HAIR TAG

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
Par cik, man un domāju daudzām interesē dažādi jaunumi,ieteikumi matu kopšanā nolēmu izveidot diskusiju par dažādiem interesējošiem jautājumiem. Liekam arī bildes. :)

1)Kā jūs vērtētu savu matus stāvokli?(labs, slikts/sausi/taukaini utt)
2)Cik bieži griežat matus?
3)Labākais šampūns, kondicionieris un maska no mēģinātajām?
4)Lielākā vilšanās nopērkot matu produktu? (produkti, kurus nevienam neieteiktu pirkt)
5)Jūsu atklājumi? (te nu var izplūst, shine srejii, termo aizsargi, matu eļļas, sausie šampūni uttt.)
:-)
22.02.2015 13:47 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
1) ļoti labi šovrīd, veseli, mīksto un spīdīgi.
2) griežu ik pa 3 mēnešiem
3) john frieda volume šampūns un kond. Maskas nelietoju, nevarēju atrast nevienu kas lieki netaukotu matus.
4) te visu slavētais biosilk. No produkcijas nebija nekāda efekta, eļļa padarīja manus matus cietis. BC (??) ja pareizi atceros ari nepatika. Dabuju pilnu galvu blaugznām, bet efekta nekāda.
Bet šeit es domaju ir ļoti individuāli, kas nederēs man, bedres citam.
5) elier dabīgie šampūni. Ik pa laikam izlietoju vienu kursu, ideāli attîra matus,
22.02.2015 15:51 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Ā nu mati ir lidz pusmugurai, biezi, lokojas. Rupja struktūra, tāpēc sausums ir vienmer nedaudz jūtams.
22.02.2015 15:53 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015

Nu vidējs,gali ir sausāki kā saknes.

nav noteikts,varu negriez gadu,bet varu griezt katru otro mēnesi.

Patīk Siberika smiltsērkšķu līnija,vispār šampūni bez sulfātiem. Tagad man ir gan šampūns, gan kondicionieris no vēl pavisam citas sērijas un vēl nekad nebijuši,bet tā kā matus nemazgāju katru dienu,tad nevaru spriest,vai ir labi.
4)Lielākā vilšanās nopērkot matu produktu? (produkti, kurus nevienam neieteiktu pirkt)

Nepērku nekādus drogu loreal,schwarzkopf,garnier u.c. Arī liela daļa douglas šampūni man nepatika,piemēram,Rich man pēc dažām reizēm jau šķita,ka nepilda savu funkciju un mati vairs neuzlabojas,lai gan vēl bija kur. Multiluksa piparu un zaļā eļļa.
5)Jūsu atklājumi? (te nu var izplūst, shine srejii, termo aizsargi, matu eļļas, sausie šampūni uttt.)

Mans atklājums ir negāzt matos par daudz visādus līdzkeļus.
22.02.2015 16:55 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Par eļļām vajadzēja būt pie tā,ko iesaku.(s)
22.02.2015 16:56 |

Reitings 73
Reģ: 15.02.2015
1) Mati gari- matu stāvoklis slikts - taukaini mati, tapēc tos jāmazgā katru dienu, vai arī pat 2x dienā.
2) 1-3x gadā.
3) Loreal...
4) Head & Shoulders produkti! + pretblaugznu šampūni, kuri dara pretējo - dod papildus blaugznas!
5) -
22.02.2015 18:39 |

Reitings 804
Reģ: 19.10.2014
Labs, manuprāt.
Pusgadā reizi, bet tagad plānoju negriezt kādu laiku.
Patīk Timotei šampūni un kondicionieri.
Vienreiz uz atlaidēm nopirku Isana šampūnu un kondicionieri, jo bija mazāk naudiņas, bet galīgi neiesaku.
Matrix eļļa, DNC eļļas.
22.02.2015 18:47 |

Reitings 156
Reģ: 13.03.2014
1) mani mati pēdējos gados ir tiešām labā stāvoklī, tie ir gari, biezi, spīdīgi, bet diezgan ātri taukojas pie saknēm, bet ir pasausi galos.
2) kādas 3 reizes gadā
3) pašlaik esmu atgriezusies pie jau kādreiz lietotās sērijas

maniem matiem patīk :)
Patika arī Keune maska, ko plānoju atkal iegādāties Trakajās dienās :)

4) nezinu, nekas tāds prātā nenāk, varbūt šis, jo padara manus matus sausus

5)
22.02.2015 21:04 |

10 gadi
Reitings 1529
Reģ: 27.03.2011
Traģiski, gali kā salmi, kupli un pūkaini.
Visu laiku gribēju izaudzēt garus, tagad ir diez gan gari, bet sašķēlušies. Sestdien iešu pie friziera un griezīšu nost. Bet tā griežu galus reizi 3 mēnešos.
Nav viena konkrēta, katru reizi kaut ko jaunu izmēģinu.

22.02.2015 21:13 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Devil_wears_Prada, kur tos Loreal šampūnus var nopirkt? Drogās ir?
22.02.2015 22:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits