tātad, es eju 9.klasē, šonedēļ skolā bija projektu nedēļa, uz skolu bija jāiet otrdien, trešdien, ceturtdien. pirmdien un piektdien nebija jāiet. bet es uz tām 3 dienām uz skolu neaizgāju,jo slikti jutos un kad skolotāja skolā draudzenei jautāja vai es būšot skolā, draudzene atbildēja skolotājai,ka es nebūšot,bet ,ka es projektu aiznesīšot pirmdien viņai,bet skolotāja ir atbildējusi,ka ,lai es nemaz nenesot viņai to projektu,ka ja es viņai viņu došu viņa man viņu atsviedīs atpakaļ sejā. viņa tā atbildēja,jo ir uzēdusies uz manīm par to,ka kavēju tik daudz skolu, bet pēdējā laikā kavēju skolu,jo kā nekā bija ziema un bieži slimoju un slima jau uz skolu nejiešu! bet pats labākais ir tas,ka man tā projekta atzīme ies uz atestātu un ja viņa man nepieņems to projektu ,tad man uz atestāta sanāks,ka būs nv vai n !? bet manuprāt viņai nav nemaz tādas tiesības nepieņemt manu projektu,kā nekā man ir attaisnojoš iemesls kāpēc es nebiju tās dienas skolā. Gribēju jums pajautāt vai nezināt vai arī nevarat izdomāt kādu iemeslu ,ko es viņai varētu pateikt pretī kāpēc viņai būtu jāpieņem mans projekts?
visu mācību gadu līdz šim viņa man visu laiku teica,lai es cenšos ,sāku labāk mācīties utt.,jo kā nekā 9.klase,bet tagad ,kad es cenšos un uztaisu labi projektu ,lai varētu viņu nodot,es uzzinu šo. ņem un mani iegāž,nesaprotu šitik stulbas skolotājas.