..atkal par krāpšanu

Reitings 43
Reģ: 23.01.2014
Man šobrīd nav cilvēka, kuram izkratīt sirdi, tāpēc rakstu te.
...Pēc vairākām ilgstošām attiecībām es beidzot satiku cilvēku, kurš spēja dot neizsmeļamu mīlestību, un kuram es spēju atvert savu iepriekš sāpināto sirdi. Ar kuru kopā varēja plānot nākotni, gulēt sniegā zem klajas debess un skatīties zvaigznēs, skriet pa pilsētas centru basām kājām cauri peļķēm un ļauties neviltotiem smiekliem. Sajust to nebeidzamo laimi, kad tevi katru rītu modina ar bučām un kukaragā nes uz virtuvi kopīgi paēst brokastis. Es tik pārliecināta un priecīga par savu laimi, par šo cilvēku vēl nebiju bijusi nekad! Cilvēks ar kuru bija kopīga attiecību uztvere - galvenais uzticība, cieņa un mīlestība. Es pirmo reizi dzīvē sajutu, kā tas ir, kad sieviete vēlas veidot ģimeni un nākotni, ir gatava nopietnam solim. Un viņš bija vairākkārt teicis, ka ir gatavs nopietnam solim, viņš vēlējās darīt mani laimīgāku ar katru dienu. Un katru dienu to atkārtoja.
...līdz vienu dienu neatzinās, ka ir mani krāpis. Skaidrā, pats to vēlēdamies. Man asaras, cerības sagrautas, viena vienīga vilšanās sajūta. Viņš vienmēr man atkārtoja, ka nesaprot tos vīriešus kuri krāpj maitenes, un neļāva man pat domāt par šo tēmu! Vienmēr atkārtoja - "Es neesmu tāds kā visi!! Visi vīrieši nav vienā maisā bāžami! Es esmu tavs, un Tu mana vienīgā, uz mūžu.. Dievs tam liecinieks"
Meitenes... vai tiešām var būt tā, ka ir tādi cilvēki, kuri var tēlot sevi uzticīgu un uzticamu ilga laika garumā? Mums bija tik lieliskas attiecības, it visā - dvēseliski un fiziski! Es lūdzu Dievu, lai mums viss izdodas. Mēs pat neilgi pirms tam gājām uz baznīcu kopā, pirmo reizi sajutu, cik mēs esam tuvi viens otram. Viņš sēdēja, nobirdināja asaru un skūpstīja manu pieri un teica, ka par mums palūdzies, lai viss izdodas.
Un tagad.. es sēžu viena. Apstulbusi. Es nespēju vairs ļaut manam kādreiz ideālajam vīrietim pat pieskarties man. Kā tas var būt? Viņš saka, ka prāta aptumsums. Es neticu, un atstāju to uz viņa sirdsapziņas.
Kā sapurināt sevi dzīvot tālāk? Lieki piebilst, ka šīs ir manas 4. attiecības kurās tieku krāpta. Varbūt šī pasaule nav domāta naivajiem, uzticīgajiem cilvēkiem!? Ar katrām attiecībām es palieku nocietinātāka, nopietnāka un nesagraujamāka. Un pēc tam vīrieši brīnās, viņa tik skaista, apburoša, bet baidās viņai tuvoties, jo redz - viņa vairs netic vīriešiem un ir pašpietiekama!
Tām, kuras izlasīja līdz galam, paldies. :-) Padalieties ar savām pārdomām, un to, vai jūs spētu vīrietim dot otru iespēju? Ja viņš krīt ceļos asarās, un joprojām saka, ka būšu tāpat viņa sirdī uz mūžu? Ka tas ir pretīgākais , kas noticis viņa dzīvē.
07.03.2015 23:59 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Izlasiju temu par zagsanu- jau tad vins attaisnojas ar prata aptumsumu. Sank ka vinam regulari zogot bija tikpat regulari prata aptumsumi un nu aptumsojas prats ari uzaicinot pie sevis un uzkapjot virsu citai...nopietni?
08.03.2015 09:08 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Tas ir tas pats zaglēns? Ja tā, tad Tu vienkārši visiem ļauj sevi izmantot. Vai nu maini attieksmi pret sevi vai arī no šī loka nekad netiksi ārā.
08.03.2015 09:23 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Jātiek ārā no šī vājprāta.
18.11.2014

Šādi tu savas ideālās attiecības ar savu ideālo vīrieti aprakstīji vēl tikai Novembrī.

Es atļaušos būt rupja un nosaukšu tevi par idioti - nu kur tāds naivums? Un rozā brilles tik biezas, kā pudeļu stikli.... Kā var tik akli ticēt tikai tam, kam GRIBI ticēt, pat ja realitāte uzstājīgi bāž acīs pretējo?

vai jūs spētu vīrietim dot otru iespēju?

Otro - varbūt, bet tavam zelta gabaliņam tā vairs sen nebūs ne otrā, ne trešā, ne ceturtā iespēja.

Izvēle, protams, kā vienmēr ir tikai tava. Bet tad neraudi forumā, cik tev grūti, ja pati esi šādu ceļu izvēlējusies.
08.03.2015 09:57 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Nezinu kādu vīriešu psiholoģiju esi studējusi, bet sena dzīves patiesība ir tāda, ka jo vairāk vīrietis "tēlo ideālo" (perfekti atstrādāta manipulēšanas tehnika) , jo lielāka varbūtība, ka krāpj. Esmu tos glumos redzējusi kopā ar draudzenēm/sievām un to, kā viņi uzvedas, kad draudzenes/sievas neredz :D
Varbūt vērts skatīties parasto mirstīgo vīriešu virzienā, kam ir trūkumi un kas nav ideāli? :D
08.03.2015 10:27 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ko tu tur murgo, autore?
Zaglis, melis, krāpējs, Dievs, lūgšanas.. tu debila esi?
08.03.2015 10:31 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Kāpēc bija jāraksta tas palags? Pietiktu ar vienu teikumu - "Esmu naivuma kalngals, iesakiet psihoterapeitu!"
08.03.2015 11:30 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Vai tad autore to zaglēnu netaisījās izlikt no mājas? Tad neizlika vai savāca atpakaļ?
Varbūt tiešām jāaiziet pie kāda speciālista, psihoterapeita vai kā tamlīdzīga, jo, palasot iepriekšējās tēmas, rodas priekšstats, ka Tev, iespējams, ir nopietnas problēmas ar dzīves realitātes uztveri jau tādā līmenī, kas apdraud pašas drošību.
08.03.2015 11:44 |

Reitings 307
Reģ: 25.01.2015
Tāds kretīns jau sen bija jāsūta ratā. Un cik izskatās, Tu jau tāpat viņam piedosi. Noņem rozā brilles no acīm un pamet! Ja paliksi kopā, tad padomā kā Tu dzīvosi ar tādu meli? Gulēsi kopā ar viņu, viņa gultā un domāsi: " Jā, viņš te draiskojās ar citu..." Aizdomājies tik tālu! Šādas domas tevi nogalinās iekšēji. Nevajag sevi mocīt! Maini savu dzīvi un uztveri!
Un Dievs diemžēl Tev nepalīdzēs - palīdzēt Tev spēj tikai Tu pati :) Atceries to!
08.03.2015 11:51 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Kaadu psihologjiju Tu lasiiji, jaunkundz? Par psihologjiju Tev tik nojeegas, cik aazim par daarznieciibu, labaak nelasi. Paaraak naiva esi.

Taadam zagleenam un kraapeejam ar suudainu mietu pa muguru buutu iedevusi Tavaa vietaa, plus vins man veel atdotu visu liidz peedeejam centam, ja negribeetu iekulties pamatiigaas probleemaas. A te, redziet, rocinjaas uz bazniicu staigaa, plano naakotni un veel velns zin ko. Kaut kaads vaajpraats.

Kaada ir Tava profesija? Tu vareetu drukaat sirdi plososhus sievieshu romaanus vai salkanus rakstinjus zhurnaaliem, talants ir, tachu praata nav un nebuus.

Tava vieniigaa iespeeja ir kaads no kaadas religjiskas organizaacijas, tikpat stulbs un naivs kaa Tu pati, buusiet ideaals paaris, vareesiet kopistiski drukaat romantiskus murgus viens otram un ar sveetlaimiigu seju apmekleet bazniicu.

Ja gribi viirieti no taas parastaas, mirstiigaas pasaules, tad saac ar savu pashapzinju, pashcienju, labu psihoterapeitu bazniicas murgu vietaa, neizklaajies viiriesha priekshaa kaa naiva lupata, bet liec vinjam Tevi iekarot, pieluugt, lutinaat, miileet un baidiities pazaudeet.

Vislabaakie viirieshi diemzheel (vai par laimi :-D ) ir taadaam, kuras ir mazliet maitas, nevis taam godiigajaam, naivajaam maatesmeitaam. Un kaut kur lasiiju viedu fraazi, ka visnoturiigaakaas attieciibas buus tad, ja viirietis sievieti miil vismaz par dazhiem "procentiem" vairaak kaa sieviete vinju.

8-)
08.03.2015 12:39 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Es vienīgā esmu 100% pārliecināta, ka viņš visu šo laiku šļūcis pa kreisi ar vismaz 3 uzreiz? :D Jeeeeeeezus, es vēl domāju, ka tik naivas kā tevi vairs neatrast, bet biju kļūdījusies :D

vai jūs spētu vīrietim dot otru iespēju?
Nu bet protams!!!! Lai tik turpina zagt no tava maka, vālēt visas rajona maziņās un melot uz vella paraušanu! Pie tam Dievs viņa liecinieks. Muhahahahaha.
08.03.2015 12:43 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
ka par mums palūdzies, lai viss izdodas.

