Sabojāta vārda diena

Reitings 156
Reģ: 13.03.2014
Labvakar, dāmas!

Ļoti vēlējos ar Jums dalīties ar to, kas man ļoti sabojāja šodienas vārda dienu. Pēc ilgiem laikiem man bija superīgs garīgais, līdz brālis, kas parasti vispār neko nedāvina, pat puķi, nekad ne par ko nepasakās, arī par manu dāvanu viņam jubilejās, uzdāvināja šo grāmatu

Kad pēc šoka paprasīju kāpēc šāda izvēle, kāpēc vispār šoreiz esmu pelnījusi dāvanu (apmēram 5 euro vērtībā, ko viņš līdz šim vispār nekad nav atļāvies dāvināt man) , viņš atbildēja, ka lai mācos būt iecietīga, lai mācos kontaktēties ar cilvēkiem.. tas baigi aizvainoja, ņemot vērā to, ka viņš pats ir vēl vairāk ierāvies sevī, nekā es un spēj būt jautrs un sabiedrisks tikai dzērumā. Jā, esmu introverta personība, bet spēju būt arī sabiedrības dvēsele, par ko brālim nav ne jausmas... Varbūt pasteidzos un apvainojos un līdz ar to sabojāju visus svētkus sev pašai?
24.02.2015 18:46 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Varbūt viņš apstulba, kad jautāji: kādēļ šāda izvēle? Tādēļ sekoja tik pat stulba atbilde pretī.

šis man arī bija pirmais, kas ienāca prātā!
25.02.2015 10:01 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Izlasi, varbūt Tev tika ''sabojāta'' vārda diena, bet uzlabosies dzīve :D
25.02.2015 11:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits