Man bēbim rīt mēnesītis un man piena prakstiski nav. Pa dienu nevar izpumpēt pat vienai kārtīgai ēdienreizei.
Sākumā ļoti pārdzīvoju, bet nu a ko es varu darīt ja nav?! Dzeru tējas, pumpeju lidz krūtis jau tā sāp, ka vairs skarties klāt negribas..
Pirmās 3 nedēļas baroju jaukti, bet bija diena, kad man pieniņa pietika. Bet nu šonedēļ piena vnk nav. Bet nu ar to maisījumu ar es vai prātā jūku.. Jau no paša sākuma, kad nācās piebarot dodam Frisolac gold. Izmēģinājām Milupa, to atvēma. Mēģinājām Frisolac comfort, no tā bija šķidrs vēders un no paredzētās devas bērns nebija paēdis, brēca, prasija vēl.. tas nu dodam to pašu gold, bet kopš nebaroju jaukti, berns vairak atgrūž. Nedodu biežāk kā ik pa 3-4h..
Un kā ir citām. Man bērns ikdienu pavada spiežot un īdot. Jau nervi man netur, jo nezinu kā bērnam palidzet. Saprotu, ka no maisījuma var but ciets puncis, bet cauru dienu berns mokas. Paliek sarkans un id.. Jaunnedēļ mums mēneša apskate, tad jautāšu visu ko vien var savai dokai, varbut vajadzetu pakonsulteties ar gastroenterologu? Cik ar savu doku runāju pa telefonu, tad viņa noveļ visu uz kolikām, liek dot espumisan.. bet viņš man visu dienu mocas.. (t)
Un vēl jautājums par K vitamīnu. Vienu devu iedevu nedēļas vecumā, otra bija jādod mēneša vecumā?