vairs nezinu, ko darīt...

Reitings 85
Reģ: 24.02.2015
Sveikas/i! :-)
Vajadzēja diezgan ļoti saņemties, lai publicētu savu sāpi, ja tā godīgi...
Lieta tāda, ka bijām ar puisi kopā gadu. Pirmie seši mēneši bija fantastiski, tik tiešām, par spīti tam, ka viņš dzīvo 250km attālumā, tas nelikās šķērslis. Bet tad man viss sajuka, es paliku kašķīga, niķīga, pēkšņi atmiņās uzpeldēja mans bijušais puisis, kuram es vairāku gadu laikā nebiju spējusi tikt pāri. Uz puiša, ar kuru biju kopā, izgāzu dusmas, kaut arī pēc tam pati visu sapratu un atvainojos, bet tas notika atkārtoti, un pati es nespēju ar to tikt galā... Tā nu tas laiks gāja, bija briesmīgi periodi, tad atkal nesavtīgi un skaisti, gluži kā jebkurās normālās attiecībās. Uz laiku pārvācos pie viņa, bet tas bija pārāk grūti - tikt iemestai citā vidē, viss jauns, draugs vienmēr darbā un es viena, tāpēc neizturēju un atgriezos mājās, ar cerību, ka viņš pārvāksies uz Rīgu. Bet, viss jau nav tik vienkārši, jo dabūt normālu darbu Rīgā, esot 250km attālumā ir gluži neiespējami. Likās, ka tas viss ir velti, ka vairs nav jēgas gaidīt un kaut ko cerēt... Uz nieka trīs dienām pārtraucām kontaktēties, man bija nepieciešamas nieka 3 dienas, lai saprastu visu, sakārtotu haosu savā galvā, bet viņš pasaka, ka pa šo laiku viņa sirdī ir viens liels tukšums un viņam nekas no tā visa, kas mums bija nav vajadzīgs. Es cīnījos līdz pēdējam, bet viņa atbilde kopsavilkumā bija - ''negribu, nevajag, nebūs''. Un tagad es nezinu, vai man turpināt lūgties, pataisīt sevi par muļķi, jo reiz taču viņš teica, ka neatlaidīs, ka cīnīsies.. Saprotu, ka es esmu tā maita, tā ļaunā, kas visu ir sabeigusi, bet tajā pašā laikā es esmu tā, kura ir gatava cīnīties, jo es viņu mīlu. Laikam man vajadzēja pārāk daudz laika, lai to saprastu... Es tiešām nezinu, ko darīt...
24.02.2015 15:51 |

Reitings 85
Nē, es tiešām sevi piespiežu, bet es to daru sevis dēļ.. Man ir briesmīgākais raksturs, ko var iztēloties un man pašai tas traucē..
24.02.2015 16:58 |

Reitings 277
Reģ: 20.02.2015
Ja tev pašai ik pa laikam bijušas neskaidrības galvā, netikusi galā ar sevi un savām domām, tādā gadījumā pat saprotu čali. Manējais arī dažreiz nevarēja paciest manus untumus, neskaidrības pašai ar sevi, īpaši, ja dumjas vecās simpātijas griezās galvā, bet mēs to izrunājām, ar laiku viss nokārtojās, pats bija gatavs tam, ka mums viss būs labi, bet varēja arī būt kā tev, jo čaļiem tāda "ampelēšanās" nu dikti nepatīk. Pats apzinās, ka ir jauns un vēla savu laiku tērēt lietderīgi, skriet pakaļ kādai, kas netaisa tādus "jociņus"
24.02.2015 16:58 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Pieļauju, ka ne jau vien tajās 3 dienās slēpās pamešanas iemesls..

Iespējams, ka puisis jutās vainīgs par sānsoli.
24.02.2015 17:06 |

Reitings 85
Karma Nē, šajā gadījumā tas pat nav variants. :-)
24.02.2015 17:09 |

Reitings 334
Reģ: 19.11.2014
Lusy, nevajag visu taisīt pēc viena modeļa - attiecību sākumā jābūt super mierīgām, mīlīgām u.t.t. Ir cilvēki, kuriem tieši šādi nepatīk, patīk attiecības uzkurināt, pakaitināt otru, izraisīt greizsirdību, strīdēties. Katram savs! Tapēc kā jau minēju - nevar visu bāzt vienā maisā! Pietiekoši jau ir pierādijies ka pasaulē cilvēki nepiekopj vienu un to pašu.

Solilqui, ja puisis ir gājējs, tad atpakaļ nenāks. Ja nav - tad dod laiku, atgriezīsies. Ar to ka skriesi un atvainosies, visdrīzāk būs par maz!
24.02.2015 20:14 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
man vispār smiekli nāk par šo visu. 250km. Lielāko daļu laika strīdos un kašķos. Kam tas ir vajadzīgs? Plēšas suns kā ar kaķi.
Vīriešu pa maz?
24.02.2015 20:19 |

Reitings 85
vaboleens es šeit spēju uzdrukāt tikai savu sāpi, nevis visu stāstu... Nespēju sevi iedomāties ar citu, ja nu vienīgi pēc vairākiem gadiem.
24.02.2015 20:26 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Karma Nē, šajā gadījumā tas pat nav variants.

Atvainojos, sajuka diskusija. :-D
24.02.2015 20:32 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Tu viņu 'pārdedzināji'. Saprotu, ka Tev bija atmiņas un neizsāpēts stāsts, bet Tu nevari gaidīt citu iznākumu, ja pakļāvi savu puisi savu problēmu risināšanas peripetijām. Es to puisi saprotu.
24.02.2015 20:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)