Pirkt mājvietu

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Gribētu parunāt par tādu lietu kā mājokļa iegādi (dzīvoklis, zeme, māja).

Kas būtu tie apstākļi, kad tu domātu par sava personīgā mājokļa iegādi?
Teiksim tā, kam būtu jānotiek, lai tu pati tagad ņemtu kredītu un pirkt dzīvokli.

Un kā ir no sievietes skatu punkta. Vai sievietei pašai vispār vajadzētu iespringt uz dzīvesvietas pirkšanu? Vai vispirms koncentrēties uz attiecībām, censties tās izveidot un paļauties, ka ar mājokļa jautājumu vīrietis tiks galā.
24.02.2015 10:25 |

Reitings 11
Reģ: 05.07.2015
Ja kāds vēlas iegādāties dzīvokli rīgā - varu ieteikt apskatīt šo: mājīgājais dzīvoklis tirgū. :)
11.07.2015 23:27 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Dzīvokli vienai vērts pirkt tad, ja ir iekrājumi, ir vismaz 30 gadi un pilnīgi skaidrs, ka attiecības un laulības nespīd.

:D Labs izteikums.

Es nopirku 29 gados, bez iekrājumiem un attiecības man ir bijušas vienmēr. Interesanti, kā var paredzēt, ka nespīd laulība? 8-) Es teiktu, ka patstāvīgas, praktiskas sievietes vienmēr parūpēsies pašas par savu labklājību, nevis gaidīs veci ar kuru kopā iegādāt īpašumu. Kopmanta nav nekas labs.
11.07.2015 23:36 |

Reitings 85
Reģ: 12.06.2015
Kopmanta nav nekas labs.

Tieši tā, ja gadienā ir paņemta māja/dzīvoklis uz kopējo nomaksu un cilvēki izdomā šķirties... kurš tad paliks dzīvot dzīvoklī/mājā?

Kas attiecas uz tematu, cilvkēkiem, kuriem interesē pirkt dzīvokļus/mājas uz nomaksu tagad ir pēdējais laiks to darīt, jo procentu likmes pateicoties ECB/Federālajai rezervei un citām centrālajām bankām ir rekorda zemā līmenī uz doto brīdi. Ilgi tas vairs nebūs.
11.07.2015 23:42 |

Reitings 11
Reģ: 05.07.2015
Varu ieteikt pirkt dzīvokli Rīgā. Linkā sīkāk pastāstīts par skaistu dzīvokli jaunajā projektā "Āraišu nami". :)
11.07.2015 23:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits