Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

līmenis krītas

Reitings 272
Reģ: 01.03.2015
Skatījos interviju ar vienu no prezidentu kandidātiem. Viņš uzskata, ka Latvijā un latviešu kultūras līmenis arvien krītas, un tas saistīts ne vien ar zemo izglītības līmeni, kas arī pēdējos 10 gadus ir strauji krities, gan arī to, ka cilvēku paliek arvien mazāk un attiecīgi mazinās arī konkurence, vieglāk var izbraukt uz nekā nezināšanas.

Piekrītat?

Kāda sajūta būt atpalikušai tautai? Man sūdīga.
02.03.2015 18:48 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Tas jau ir diezgan loģiski un nav jāklausās speciālistu,lai ko tādu izspriestu, bet tev jau drošvien liekas, ka mēs tādas stulbas bābas, neko nesaprotam :)

Bet, protams, ka piekrītu. Jaunās paaudzes jau aug domājot par to, ka brauks prom no valsts. Motivācija kaut ko censties un sisties ārā ir pietuvināma nullei.
02.03.2015 18:55 |

Reitings 272
Bez speciālistu bekapa es te neko nedrīkstu rakstīt, citādi man dirsīs virsū, ka esmu nepatriotisks trollis, vienreiz par šito jau izdzēsa.
02.03.2015 18:59 |

Reitings 272
bet tev jau drošvien liekas, ka mēs tādas stulbas bābas

Ķipa uzskati, ka visa valsts ir stulba, izņemot cosmo bābas? Cosmo bābas kāreiz arī būs laba daļa no tupajām aprindām, kuras vairāk par popsu un lupatām nekas neinteresē.
02.03.2015 19:04 |

Reitings 272
saprotu, ka nevienam te grimstošā valsts nešķiet ne satraucoša, ne apspriešanas vērta tēma
02.03.2015 19:11 |

Reitings 35
Reģ: 16.02.2015
Konkurence varbūt mazinās, piemēram, darba tirgū, ar sliktākām zināšanām ir iespējams tikt labākā vietā kā agrāk. Kultūras līmenis pa lielam vienmēr ir bijis zems un par gada augstāko kultūras sasniegumu tiek uzskatīts Laura Reinika Ziemassvētku koncerts, taču tas nenozīmē, ka Latvijā arī tagad nav gudru cilvēku. Viņi tikai īpaši to nepozicionē, jo tāpat neviens nesapratīs, ko viņi saka.
02.03.2015 20:34 |

Reitings 770
Reģ: 29.01.2009
Jaunās paaudzes jau aug domājot par to, ka brauks prom no valsts.

Pilnībā šim piekrītu, jo to ietekmē arī tas, ka mūsu izglītība ir dārga, un ne visai labā līmenī, toties ārzemēs, piem. Dānijā, uz kurieni arī daudz latvieši ir aizbraukuši, studē bezmaksas un viņiem ir iespēja saņemt stipendijas, ja atrod tur darbu un nostrādā cik tur tās noteiktās summas. Pie tam vēl, ja ārzemēs studējošiem latviešiem piedāvā šeit Latvijā prakses vietu par 1000 eiro, tad kāpēc gan ne? ja vēl Latvijā ārzemju dokuments ir augstāk novērtētāks nekā mūsu pašu universitāšu diploms :p
02.03.2015 20:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits