Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

par keksiniem...

 
Reitings 208
Reģ: 03.01.2015
es jau 101 reizi esmu taisiijusi keksinnus, bet nevienu reizi neesmu atradusi normaalu recepti... varbuut kaada var ieteikt jau sen paarbaudiitu receptiiti?
01.03.2015 14:30 |
 
Reitings 208
Reģ: 03.01.2015
uzreiz jau pacellu
01.03.2015 14:43 |
 
Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Gatavie maisījumi :-D:-)
01.03.2015 14:51 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Es gandrīz vienmēr cepu šokolādes keksiņus ar zemeni un Mascarponi! Izdodas lieliski un recepte ļoti viegla.
Recepti varu ielikt, kad būšu mājās ;)
01.03.2015 14:59 |
 
Reitings 208
Reģ: 03.01.2015
labi , paldies, bet es gribu ne no maisiijumiem :D
01.03.2015 15:06 |
 
Reitings 208
Reģ: 03.01.2015
up
02.03.2015 16:33 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Man labi sanāk ar:

500g sviesta, 1,5 glāzes cukura, 25g cepamā pulvera un 25g vaniļas cukura
02.03.2015 16:37 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
500g sviesta, 1,5 glāzes cukura, 25g cepamā pulvera un 25g vaniļas cukura


Norāva kaut ko..

to visu samaisa viendabīgā sviesta masā. Tad pievieno 6 olas (pa vienai, maisot) + 3 glāzes miltu (arī pa vienai, maisot). Kad mīkla gatava, pievieno, ko sirds kāro - rozīnes, šokolāde, ogas...
02.03.2015 16:38 |
 
Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
kēksiņi ir mafini? Es katru reizi taisu pēc citas receptes, nekad nav iznākuši slikti!
Moonlady, ar 500 g sviesta, nopietni?! :-O
02.03.2015 16:39 |
 
Reitings 135
Reģ: 29.01.2009
kas Tev tieši viņos nesanāk? garša? Varbūt Tu ko cepot nedari pareizi...
02.03.2015 16:40 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
sunscreen, jā. Kas tieši izbrīna? :D No tās masas, ko uzrakstīju, sanāk daudz kēksiņu. Tiešām daudz... :D Kādi 40 normāla izmēra. :D

Mafini nav tie paši kēksiņi... Man tā šķiet. :D
02.03.2015 16:42 |
 
Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Daudzums izbrīna! Uz 3 gl. miltu puskilo sviesta šķiet riktīgi trekni! Bet nu 40 gabali ir gana daudz, jā.
02.03.2015 16:43 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Jā, trekni viņi ir. Neesmu mēģinājusi likt mazāk... Man negaršo sausi kēksiņi. Labāk "sulīgi". :D
02.03.2015 16:45 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
šie ir visgardākie kēksiņi ever:
http://www.kikasvirtuve.lv/2011/12/dzeka-hansena-mellenu-un-sokolades.html
man ieteica Cormeum, es nododu tālāk...
02.03.2015 16:49 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
un viegli...ja pat es sataisīju un bija forši, tad to var visi darot soli pa solim.
es sabesījos pie sviesta mikserēšanas :D mož tas sviest bija jākausē?es vnk mīkstu ieliku un galīgi nemikserējās :D
02.03.2015 16:50 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
uuuuu... čupakabra, paldies, būs šos arī jāpamēģina. :)
02.03.2015 17:00 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
ML -baisi labie..
02.03.2015 17:03 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Labi, ka pacēlāt, aizmirsu ierakstīt recepti (s)

100g melnās šokolādes
100g cukura
100g sviesta
100g miltu
2 lielas olas (vai trīs mazas)
nepilna t.k. cepamā pulvera
pildījumam:
maskarpone (vai cits krēmsiers) un ogas (es lieku saldētas zemenes)

Šokolādi izkausē, iemaisa sviestu. Atsevišķi saputo olas ar cukuru, pieber miltus un cepamo pulveri, sakuļ. Tad apvieno mīklu ar šokolādes maisījumu. Liek piciņu mīklas, tad pikuci siera un zemeni, virs atkal mīklu, lai nosedzas pildījums.
200* ~10-15 min.
02.03.2015 17:35 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Dīvaini..man nav bijuši ne reizi tādi mafini, kas nesanāk, lai arī no kurienes to recepti ņemtu. Pamēģini kādus no šiem - http://prieksgatavot.lv/?s=mafini Par tiem šokolādes (rozā papīrīšos) un ābolu esmu vislabākās atsauksmes dzirdējusi. Nu, protams, melleņu arī labi, bet pieņemu, ka tādi paši kā kikasvirtuves blogā, kas te jau ir minēts.:-)
02.03.2015 20:08 |
 
10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
100g sviests
100g cukurs
200g milti
100g saldais krējums
2 olas
vaniļas cukurs
1 t/k cepamais pulveris

Vienmēr mafinus taisu pēc šīs receptes, es gan sastāvdaļas jaucu uz aci, tāpēc nezinu, vai precīzi atbilst receptei, bet doma jau tā pati. Iekšā lieku, ko nu sagribās - ogas, šokolādi utt. Mafini sanāk mīksti, pufīgi, tādi sulīgi, nepaliek pēc atdzišanas cieti (kas man ļoti nepatīk citās iepriekš mēģinātās receptēs).
02.03.2015 20:24 |
 
10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Vai, aizmirsu pašu recepti pierakstīt. :D Nu principā nekā neparasta: saputo sviestu ar cukuru, piesit olas, saputo. Pievieno izsijātus miltus un cepamo pulveri. Beigās pieliek saldo krējumu. Galvenais visu laiku viegli maisīt, lai masa kļūst ļoti gaisīga.
02.03.2015 20:26 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits