Jau kādu laiku lasu forumu. Iepriekš te bija meitenes,kuras lika bildes,lai pārējās ieteiktu vispiemērotāko matu toni. Tad nu es arī gribēju,lai pasakiet,kā man labāk piestāv.:-)
Tikai nebrūciet ne pa tēmu virsū! :-D Man interesē tikai tas,ko domājiet par matiem,par citām lietām - vari paturēt pie sevis,jo man ir vienalga. :-)
Tā kā drīz jau vasara,tad ir bail krāsot melnus,jo izbalēs un paliks riži. Tad varbūt krāsot tumši brūnus šķipsnās? :-/
Man ļoti patīk kā Tev izskatās tumši brūni mati - tāds stiprāks šokolādes tonis tieši kā reiz būtu! (l) Bet galīgi melnus - no no :D Seja ļoti labi izceļas pie tumšajiem matiem, gaišos matos vaibsti kaut kā pazūd ;)
Tumši izskatās ļoti skaisti - lai gan es ieteiktu tumšus krāsot tikai uz rudens pusi - jo saule/jūras ūdens/biežāka mazgāšana utml vasaras lietas pagaišinās krāsu. Atstāj pagaidām gaišus, un uz vasaras beigām ieliec mazliet tumšākas šķipsniņas un pakāpeniski pārej uz tumšajiem.
Man tomēr gaišāki liekas labāk. Kā pati jūties?
Es jūtos labi gaišākā, kad bija tumši un kāds izteica komplimentu, nu, piemēram, - simpātiska tumšmate.. Tā vien gribējās atbildēt, ka neesmu tumšmate, kaut gan vizuāli tomēr biju tajā laikā.