Būs ļoti maz darba devēju, kuri novērtēs sava darbinieka patriotismu vairāk kā pazaudētu klientu kaut kādu darbinieka principu dēļ Man ta sliekas prātam neaptverami, kā tik daudz cilvēks var nesaprast un tik borēt iekšā par saviem darba un pārējiem likumiem
Ctn, jā, protams, ja vien pretī stāvošais ar tevi runās latviski, tad tas būtu ļoti ideāli!
Darba devējs nav muļķis. Tagad daudz kur tiek piedāvātas klientu aptaujas, daudz kur menedžeri iesaistās kleintu apkalpošanas procesos, notiek sapulces, kurās gan individuāli, gan grupveidā tiek apsriesti darba rezultāti, problēmas utt. Kādu laiku, protams, var braukt cauri ar saviem principiem, bet pēc laika tas tāpat uzpeld
Pavēlniek, vēsture vēl tā, pret tiem krieviem, kas ir lojāli valstij un runā valsts valodā, nav nekādu pretenziju. Man zināmie vismaz nejūtas nekādā veidā ierobežoti, diskriminēti.
Tie, kuri vēl nav sapratuši, ka PSRS ir sabrukusi un te nav arī Krievija, gan ir neapmierināti.
nu bet viņš jau neteiks, ka tevi atlaiž tādēļ, ka nerunā krievu valodā! Ir daudz citu veidu kā šo apiet!
Ir daudz citu veidu kā šo apiet!
Lielākais "Diskriminacijas" iemesls nespēja pieņemt latviešu valodu, kaut zin, bet tāpat kaut ko spītējās, tajā pašā laikā Vācijā u.c eiropas valstīs krievi labak integrējās, nebļaustās par savām etniskajām tiesībām skolas nepieprasa un mierīgi dzīvo: Sabiedrībā runajot vāciski, ģimenē krieviski.
Protams liela vaina ir Krievijas centiewniem iebarot savu informāciju savai postpadomju telpas diasporai. Un tā informācija aptuveni sāda: man pienākās, es šeit dzīvoju visu mūžu, Latvija senās krievu zemes u.c)
Kaut ka tēmā par lietuviešu valodu neviens neraksta, ka Lietuva ir maza valsts un tas valodas zināšanas nekad neatmaksāsies
5.pants. Ikviena cita Latvijas Republikā lietotā valoda, izņemot lībiešu valodu, šā likuma izpratnē ir uzskatāma par svešvalodu.