Es eju pie meistarītes, bet tā kā eju reizi mēnesī, tad paspēj ataugt pietiekami, lai nebūtu problēmu, bet nu ar galīgi īsiem tiešām labāk neiet, labāk pagaidi mazliet :D
Es arī nevaru sadūšoties. Kad eju uz solāriju, liekas - nu visss, šoreiz pateikšu,lai arī novaksē.. kāāātad - man lūdzu 9 minūtes solārijā - un viss ? - jā, viss! :D
Mari- bet tu jau esi porm.Tevi neviens nepazīst tur..Tu esi sveša..a, man? Iedomājies,te LV savā pilsētā ietu vaksēties:-DMan liekas,ka visi visu zinātu, cik kura spalvaina un cik kurai dibens liels :-D
Vaksācijā tas netikums,ka tev jāataudzē noteikts garums, tātad kādu trēķi dabuj staigāt kā ķēmrausis. Skūšanaia tas ir pluss- žvik-žvik un viss gluds..bet atkal skūšanai ir mīnuss - susekļa efekts ātri vien.
Apbrīnoju arī visas, kas tur var ar epilatoru iebraukt. :D Es jau bļauju, kad kājas epilēju. Tad atmetu tam visam ar roku un atgriezos pie mīļā skuvekļa. :D:-D
Apple- nu nezinu...Par mana miesta vaksētājām mēļo visādi. Paziņa vaksējās un kamēr viss procesā uzzinājusi ne tādus brīnumus vien par pilsētas sievietēm,kas vaksējoties....nē, paldies...
Nu jā, tā vienkārši nav profesionāla sieviete, es pie savas eju, zinot, ka nevienam netiks izpausts, kāds man apmatojums, kā arī ne par vienu citu neko neesmu dzirdējusi, neinteresē arī. :D
friziere manis pēc varētu bliezt ko vien grib- ko tad var pateikt? Tai blaugznu daudz, tai spēkaini mati, tai sabeigti? Un? Bet vaksētājas redz to,ko ikdienā, zinies, uz ielām nerādi :-D
Es arī domāju aizbraukt uz citu pilsētu. Nu mēs tur katru mēnesi braucam un šā kā tā visu dienu nodirnam...un cena arī normāla...8-15EUR. A, Jūsu Saulespuķē, Mari- 25-27EUR...