briesmīgi pasākumi

Reitings 86
Reģ: 25.01.2015
briesmīgāko kāzu diskusijā lasīju dažādus stāstus no kāzām, tāpēc nolēmu uztaisīt šo diskusiju - pastāstiet par briesmīgākajiem vai amizantākajiem pasākumiem, kuros esat bijušas vai kuros vienkārši ir noticis kaut kas izstāstīšanas vērts.
vienalga vai tās ir izgāzušās kāzas, bēres, jaunā gada sagaidīšana, jāņi vai dzimšanas dienas ballītes vai vienkārši neveikli, apkaunojoši vai kādā citādā ziņā jocīgi atgadījumi kādā pasākumā :)
21.02.2015 21:32 |

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
liarliar-tas par to rajona kuili, tik smiekliigi :-D, bet jums ganjau tajaa briidii smiekli nenaaca.
21.02.2015 22:51 |

Reitings 86
Gabriellla - tagad paši šad tad iesmejam par to un citām viņas vecuma radītajām izpausmēm, vecvecmamma tagad jau sen kā aizsaulē, bet šādi gājieni viņas pēdējos dzīves gados (nodzīvoja līdz 95 gadu vecumam) bija diegzan tipiski. tajā brīdī man pašai tas likās diezgan smieklīgi, man bija kādi gadi seši, īsti pat laikam nesapratu, uz kādu pasākumu esmu ieradusies. :D
21.02.2015 22:57 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
briesmiigakais pasaakums vienreiz (gimenes izbrauciens vairaak) neatceros kas notika, ebt svineejam apteeva dzimsanas dienu...braucot maajas piestaajam lai nokaartotos, tad akadi cali vnk mani nepa teemu lamaaja, saaku laamaaties pretii, bet nu pateevs ebigas amni vnk sagraaba, suakaaja vaardos un lamaajas ...nu vnk izraavos un teicu iesu atlikusos km ar kaajam un viss...tas vakars bij visiem sabojaats...
21.02.2015 22:57 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Lasīju diskusiju un domāju, ka man nu gan nebūs ko ierakstīt, bet tad kāda pieminēja face.lv, pirtis un Ķekavu, un nu varu gremdēties atmiņās! :D Pati esmu no šīs puses, kādreiz ar draudzeni bijām face.lv atkarīgās (jā, tiešām, bet nu gadus piecus, sešus atpakaļ :D) un tad tās ballītes bija aktuālas diezgan bieži. Piektdienu un sestdienu vakaros daudzi no centra ar tiem mikriņiem brauca uz Ķekavu tā, ka pilni līdz durvīm un cilvēki - parastie varēja gaidīt nākamos, nesaprotot, kas tie pa jauniešu bariem :D Traki laiki, kas tik nav bijis, ai ai ai :D (s)(s)
21.02.2015 22:58 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
:D :D :D Njā, es atceros, ka tajā ķekavas pirtī viena meitene nolidoja no 2. stāva balkona un pārsita galvu. Pēctam brauca ar ātrajiem uz slimnīcu utt.
21.02.2015 23:02 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Pagaajusho vasaru viens no maniem kaiminjiem riikoja balliiti apkaimee dziivojoshajiem cilveekiem. Maajai visas durvis valjaa, rokgrupa speelee pie baseina, viss notiek. Peeksnji apstaajaas kaut kaads random motociklistu bars (ne Harley opiishi) uz gadiem 20, veesaa mieraa nokaap no mochiem, uzkluup virsuu eedamajam (hotdogiem, chipsiem, maiziiteem), pieedaas, dazi veel iestuukjeeja maiziites jakas kabataas un aizbrauc projaam. Pa to laiku visi viens otram prasa - kas tie taadi, meegina noskaidrot kursh ko ir ieluudzis. Beigaas saprataam, ka vienkaarshi jaunieshie braucot garaam, pamaniija tusinju un izdomaaja bezmaksas paeest. :-D Varbuut ne briesmiigi, tachu diivaini gan.
21.02.2015 23:09 |

10 gadi
Reitings 44031
Reģ: 11.02.2015
un liarliar turpina spridzināt :D :D jesus, tik daudz rēcīgu un šausmīgu pasākumu.

