Vienmēr esmu uzskatījusi, ka islāma valstīs valdošie likumi ir nejēdzīgi. 13 gadīgs cilvēks ir bērns un nekādai ģimenes veidošanai šāda vecuma meitene nevar būt gatava.
To sauc par pedoofīlijas legalizēšanu un bērnu izvarošanu. Gribi piedalīties? Brauc uz Irānu, tur tādus mazus, dusmīgus puišeļus kā tevi gaida ar atplestām rokām! (e)
Pie mums tas nav iespejams, viniem tas ir del ticibas, del korāna, domaju, ka mes esam ieaudzinati, lai tadas lietas nenotiktu, ko tadu butu gruti pielaut...
Japiebilst, ka musulmani drikst precet tikai tad, ja spes ari par vinu parupeties, sievas var but ari 3, bet ir jaspej nodrosinat visas... Pie mums dazs labs par vienu nespej parupeties :D
Nē, nesapratām. Vienīgā doma, ko es sapratu ir, ka tu esi mizogīnists, kurš uzskata, ka sieviešu ķermeņi ir radīti vīriešu labsajūtai. Es ļoti, ļoti labprāt visas šitās samazgas, ko tu te raksti parādītu tavai mammai. Nez ko viņa par to teiktu...
Dīvaini liekas autora izteikumi, jo topikā par homoseksuālismu itkā likās, ka viss normāli, bet šeit uzraksta tādu sūdu. Nekad nevajag ņemt slimo arābu pasauli par piemēru.
mūsdienās pedofilu birku uzliek jebkuram 18+ čalim, kurš satiekas ar zem 18 gadīgām, lai gan patiesībā viņi abi izvēlas stāties attiecībās un mīlēt viens otru un tikai debilie likumi ar gadu atšķirībām liek viņiem slēpt attiecības un nogaidīt kamēr vienam vai otram paliks 18 gadi