Jau nojaušu, ka tūlīt būs kaudze negatīvu komentāru, bet labprāt sagaidīšu vēstuli no kādas, kura kopā grib uzsākt grūto ceļu pretī skaistai vasaras kleitiņai (l)
Sāku ievērot tieši šo diētu. Vārīta vistas fileja ir vjeh cik sausa, prasās garnēt ar majonēzi :-D Nākošreiz mēģināšu vārīt atkaulotu šķinķi bez ādas vai vistas fileju vismaz sagriezt mazākos gabalos un vārīt kopā ar vajadzīgajiem dārzeņiem, lai ir līdzīgi sautējumam nevis atsevišķi.
wee - nav viss. Ja rēķina uz 100gr.
100 gr. alus ir vidēji ap 40 kcal, 100gr. šņabja ap 200 kcal.
Vienīgā problēma, ka neviens jau nedzer 100 gr. šņabja. :D Bet, ja baigi skaita kalorijas, tad labāk ir izdzert vienu alu nekā pāris kokčus, kur vēl nāk klāt sulas, sīrupi, utt.
Vēl zinu, ka pudelē sausā vīna ir ap 500-600 kcal, bet tai pašā laikā kādā riktīgi saldā vīnā var būt arī pāri par 1000 kcal.
Turklāt, tās ir kalorijas tīrā veidā - organismam viegli pārstrādāt. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc pirātiem cieņā bija rums - gan dezinficē, gan viegli uzņemamas kalorijas.
Alus sievietēm ir pat veselīgs, ja vien ik vakaru 1-2l neizdzer, bet 0,5l dabīgais alus reizi nedēļā ir pat ļoti vēlams.
Esmu iecienījusi tikai un vienīgi izteikti sausos baltvīnus un sarkanvīnus.
Visi cukurotie šķebina.
Lai uztureetu labu augumu visu laiku-tam ir jaabuut taadam veseliigam dziives veidam.Nodzen varbuut taas dieetas tos kg uz bridi ,bet taalak-ja saaks eest atkal visu-atnaaks atpakal dubultaa un veel organisms sabojaats!
Lai uztureetu labu augumu visu laiku-tam ir jaabuut taadam veseliigam dziives veidam.Nodzen varbuut taas dieetas tos kg uz bridi ,bet taalak-ja saaks eest atkal visu-atnaaks atpakal dubultaa un veel organisms sabojaats!
Nu es par sevi tā neteiktu , bet lai būtu godīga , jāsaka , ka grūtniecība un sēdēšana mājās neko labu nedod figūrai, es pat teiktu ne tik daudz grūtniecība , cik sēdēšana mājās ...
Bet neņemiet mani ļoti pie sirds , man ir iesliedzēs sindroms , esmu resna un veca , gan jau pāries :D
Man draugs tagad ietur olu un apelsīnu diētu, kura izpaužas, tā ka 3 dienas ēd ko grib, bet 4 dienu ēd tikai olas un apelsīnus (konkrētu skaitu katrā ēdienreizē). Un brīnumainā kārtā tas strādā, nometis diezgan ātrā laikā 5kg.
šī diskusijas autores ieteiktā diēta izklausās diezgan sarežģita. Esmu vēl dzirdējusi labas atsauksmes par Greipfrutu diētu, kur arī var ēst ko grib, bet pēc vai pirms ēšnas jāapēd greipfrūts :)
Wee-es atkal peec beerniem biju nesakariigi tieva,jo visu laiku biju kustiibaa-bija tika daudz ko dariit visu laiku-jaamazgaa,jaatiira,jastaigaa ar mazajiem uttNokritos loti speeciigi tiesi peec dzemdiibaam,pienins bija kaadus 4 meenesus,bet ne dizi daudz(bija jaapiebaro)!
Weee Tev Ta ir dieta vai dzives veids? Piekritu, Majas sedesana ir sliktakais, kas bar figurai notikt, ipasi, Ja patik nekusteties un iemest mute visu ko, pat, Ja veseligas lietas, ka auglus, riekstus, bezpiedevu jogurtus utt. Viss plust, plust un izplust