 1800 kalorijas, atkarīgi no tā kad gribējās vairāk un kad varēju mierīgi ar iztikt mazāk. Tā es apmēram 2-3 mēnešus dzīvoju, biju pieradusi, nebija ēst griba pat, jutos labi, vitamīni ar tika gana uzņemti un viss pārējais, bet tad man nāca saspringtais laiks, kad jā, es centos iztikt ar to ko ēdu līdz tam, bet man tīri priekš tā lai domāšana strādāja vajadzēja, daudz vairāk, kad paēdu kārtīgāk, uzreiz spēju padomāt un pastrādāt. Man grafiki ir mokoši un vispār organisms pašlaik ir drusku sačakarēts, jo ceļos es no rīta sākot no 4 līdz 6 tad ko vel pamācos vai pastrādāju, knapi kafiju no rīta izdzeru, tad jau jāskrien uz mācībām kur pavadu pusi dienas, apmēram līdz 16:00, tad kamēr tieku mājās tad ar tik varu normāli pirmo reizi paēst, citu reizi ja paveicas ar pārtraukumu kādu garāku, tad jā aizeju to pašu bulciņu nopirkt, lai gan tas jau dārgi iznāk, bet tā mums parasti grafikā pārtraukumi ir 5 min, un par tām 5 min es ne velna nevaru paspēt ne ko normālu aizskriet nopirkt ne arī vispār apēst ko normāli. Tad nu mājās pēc 16 iznāk kārtīgi pirmo reizi paēst, tad atkal dēļ noguruma es eju parasti +- pagulēt 2-3 stundas, tad paēdu vakariņas kārtīgas un tad jau sēžos pie darbiem vai mācībām un tā es sēžu pat līdz 2 naktī, kamēr aizmiegu ir jau 3 naktī un tad atkal no 4-6 jāceļas.
Un šādā grafikā dzīvoju jau pāris mēnešus, jūtos pārgurusi, bet galu šim ar vel drīzumā nejūtu. Ja jau man būtu tas brīvais laiks vai mierīgs grafiks tad gan jau varētu atkal pievērsties normālai ēšanai, normālam miega grafikam, normālai dzīvošanai, bet pašlaik tas ir ļoti neiespējami.
Man pašlaik visas problēmas ar svaru un stresiem ir saistītas + kamēr ir stress tikmēr lūk man vajag to ēdienu lai vispār spētu būt kaut cik mierīga.

Man svars vairs neceļas, viņš tik mēdz svārstīties +- 5kg, liekais tā pat ir gana un es gribu dabūt to nost(bet ne pārāk daudz ar jo apaļīgums man tomēr ar patīk), bet nu laika vingrošanai/ sportošanai man nav un spēka ar nav.
10.03.2015 15:03 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Kapec Lv ir tik daudz tupu jaunu viriesu?! Ko a?!
10.03.2015 16:53 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Miss Joker, kad sakārtosi savu dienas režīmu,kas ir nenormāls pašlaik, tad sāksi funkcionēt daudz labāk.
10.03.2015 19:58 |

Reitings 179
Reģ: 16.10.2014
Haha, autors nav bijis ārzemēs Salīdzini skatu uz ielas Latvijā un Anglijā - cik resnu meiteņu ies pretī? Un tad runā!

Pilnīgi piekrītu.. Mums vēl Latvijā ir diezgan paveicies.. Jautājums tikai, kādā sabiedrībā autors apgrozās, ja tas ir viss ko redz :D
10.03.2015 20:07 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Ne vienmēr apaļa figūra ir fast food vai citu draņķu iznākums. Nereti ķermeņa aprises ietekmē arī veselība, piemēram, vairogdziedzeris.
10.03.2015 20:09 |

Reitings 17203
Miss Joker, kad sakārtosi savu dienas režīmu,kas ir nenormāls pašlaik, tad sāksi funkcionēt daudz labāk.

Tieši tā! Jo tad es spētu pievērsties normāliem grafikiem un arī mierīgākai dzīvei. To ka pašreizējais režīms ir nenormāls es ļoti redzu un jūtu. Cenšos jau tiklīdz kāds brīdis lielāks ir brīvs ko uzlabot, bet tā pat, tas brīdis ir pārāk īss lai vispār organismu sakārtotu.

Tā jau es normāli esmu pieradusi vismaz ja jūtos slikti par ķermeni, vai jūtu ka veselība sliktāka paliek tad drusku ko pavingroju vismaz un uzlaboju stāvokli, piedomāju vairāk ko ēdu, rūpējos par sevi, bet pašlaik pat ja pa brīvdienām cenšos ko uzlabot, tā pat tik līdz pirmdiena klāt tā visi pūliņi vējā jo jātgriežas tajā neforšajā grafikā. Kā ar es pat tagad nespēju tik pat kā iztikt bez tās gulēšanas pa dienu, lai gan cenšos tam pretoties ļoti, bet man vajag to miegu. Vakar gan uzmetu visam nikolaju, izvērtēju vai es visu šodien spēšu paspēt un vakar aizgāju gulēt ap 18 vakarā, pa nakti uz pāris stundiņām pamodos, iedzēru tēju un tad atkal gāju gulēt līdz 4 no rīta kad cēlos darīt darbus, tad nu vismaz šodien es esmu noturējusies un pa dienu negulēju jo esmu daudz maz izgulējusies.

Es jau esmu tik tālu novesta ka visu laiku zili riņķi zem acīm kurus jāmālē ciet un ar divām brīvdienām nepietiek lai no viņiem tiktu vaļā, bet cerība ka šonedēļ uz nedēļas beigām dabūšu drusku atelpu no darbiem, galvenais izturēt šodienu un tad jau es uz mirkli atkal varēšu mierīgākā grafikā padzīvot(līdz nākamajai nedēļai)
10.03.2015 20:22 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Kas kuram resna...
Vienam pilnīgi normāla meitene būs resna, otram diezgan apaļīga būs normāla. ;)
Skatoties apkārt, neteiktu, ka LV kopumā situācija būtu ļoti traģiska.
10.03.2015 20:23 |

Reitings 294
Reģ: 19.09.2014
Iedzimtība, neveselīgs uzturs u.c.
Vispār jau - kas kuram skaitās resns;-)
10.03.2015 20:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits