Nevaru izlemt par savām attiecībām

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Kopā esam 3,5 g. un nevaru izlemt attiecības glābt vai izbeigt.
+ Prognozējams, uzticams, uzticīgs
+ Sedz dzīvokļa, komunālos maksājumus, viņa dzīvoklis atrodas pie manas darba vietas.
+ izskatīgs
+ daudz sasniedzis, izglītots.
+ grib būt ar mani kopā.
+ līdzīgi aktīvs man.
+ dod man brīvību iet kur gribu brīvajā laikā.
+ piedod manu viduvējo saimnieciskumu.
+ nedaudz, bet regulāri palutina-pērk ziedus, kādu smuku lietiņu utt.
+ ļoti jauki radi viņam.

- holēriķis, bļauris. psihot sāk ļoti ātri un ātri arī nomierinās.
- parupjš. lieto rupjus vārdus, pārsvarā uz citiem vai tāpat dusmās, bet mani pašu ir spējīgs nosaukt par stulbu (tālāk gan vēl nav gājis).
- sekss retāk kā gribu
- emocionāli egoistisks (paretam). ja man ir grūti, reizēm atbalsta vietā, vēl vairāk mani apgrūtina, jo nezin/nemāk pareizi reaģēt.
- nemāk sarunāties par attiecībām. solās laboties, bet turpina pa vecam.
- sanāk raudāt par viņa rakstura asumiem apmēram reizi mēnesī. Kādu reizi arī retāk, bet pa lielam vidēji tā.
- ja šķirsimies tad tomēr man sāpēs. pirmās un vienīgās nopietnās attiecības.
08.03.2015 18:56 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Cik "skaistas" attiecības.

Šausmas. To pašu nodomāju. Bet laikam katram podiņam savs vāciņš...
08.03.2015 22:17 |

Reitings 111
Reģ: 18.01.2015
Es ļoti,ļoti piekrītu Lex.

Precīzi!!!
Te vienmēr ir perfektas cosmietes,kuras it visur ir ideālas.nekad nepsiho un nenosauc otru par idiotu.un vienmēr risinājums visām ir viens - jaskiras
08.03.2015 22:22 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Minēju, ka nelasīju visus komentārus, bet tā pat uzveru - cilvēks ir emocionāls, vai nu pieņem viņu tādu, kāds ir, vai nu jāiet dažādus ceļus šajā dzīvē! Vienkārši fasicnē šīs sievietes - šis ir nepieņemami, tas ir nepieņemami,... tad ko Tu vēl esi ar viņu? neesi precējusies, ar bērniem un biznesu sasaistījusi, ja brīva - šķiries, ja kas neapmierina! BŪTĪBA, ko gribēju teikt - jebkurš cilvēks ir jāpieņem tāds, kāds viņš ir! Mēs nevaram izmainīt pasauli! Kā saka : "Sieviete domā, ka pēc kāzām vīrietis mainīsies, bet vīrietis cer, ka sieviete nekad nemainīsies".

Nu un, ka pateica bljad un mīkstā un sāka karpīzēt :-D oiii nevaru, smieklīgi... Vīrieši ir lieli bērni ;-)
08.03.2015 22:22 |

Reitings 111
Reģ: 18.01.2015
Es ar nesaprotu ko autore tad vēl ir kopā ar to vīrieti.Redz foruma gadu nogādā raud bet aiziet nevar..tad jau mīkstāka vien ir.Pareiz čalis saka.vispār ir ko teikt bet to rīt jo no tel nav ērti rakstit
08.03.2015 22:25 |

Reitings 6750
Te vienmēr ir perfektas cosmietes,kuras it visur ir ideālas.nekad nepsiho un nenosauc otru par idiotu.

Es nekad neesmu teikusi, ka esmu perfekta. Jā, paceļam dažkārt balsis, bet par idiotu nosaukuši vai na*uj sūtījuši viens otram neesam.
Tieši tāpēc jau es saku, ka katram podiņam savs vāciņš. Katra mēs esam ar saviem uzskatiem un otrā cilvēkā meklējam ko citu. Viss ir labi, ja attiecībās tiešām viss ir forši un pāris ir laimīgs. Tad kur problēma? Tādas nav!
Bet te meitene sūdzas par to, ka viņai nav labi. Un kāpēc gan attiecībās vajadzētu pieciest otru un nebūt laimīgam? Kāda jēga no tādām attiecībām? Ja šī jau ir otrā šāda veida diskusija no vienas un tās pašas lietotājas, tad jau var redzēt, ka cilvēks mokas. Un man šķiet, ka dzīve ir par īsu, lai tā darītu.
08.03.2015 22:26 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nu nē, te ir runa par standartiem. Es neuzskatu, ka ir ok būt rupjam, palaist rokas un runāt riebeklības. Kur nu vēl regulāri.
08.03.2015 22:28 |

Reitings 1183
Mincis, bet par to jau arī diskutējam - ja nav labi, jāsķiras. Neviens nestrīdas par to, kādi kuram ir uzskati - katram savs! Vienkārši autore šaubās, un mēs iesakām ;-) es iesaku padomāt par īstām vērtībām un īpašībām un iesaku līdz ar to izlemt - savu dzīvi saisīt ar tādu cilvēku, vai nē. Sievietei sevi būtu jāciena un jādomā par savu un savu nākamo bērnu nākotni, MANUPRĀT :-)
08.03.2015 22:33 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Es saprotu arī Lex. Un pilnīgi piekrītu par to, ka nu NAV attiecības ideālas un man ar besī pārāk ideālas cosmietes, bet es te tādas pagaidām neredzu šajā diskusijā.

Tas, ka viņš sapsihojas nenozīmē, ka viņš nebūs blakus kad slikti. Viņš vienmēr ir blakus kad es to gribu, bet ne vienmēr saprot situācija un zin kādus vārdus teikt. Tomēr tas var dziļu aizvainojumu iedot.

Un es nenoliedzu, ka esmu pamīksta :D No vienas puses, esmu pārvarējusi dzīvē grūtības, panākusi savu izglītībā un darbā, bet šķirties no cilvēka pret kuru ir jūtas - nevis es nespēju, bet es tik ilgi domāju vai vispār vajag.
08.03.2015 22:34 |

Reitings 1183
Standartiem? Kādiem standartiem? Ka piena derīguma termiņš ir x dienas? Nav attiecībās standartu - tos nosakām mēs paši.
08.03.2015 22:36 |

Reitings 6750
Kas ir īstas vērtības un kas neīstas?

Man liekas, ka diezgan interesants iedalījums. Kas vienai liksies "īsta" vērtība, to otra vīrietī atzīs kā pēdējo...
08.03.2015 22:38 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Lex, viens no argumentiem par labu šķirties ir tieši tas, ka negribu lai bērni kad tādi būs redzētu, ka mēs varam arī rupji lamāties :( Tevi tas neattur?
08.03.2015 22:39 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
jebkurš cilvēks ir jāpieņem tāds, kāds viņš ir!

Jāpieņem ir, bet tas nenozīmē ka ir arī jāpacieš šāds cilvēks blakus, ja tas liek pašam ilgu laiku justies slikti.

Gribu redzēt kura tā vienkārši spēj aiziet prom no attiecībām ja tomēr ir mīlestība, tas prasa laiku lai saņemtos aiziet, citam tas prasa konkrētu robežu pārkāpšanu pirms spēj pieņemt galējo lēmumu.
Cilvēks prasa padomu, nevis nosodījumu par to ka nav vel aizgājis ja jau tik slikti, nu nav tik viegli aiziet, arī bez bērniem un kopējiem īpašumiem.

Reitings 6750
Standartiem? Kādiem standartiem? Ka piena derīguma termiņš ir x dienas? Nav attiecībās standartu - tos nosakām mēs paši.

Lūk, pilnīgi piekrītu! Nu izskatās, ka esam uz viena viļņa :) Patiesībā sakarīga lieta, par ko aizdomāties :)

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Ideāli cilvēki nemēdz būt. Nebūs holēriķis bļauris, būs skopulis. Nebūs skopulis, būs tusētājs.
Nu jāpieņem arī cilvēka trūkumi. Ja galīgi, tie trūkumi neiet pie sirds, tad vienkārši ej savu ceļu. Manuprāt, ir muļķīgi ko tādu prasīt internetā, it kā mēs zinātu autores prasības, standartus.
08.03.2015 22:40 |

Reitings 1183
Milzīgs pluss Karma! Pilnībā piekrītu!
08.03.2015 22:46 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Un beigās, no vilka bēgsi, uz lāci uzskriesi.
08.03.2015 22:52 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Izskatās, ka tev interesē tikai cilvēka fiziskā puse, nevis emocionālā, ko lieliski parāda plusi un mīnusi. Neesat jūs dvēseļu radinieki un domāju, ka viņš tevi nemīl, tāpat kā Tu viņu, jums ir vnk ērti dzīvot kopā, jo kurš gan jūs vairs gribētu? Pēc jūsu domām tā sanāk. Ja Tu nedomā par sevi, padomā par jūsu bērniem, pietiek jau ar diviem jums, kuriem ir sabojātas psihes, jūsu bērniem Tu vēli to pašu?
Un emocionalitāte nav nekāds attaisnojums, ir tāds vārds kā cieņa un tādas tavējam ir nulle.
08.03.2015 23:11 |

Reitings 15
Reģ: 26.11.2014
Atzīstu-visus komentārus nelasīju.
likās, ka vispār mirstu) un viņš mani apsaukāja par mīksto, ka nevaru pat stundiņu noturēties. Tas nekas, ka nedēļu slimnīcā gulēju pasmagā formā. Galvenais, ka viņam likās, ka mums nav pietiekami sakārtots dzīvoklis lai ātros sauktu.

Tas vien jau man liek teikt-beidz, meitēn, nu tiešām, vai Tev to vajag? Ir jauki, labi, super čaļi. ;)
09.03.2015 02:30 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012

Tas gan nav labs arguments. Jā, protams, ir atsevišķi gadījumi, kad tiešām trāpās lācis, bet lielākoties, ja attiecības tiek izbeigtas konkrētu iemeslu dēļ, tad nākamās parasti IR labākas.
09.03.2015 06:01 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010

Pat ja tā notiek, pieredze tā pat ir noderīga lieta pēc tam tālākā nākotnē lai labāk izvērtētu savas darbības.
09.03.2015 06:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits