Kāpēc visus? Viens pāris tikai nodejojis vai arī man tiešraide internetā atpaliek?:-D
Maija ir skaista sieviete, bet kā vadītāja man tomēr nepatīk-cenšas jokot smieklīgi, bet vismaz man nekas smieklīgi neliekas, ko viņa saka.:-O
nu priekškam ir jātaisa šitādi šovi?? es būtu labāk paskatījusies kādu filmu svētdienas vakarā,nevis šito kārtējo latvieshu murgu
Šim gan nepiekrītu. Šis šova formāts ir neizsakāmi populārs neskaitāmās valstīs un Latvija to izgudrojusi. Protams, nabadzīgākās valstīs kvalitātes izpildījums ir zemāks, bet tas nemazina faktu, ka tas ir interesants. Jebkurā gadījumā, 100x labāk par visiem realitātes šoviem.
Labāk jau tāds šovs, nevis kārtējā šausmu/fantsastikas u.tml. filma. Jo tādi šovi arī skatītājos iedvesmo kaut ko mainīt - erudīcijas konkursi mudina izlasīt kko papildus, deju šovs pamudina iemācīties dejot/sākt sportot utt.
Šovu gaidīju ar interesi, tāpēc domāju, ka noteikti skatīšos.
Vadītāji ne visai, tādi nesmieklīgi joki sanāk.. Žūrija arī normāli spridzina jau pirmajā reizē. :D
Un reklāmas pēc katras dejas - nopietni? (e)
Kaut kā dīvaini, ka no nedejotājiem prasa visu precīzi un perfekti. Vai arī viņi tur jau mēnešiem trenējās dejot?
Ļoti nepatika kā pirmo pāri ''nolika'', nesmuki no žūrijas puses.