Mēs vienu dzimeni dzīvoklī svinējām, divi čaļi virtuvē pīpēja. Šie ienāca atpakaļ telpā, un uz otro pīpēšanas maiņu aizgāja citi 3 čaļi. Nākamajā momentā mēs istabā palikušie tikai redzam, ka dzīvoklī bez klauvēšanas, bez nekā ir ievaļījis rajončika pacans kaut kāds un sāka visus čaļus klapēt. Daudz it kā nepaspēja izdarīt, jo pa visiem viņu sagrāba un turēja, bet viņam rokās bijis arī nazis. Izrādās, tie divi, kas pirmie pīpēja, pa logu bija metuši ārā benārus, un cipa it kā dzirksteles mazliet trāpījušas garām ejošai sievietei. Tā vietā, lai atvainotos, šie parēkuši un vēl kaut ko uz*irsuši. Nu loģiski šī pasaukusi savu veci, un ta šie abi pa dzīvokli ālējās, bļaustījās. Nu praktiski daļai iesaistīto vakars beidzās mentenē, jo brauca dot liecības.

Citā tusiņā pirtī bija tāds baigi šaurs, visi pie galda cieši cits citam sēdēja. Un galda galā sēdošajam palika slikti, un viņš visus tuvākos vnk nopūta :D Kā tagad atceros to momentu, ka redzu lidojienā viņa vēdera saturu, un vnk cenšos pazust no tā galda :D par laimi man netrāpīja :D Šajā gadījumā atlikušo vakara daļu visi draudzīgi tīrījām pirti :D
21.02.2015 23:11 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Citā tusiņā pirtī bija tāds baigi šaurs, visi pie galda cieši cits citam sēdēja. Un galda galā sēdošajam palika slikti, un viņš visus tuvākos vnk nopūta Kā tagad atceros to momentu, ka redzu lidojienā viņa vēdera saturu, un vnk cenšos pazust no tā galda par laimi man netrāpīja

Fuuui! :-O
21.02.2015 23:14 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
meooooww, nu tur vēl vienreiz kaut kas bija ar šaujamajiem vicinājies, par kautiņiem - parastajiem nemaz nerunājot :D
21.02.2015 23:15 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Man pašai ir gadījies aiztusēties tā, ka aizbraucu uz kaut kādu afterparty viesnīcā, kaut kādā momentā attopos, ka esmu telpā ar nepazīstamiem pusplikiem džekiem un man liekas, ka viņi gaida no manis to, lai es arī esmu pusplika :D Savācu somu un skrēju prom ko kājas nes! Ieskrēju liftā, braucu jau lejā un sapratu, ka esmu atstājusi tajā istabā telefonu. Neatcerējos ne kurā stāvā biju, ne kur tā istaba īsti bija, jo gaitenis bija garš un viss bija vienādās krāsās. Viesnīcas personālam bija kauns prasīt palīdzību. Nu neko, kāpu metro un mēģināju tikt līdz mājām! Savu iphone tā arī atpakaļ nedabūju.
21.02.2015 23:25 |

Reitings 86
runājot par šaujamajiem un ieročiem kā tādiem, esat bijušas Ogres klubā, kas pie upes? neatceros kā sauca, bet tur vienreiz sanāca ieklīst pēc zaļumballes un viens tur vicinājās ar tādu kārtīgu virtuves nazi. bet pēc tam man atstāstīja, ka citas reizes iet līdz pat pistolēm un cilvēku saduršanai ar rozītēm (stikla pudele, kurai nosista apakša un, turot aiz kakla, var izmantot kā ieroci, cerams sapratāt) :D
21.02.2015 23:34 |

Reitings 700
Reģ: 19.11.2014
Tas bija kādus 5-6 gadus atpakaļ, man tad bija apm 15 gadu. Pie manis ciemos bija draudzenes, mamma bija darba, kaimiņu jaunietis savā dzīvoklī rīkoja tusiņu, jo mamma tak darbā. Es neatceros kā mēs tur gadījāmies iekšā, bet nu tā kā pazīstami, tad es laikam ākstoties iegāju tur iekšā, jo man uz sejas bija zilā mālu maska :D parēcām, parēcām un aizgāju uz mājām nomazgāt. Aizejot atpakaļ visi lietoja alko, mūzika bija diezgan skaļa, uz balkona pārītis strīdējās. Tad puisim pie kura bija tusiņš zvanīja mamma un jautāja, kas dzīvoklī notiek, jo redz kaimiņiene esot sūdzējusies, nu neko viss ok, nekas nenotiek. Pēc zvana viss turpinājās un pēkšņi kāds stipri dauzīja durvis un tā bija kaimiņpuiša mamma, durvis protams bija aizslēgtas, visi (~8 cilv) sabēgām uz balkona un paslēpāmies :D un tad viņa nāca iekšā un ar siksnu centās sist visiem, kas pa vienam bēga ārā :D
Nākamajā dienā baidījos no skolas iet mājās, jo jau zināju, kas sekos... Jautājumi no vecākiem par to, kā tad tur īsti bija :D
21.02.2015 23:34 |

Reitings 433
Reģ: 20.08.2013
aizbraucām svinēt dzimnei vienamčalim,bijām 3meitenes uz kkādiem 15 čaļiem, pirtsizrādijās pussabrukusi mājele. :D

bralim bija trakāk 13gadi dzimeni svinēja vecāku mājās nebija viņš tā ar 6šiem daugiem,beigās atbraukusi kkāda meitene viņā vecumā ar pusi kam 18+ nū redz māja tukša zvana savam rajonam, viss grīziņkalns sabrauca brālim piedraudēja pārgriezt rīkli ja pazvanīs vecākiem, un māju nosvilināt, lieki piebilst ka brālim pēc tam bija pie psihologa jābrauc.
zaudējumi skaidra nauda 400eur, nozaga, massimo dutti jaka daudz labas kosmētikas, visādi sīkumi kur ko atrada,

tik no rita puses sīkie iedomājās pateikt ka senči brauc mājās.
nu tur bija pilnīgi čau/
21.02.2015 23:39 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Hahaha! Kā es sasmējos lasot! Es trakajos jaunības gados esmu pa logu lekusi, lai no policijas bēgtu un pāri augstam žogam celta pāri :D Tikai nesen uzzināju, ka tie, kas vēla mani pāri tam žogam (es nu biju lupatiņa), ir mana drauga labākie draugi, toreiz ne es viņus pazinu, ne viņi mani. Tagad vienkārši kauns acīs skatīties :D
Manā pilsētā bija viena pirts, kurā bija ļoooti jautri līdz tur piektdienu vakaros sāka piestāt policija. Tad nu bēga kurš nu kurais (kurš WC, kurš pa logu kā es :D).

Nu TIK smieklīgi atcerēties tādus pasākumus! Kas vēl tik nav darīts... Dažreiz brīnos, ka vienmēr kaut kā esmu atradusies :D
21.02.2015 23:47 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
Nezinu vai tas bija briesmīgs pasākums, bet panikas deva bija milzīga. :D Kādos 15-16 gados, līdzīgi kā šeit jau citos minētos stāstos, gribējās uzrīkot kārtīgu ballīti. Mani vecāki bija devušies dažu dienu braucienā uz ārzemēm un brālis taisījās braukt pie saviem draugiem, tāpēc visa māja palika man vienai. Saaicināju dažus draugus un klasesbiedrus, ar vecākā brāļa palīdzību noorganizējām pietiekamu alkohola daudzumu, figurēja arī cigaretes, mūzika uz visskaļāko, visas durvis vaļā un trakošana līdz pat agram rītam. Nākošajā dienā pamodos kādos divos, protams, ar diezgan sliktu jušanos, izsteberēju ārā uz balkona lai ieelpotu svaigu gaisu un pēkšņi redzu, kā pagalmā lēnām iegriežas vecāku mašīna... Tā panikas sajūta ir neaprakstāma. :D Ienesos iekšā, mājā skats katastrofāls - pa grīdu mētājas bundžas, galds nokrāmēts ar visādiem ēdamajiem, pudelēm, pilns pelnutrauks, kaut kas izliets, vienā segā izdedzināts caurums, draugi atlūzuši kur nu kurais, divi dīvānā, viens uz grīdas, daži gultās, cits pat uz virtuves galda, tikai viena draudzene bija sākusi mosties. Momentāli aizslēdzu ciet durvis un atslēgu aizgriezu, lai vecāki nevar atslēgt durvis un man būtu nedaudz vairāk laika, bez žēlastības modināju un grūstīju visus augšā, atkritumus, cik nu varēju, sametu maisā un maisu iemetu savā istabā, liku draudzenei atraut vaļā logus un pa pirmā stāva logu klusām izmest ārā tos, kuri ir gatavi bēgt, pārējos dažus ievilkām manā istabā un aizvērām durvis. Ap to laiku vecāki jau bija sākuši neizpratnē klauvēties un zvanīt, tad arī atvēru durvis un tad nu sākās skaidrošanās un attaisnošanās... :D
22.02.2015 15:34 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Sa gada bed party- Erots!!!! Vnk sausmas. Ok, iepirkties vareja labi. Sovs tik, cik mazas skatuves. Liela skatuve vispar-nebaudams sovs. Tomer, ja strada saja sfera ari attiecigi butu jaizskatas. Celulits, zilumi, sausaligi mati.
22.02.2015 15:46 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Par n-padsmit gadu vecumā rīkotajiem un apmeklētajiem tusiņiem nerunāšu - tie bija daudz un traki - un tādā vecumā tas bija piedodami. Bet ir daži pasākumi palikuši atmiņā no jau saprātīgāka vecuma:

1) Saņēmām uzaicinājumu uz vīra paziņas dzimšanas dienu vienā viesu namā. Bija pateikts, ka līdzi jāņem alkohols. Aizbraucam ar vīru noteiktajā laikā - ieejam viesu namā - skatāmies, ka tur tikai DJ dzer un liek mūziku. Galdi tukši, neviena cilvēka.. Domājām, ka varbūt kaut ko sajaucām, bet DJ apstiprināja, ka tusiņš īstais. Sākām staigāties pa apkārtni, pamazām atbrauca vēl daži cilvēki - atbrauca, izvilka no savas somas pudeles un glāzes, apsēdās kaut kur pie galda un sāka dzert. Pagāja pāris stundas kopš noteiktā tusiņa sākuma, nolēmām pazvanīt jubilārei apvaicāties, vai viss kārtībā un kur viņa ir - atbildēja, ka jau taisoties, drīz būšot. Pagāja vēl stunda (kopā 3 stundas kopš noteiktā laika), kad viņa beidzot ieradās - apsveicām, bijām nopirkuši arī kliņģeri. Viņa to uzlika uz galda vienā stūrī un tas momentā pazuda. Pati arī izvilka pudeles, glāzes un sāka dzert - visi dzēra, dejoja un neizrādīja ne mazāko izbrīnu par tusiņa formātu. Stundiņu pasēdējām, padejojām, iedzērām pa glāzei un braucām mājās. Jubilāre vēl pavīpsnāja, ko mēs tādi stīvie, lai taču izbaudām ballīti. Vēlāk uzzinājām, ka tāds ballītes formāts ir katru gadu - lieki piebilst, ka tā bija pirmā un pēdējā reize, kad bijām viņas dzimšanas dienā.

2) Esam pieauguši cilvēki, bet ir daži draugi, kas joprojām pirms manis rīkotajām ballītēm man piezvana un prasa - vai alkohols būs vai pašiem jāņem līdzi. Turklāt tie ir tādi draugi, kuri paši vienmēr piekodina, ka alkohols pašiem jāņem līdzi. Mēs praktiski nekad nekur neesam gājuši bez pudeles. Izņēmums ir reta reize, kad dodos uz pasākumu bez vīra un zinu, ka iedzert nevarēšu, jo esmu pie stūres - bet arī tādās reizēs mēdzu jubilāram/organizatoram nopirkt vismaz šampi/vīnu. Palicis prātā vienas draudzenes dzimšanas dienas tusiņš - svinēja pirtī, bija piekodināts, lai līdzi katrs ņem alkoholu. Vīrs bija pie stūres un es ne pārāk labi jutos, tāpēc zinājām, ka alkoholu nelietosim (max 1 glāzi tostam), tāpēc no dzērieniem šoreiz aiznesām tikai pudeli vīna. Pie galda draudzene jautāja, ko katram ieliet - teicu, ka dzersim sulu, bet viņa atbildēja, ka sula ir domāta pie šņabja un sulu nevaram dabūt. Tā kā uz galda bija Moka, tad teicu, ka tad varētu glāzīti mokas, uz ko viņa atbildēja, ka moka pieder vienam no viesiem un to nevaram dabūt. Teicu, ka neko nedzeršu. Beigās gan viņa pajautāja tam viesim, vai var ieliet man glāzīti mokas. Tā nu tiku pie glāzītes mokas ar kolu, kuru visa vakara gaitā lēnām malkoju, saprotot, ka neko citu padzerties nedabūšu :-D Turklāt pusi vakara tā draudzene pavadīja, skatoties, lai neviens nedzer bez atļaujas cita atnesto alkoholu un rāva no rokām ārā glāzes tiem, kas tomēr bez atļaujas bija sev kaut ko ielējuši. Mēs bijām vienkārši šokā (pazīstam to meiteni jau sen, bet šitik traki vēl nebija bijis), ilgi pasākumā nepalikām un kopš tās reizes arī viņas pasākumos neesam bijuši. Pats bēdīgi-smieklīgais šajā stāstā ir tas, ka ne jau viņa svinēja kaut kādu n-padsmit gadu jubileju, bet gan 25 gadu jubileju!
22.02.2015 16:07 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
aizmirsu piebilst, ka mūsu rīkotajos pasākumos vienmēr ir pietiekami liela alkohola dažādība, turklāt kvalitatīvs alkohols, bet tik un tā man liekas normāli, ka viesi atnes kādu pudeli, jo īpaši, ja viesis ir vīrietis.
22.02.2015 16:10 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
lasu par to alkohola nešanu uz svinībām un domāju- tas laikam raksturīgs vairāk vidzemē/kurzemē, jo cik esmu bijusi visādās svinībās platajā galā (tai skaitā pirts tusiņi), tur katrs atnes jubilāram pa kādai pudelei(meitenei- šampis, vīns, puisim- kkas stiprāks), bet ne tā, ka ņem līdzi tik daudz un to, ko tikai pats domā dzert, kā tas ir, piemēram, kurzemē, nekad arī tur netiku saņēmusi ielūgumu ar tekstu, ka nāc ar savu alko.

Noņirdzos par to rajona kuili :D un, manuprāt, kaut kādi kašķi un mantas dalīšanas bērēs ir pēdējais, ko darīt. Uzreiz redzams, ka tiem cilvēkiem nav svarīgs aizgājējs, bet tikai viņa manta.
22.02.2015 16:26 |

10 gadi
Reitings 403
Reģ: 30.08.2014
Vienu reizi svinējām draudzenei dzimšanas dienu pirtī. Viss bija normāli, bet tad pēkšņi kaut kādi cilvēki atbrauca, piedzērās, izārdīja pirti.. Liela daļa pēc tā aizbrauca mājās, jo pa vidu vēl visi kāvās, un atlikušo vakaru bariņš mierinājām draudzeni, kura histēriski raudāja. :D

Bet vispār man liekas normāli uz svētkiem braukt ar dāvanu un pudeli, vismaz tad, ja pats dzers tajā vakarā. Protams, neviens īpaši neraksta, ka jāņem līdzi savs alkohols. Ja kaut ko atnes, tas tiek likts uz galda. :)
22.02.2015 16:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits