Kāda jēga man jums kaut ko pamatot? Tas ir spīdolai un ctn. Es nerunāju par likumiem. Likumus var vienmēr apiet, ja mēs runājam par darba devējiem un ņēmējiem. Pēc likuma arī ātrumu pārkāpt nedrīkst, braucot ar auto, bet tas tiek darīts. Un tā desmitiem piemēru par likumiem un to reālo ievērošanu un neievērošanu. Pati esmu redzējusi kā nevēlamus darbiniekus izēd un dēļ dažādiem robiem likumos nav iespējams pierādīt to, ka tas ir kādu konkrētu iemeslu dēļ. Vienmēr var atrast kaut kādas aizķeršanās, kuru dēļ no darbinieka var tikt vaļā bez jebkādām sankcijām :)! Es runāju par sadzīvisko un komunikācijas principu. Es neesmu no tiem, kas kačās savas pravas, jo redz likumā ir kaut kas rakstīts. Mana priekšrocība ir bijusi tieši tāda, ka protu runāt krieviski, ka neiebilstu runāt krieviski un tieši tādēļ man dzīve ir daudz pozitīvāka, mierīgāka un bez nevajadzīgām nesmukām situācijām a la "es dzīvoju Latvijā, tādēļ nerunāšu ne ar vienu krieviski principa dēļ". Manu draugu lokā ir gan krievi, gan latvieši, tādēļ cienu gan vienu, gan otru valodu un man nav nekādu problēmu sarunāties abās, ja tas nepieciešams :) Ja kādam ir vieglāk sarunāties krievu valodā, bet man tas nesagādā problēmas, kādēļ lai es speciāli ietieptos? Kādēļ? Tādēļ, ka likumā oficiālā valsts valoda ir latviešu? Un ko man tas, kā cilvēkam, dod? Tas neko nedod. Pilnīgi NEKO! :)
Baaaaaaaaaaaaaaigi izplūdu, protams, bet nu īsāk izteikties nevarēju :) Tiešām neredzu jēgu šim kašķim :) Man ir dikti žēl cilvēkus, kuri ir aprobežoti un nepaskatās uz lietām mazliet lielākām acīm! :)