Labrīt meitenes! :))
Paldies visām par atbildēm bikšu jautājumā. Es vienkārši iedomājos tā pajautāt, jo puncis aug, un liekas, ka strauji. Mums ar mammu ir plus minus tie paši izmēri augumā un drēbēs, un pagājušajā gadā piedzima brālītis. Tikai diemžēl, viņa biksēm bija atārdijusi nost to jostu. Un pašas bikses kaut kur aizceļojušas. Es viņas ikdienā, protams, nenēsātu, tik vien cik aukstajos mēnešos. Bet tā man bikses - tumšas - vajag darbam :) Tur svārciņos utt, nesanāks pastaigāt :D
Lasīju, meitene jautāja par grūtniecības paziņošanu darba devējam. Es paziņoju 8. nedēļā un ta viņa jau zināja, tikai gaidīja šo prieka vēsti no manis (Pirms tam biju pateikusi savai servisa vadītājai, kas noteikti padeva tālāk :D )
Lai nu kā, vadītāja bija ļoti priecīga, nolasīja man garu morāli, ka bērniņa ienākšana dzīvē tas ir kas skaists un brīnišķīgs, lai ne mirkli es neskumstu, jo ir jāpriecājas un jādod šī prieka deva bērniņam. Uzmana mani, lai neskrienu nekur un necilāju smagumus :)) Visi kolēģi mani pašlaik ļoti uzmana, jūtos kā no sarkanās grāmatas izkāpusi :D
Es nākamnedēļ iešu asins ainas, jo 14.07. jādodas otrajā vizītē pie ārstes, līdz ar to, lai visi rezultāti būtu viņai jau pieejami. Taisīsim mātes pasi (l)
19.07. Došos ar vīrieti uz mūsu pirmo skrīningu (l) Meitenes, jūs prasījāt lai uztaisa bildīti pirmajā skrīnā? :)) Un tas jau noteikti ir jāsaka no sākuma tikko kabinetā ieejot vai ne ? Cik tas maksāja? Mamma Jelgavā par bildītēm samaksāja 10 EUR.