Pēdējos pāris gados vai nu piedāvājums ir mainījies, vai nu man nekas vairs nepiestāv :D
Pārsvarā vienmēr atradu sev ko foršu new yorkerā, terranovā, reservedā... Bet nu tur nekā nav priekš manis...
Arī ebayā skatījos, bet īsti nav tas, ko vēlos!
Kur jūs iepērkaties? :-(
vairs nav prieka par algu un šopings nesanāk, jo nav tas ko gribu (t)
Iepērkos Monton,Mosaic un Next veikalos. Agrāk patika Mohito,bet pēdējā laikā neko neesmu priekš sevis tur atradusi. Šad tad ieeju humpalu veikalos,dažreiz ko interesantu var atrast.
Veikalos kaut ko pērku ļoti reti. Nepatīk staigāšana un mērīšanās! Bet nu ja ko vajag tad zara un H&M, jo varu nopirkt bez mērīšanas - zinu savus izmērus tajos veikalos! Pārsvarā pērku internetā - asos, riverisland, loveclothing utml.
boohoo nav nekas īpašs, bet nav arī galīgi slikti! Pasūtīju kleitu, melnu apspīlētu. Audums mazliet cauri spīd uz krūtīm uz dibena, kur izstiepjas, bet tā ir ok!
Boohoo ir H&M kvalitāte un mērķauditorija. Šo to nopirkt var, bet katrā ziņā tam nevajadzētu būt galvenajam garderobes veidotājam, ja tev ir vairāk kā 19 gadi.
Jā, tās drēbes ir vairāk jauniešiem domātas, bet es šobrīd cenšos izvēlēties no kā pasūtīt un skatos arī uz Dorothy Perkins, bet man šķiet, ka tiem abiem kvalitāte ir apmēram vienāda. Mani tieši interesētu uzzināt par kvalitāti.
Par kvalitāti nevajag pārdzīvot, lielākoties visiem ir stipri viduvēja :) Salīdzinoši Dorothy Perkins tā varētu būt nedaudz labāka nekā Boohoo, bet atkarīgs no zīmola - kā paveicas.
Man ne pārāk patīk Boohoo, manuprāt, kvalitāte sliktāka nekā H&M. Vai varbūt man vienkārši nepaveicās. Izmēri nav konsekventi, audumu kvalitāte nav laba (bet tā ir problēma ļoti daudzos lētajos interneta veikalos). Kā man nepatīk tie puscaurspīdīgie audumi! (e)
Uz vietas parasti kaut ko meklēju Zarā, Mohito, Reserved vai H&M, lielākus šopingus taisu internetā - Dorothy Perkins, Asos, New Look, Topshop - visi ar pārbaudītiem izmēriem, labu apavu izvēli un man tik būtisko tall section