Kas būtu tie apstākļi, kad tu domātu par sava personīgā mājokļa iegādi?
Mums ir tā, ka kredītu ņem vīrietis, bet dzīvoklis tiek formēts uz mana vārdaja esat preceti ta var but. Tikai te nav nozime uz ka varda. Škīroties visa laulību laika iegutā manta dalāma uz pusem, ja nevaresi pusi samaksat par dzivokla vertibu-naksies pardot. Ta ka faktiski esat abi ipasnieki. Un te tev bija jaiet ka galvotajai, nekadi citadi. Un tu saproti ko tas nozime.:-D
ne vienmer kredita nemejs ir ipasnieks, kreditu panema mans dzivesbiedrs- berna tevs, bet zemesgramata ka ipasniece esmu ierakstita es! godigi sakot es pat nezinaju, ka ta var, bet banka pati jautaja- kas bus dzivokla ipasnieks?ja neesat preceti, tad nemelo.Likums to neatlauj un banka nekad neko tadu neprasa. :-P
ja esat preceti ta var but. Tikai te nav nozime uz ka varda. Škīroties visa laulību laika iegutā manta dalāma uz pusem, ja nevaresi pusi samaksat par dzivokla vertibu-naksies pardot. Ta ka faktiski esat abi ipasnieki.
kubiete !!!neesam preceti tur jau ta lieta, tadel ari pirmais jautajums bija- vai ta vispar var?palasi likumus. To nevar dabut gatavu. Un ka saprotu nekas vel nav noformēts:)
nu būtu ļoti dīvaini, ja viņi nebūtu lietas kursā par šo, ja viss jau ir aizgajis tik tālu, ka ir noslegts rokas naudas ligums, uztaisits vertejums, sanemts kredita apstiprinajums uttas tak vel nav nekas. Kredits nav vel piešķirts. Ta ka viss var mainities.
ne vienmer kredita nemejs ir ipasnieks, kreditu panema mans dzivesbiedrs- berna tevs, bet zemesgramata ka ipasniece esmu ierakstita eska to var dabut, ja proces ir tikai pusee? Es tiesam nesaprotu. Jeb tev draugs ko melo?
nu būtu ļoti dīvaini, ja viņi nebūtu lietas kursā par šo, ja viss jau ir aizgajis tik tālu, ka ir noslegts rokas naudas ligums, uztaisits vertejums, sanemts kredita apstiprinajumskredita summa un līģuma noteikumi vel var mainities. ;-)
Varbūt jums nav hipotekārais kredīts, bet patēriņa. Tad tas ir pilnīgi iespējams. Es varbūt arī patēriņa predītu īpašumam paņemšu.tagad arī šādi dod? ik lielas summas?