"Kaut nu manai chocolatte maciņā šovakar būtu 10 eur, ko būtu izvilkt, lai nopirktu kaut ko Mašai un gumijas pie reizes arī. Lūdzu, Kungs, lūdzu!" :D
08.03.2015 12:44 |

Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Tu tiksi krāpta tik ilgi, kamēr apgūsi mācību. Tev no attiecībām ir kkas jāiemācās, ja to neizdarīsi, krāpnieki atkal uzradīsies. Un visiem Tev ir jāpiedod! Ja nepiedosi, viss uzpeldēs no jauna. Arī šajās attiecībās, piedod viņam, mēģini izprast, kāpēc viss atkārtojas, kāpēc notika tā.
08.03.2015 14:35 |

Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Un ar piedošanu nedomāju to, ka jāpaliek kopā ar krāpnieku. Vari pamest jeb palikt kopā, tikai ne nosodīt un nepiedot. Visam, kas notiek ir iemesls.
08.03.2015 14:37 |

10 gadi
Reitings 44013
Reģ: 11.02.2015
eu, bet čalim no manis virtuāls cepums. šitā čakarēt autori :D un pie visiem grēkiem vainīgs prāta aptumsums :D

ja reiz par psiholoģiju ko esi mācījusies, par šo faktu vien neskan trauksmes zvani, ka čalim, pēc viņa teiktā, regulāri trūkst filma un pazūd veselais saprāts?

ja tikai par faktu - nokrāpšana 1 reizi - runātu, tāpat nepiedotu un otru iespēju nedotu. Manā skatījumā daudzmaz piedodami varianti ir, kad: pārdesmit gadus ilgā laulībā bijusi iestājusies baigākā rutīna (bet arī tur ir papildnosacījumi), kad čalis pilnīgākajā ūmātā neveikli pamīcījies ar tikko iepazītu meiču vai kad sieviete mājās gadiem nedod, tāpēc meklē seksu citur. Bet tavā gadījumā - viss it kā ideāli, gadu desmita slieksnim noteikti neesat pārkāpuši, bet čalis apzināti uzmeklējis un pārgulējis ar citu. Tam nav attaisnojuma.
08.03.2015 15:12 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Rāda ar pirkstu uz meiteni un bļauj, ka stulba. Ko tas liecina par pašu bļāvēju? Neko labu!
Pašas nekad neesat kļūdījušās? Katrā ziņā, tikai tāpēc, ka meitene naiva, nav jāsauc par stulbu. ļoti nesmuki no jūsu puses.
08.03.2015 15:26 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ja kaut kas atkārtojas vairāk kā divas reizes, ir jāsāk nopietni apsvērt iespēja, ka tā ir likumsakarība, nevis sagadīšanās. tu esi krāpta 4 attiecībās. Jāizdara secinājumi, un, pirms meklēt jaunas attiecības, novērst ''kļūdu sistēmā''. Iespējams, tās ir vairākas, bet vienu no tām izsecinu no taviem tekstiem - tu tukšu runāšanu pieņem par realitāti.
08.03.2015 15:38 |

Reitings 17280
Krikstiine, šajā tēmā atsevišķi nekā tik stulba nav, bet nu, ja piepluso iepriekšējās tēmas (zem nosaukumiem "Melošana" un "Zog"), kur tiek rakstīts par to pašu čali, tad īsti nekā cita nav ko teikt.

Es ceru, ka varbūt meitene aizdomāsies. Nu tās viņu "attiecības" NAV normālas! Kur nu vēl "ideālas", pilnas ar "neiebidzamu laimi", "uzticību, cieņu un mīlestību". No puiša puses vēlmi meiteni "darīt laimīgāku ar katru dienu" (melojot un zogot?) arī neredzu.

Bet nu, tā ir viņas izvēle. Ja viņa vēlas šādā "laimē" pavadīt vēl dažus gadus - neviens taču neliedz! Lai izbauda!

Bet gribētos tomēr novēlēt nākt pie prāta un nemocīt sevi šitā atsevišķu laimīgu mirkļu dēļ.
08.03.2015 15:41 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
57days, tas tāpat nedod tiesības kādu saukt par stulbu, tikai tādēļ, ka divreiz uzkāpusi uz viena un tā paša grābekļa. Bet te jau tāda mode. Muždien visas te ir stulbas, daunes, govis, kazas un aitas.
08.03.2015 15:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vislabaakie viirieshi diemzheel (vai par laimi ) ir taadaam, kuras ir mazliet maitas, nevis taam godiigajaam, naivajaam maatesmeitaam. Un kaut kur lasiiju viedu fraazi, ka visnoturiigaakaas attieciibas buus tad, ja viirietis sievieti miil vismaz par dazhiem "procentiem" vairaak kaa sieviete vinju.
Aizdomaajos par maitaam-varbuut vinas pasas iet pa kreisi,neiedzilinaas tik daudz savaa viirietii-vai vins kraapj ,vai nee-iisi sakot ,abiem labi.
Ja cilveeku kraapj vairaakaas attieciibaas,tad ir jaadomaa,ka kaut kas nav kaartiibaa ar "cieteeju",kaut kas ir jaamaina sevii.
08.03.2015 15:46 |

Reitings 17280
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me
08.03.2015 15:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits