Es neietu ne ar savu galvu domājot, ne arī tētis akceptēja šo, kad pirms pāris gadiem ieminējos... pateica "nu tik slikti jau tev neiet, lai būtu tādā vietā jāstrādā" un vairs nekādu diskusiju nebija
Acimredzot ne tev, ne tavam tetim nav saprasana kas tas par darbu. Tik slikti jau neiet varetu teikt ja tu savus sierinus ietu tirgot.8-)
Pa temu, stradaju tur. Bij loti skeptiska pret so darbu, bet nolemu pameginat. Sakuma ir apmacibas, vienkarsi daudz daudz info bij jazubra ieksa, daudzi neiztureja un jau aizgaja prom.
Pec tam jau kad sac tikt pie galdiem - sac ari visu saprast, velak jau pat vari dalit kartis, runat un lasit reize.
Jabut ne tikai koptai, bet ari ar nopietnu attieksmi pret darbu. Viss ir loti stingri un par visu ir jaatskaitas, jaaprasa, bet tai pasa laika loti pretimnakosi.
Par bonusu, nu ir ta- viss atkarigs no tevis, netaisi vairak par 4 kludam un bus tev tas bonus, kuru starp citu nesen palielinaja, tapat kaa algu.
Laurentija, nezinu kaa bij pirms gada,bet tgd , kur pargerbties nav maza telpa, bet gan paliela 1.un 2. stava ar jauniem skapisiem :D Viss tiek vedinats un nekas nesmird.
Atputas telpa un virtuve ari ir labi.
Par tam nopludinatajam foto, elt vispar nepublice nekadu info nekados fb, viss ir loti noslepts, lai pasargatu savus darbiniekus, tapat ari pasiem darbiniekiem ir aizliegs daudz ko teikt, nu karo4 gars stasts. Taja evolution ir daudz brivak- vari teikt ko gribi un viniem fb ir lapa sava, kur arzemnieki mierigi var savu dileri milo atrast.
Par krasosanos, jaa, man ari teica, ka jakrasojas ditki, bet nu es ta nedaru un daudzas meitenes aridzen. CItas atkal loti aizmale to seju, no no katra pasa atkarigs. Uzkrasoju tik lupas, puderi un acis itoneju , thats all.
Anglu valoda ir jabut it kaa laba limeni, man vina bij nu ta medium level, runajot ar speletajiem, papildus lasot partraukumos esmu savas anglu valodas zinasanas uzlabojusi.
Kolektivs nu tads, normals, ir man labas koleges tur, ar kuram komuniceju darba un arpus un ir ari zurkas, kuram galva ir ta sakapis, bet tas es nenemu galva.